Katalogas
Prieskonių mišinys Chana Dal Masala, MDH, 100g
Prekės ženklas: MDH (Mahashian Di Hatti)
Veganiška Veganiška
Prieskonių mišinys Chana Dal Masala, MDH, 100g
  • Prieskonių mišinys Chana Dal Masala, MDH, 100g

Prieskonių mišinys Chana Dal Masala, MDH, 100g

Prekės ženklas: MDH (Mahashian Di Hatti)
Veganiška Veganiška

MDH Chana Chana Dal Masala - tai patiekalas, kuriam tinka tiek bengališkieji gramų lęšiai, tiek tamsieji avinžirnių lęšiai.

Pavyzdiniame Chana dal recepte naudojami saldūs, riešutų skonio suskaldyti avinžirniai, virti slėgiu, o vėliau dailiai apkepti su įvairiais skoniais ir kvapiosiomis medžiagomis.

295 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 2 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 2 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,06 €.

Prieinamumas: 3
Prekės kodas: A-270

Chana Dal Masala receptas apima daugybę stiprių skonių, jame yra mažai riebalų, jis yra vegetariškas, veganiškas ir lengvai pagaminamas be glitimo. Chana Dal Masala - tai patiekalas, kuriam tinka tiek bengališkieji lęšiai, tiek tamsieji avinžirniai. Šiame pavyzdiniame Chana dal recepte naudojami saldūs, riešutų skonio suskaldyti avinžirniai (kitaip vadinami bengališkaisiais gramais), virti slėgiu, o vėliau dailiai apkepti ant keptuvės su įvairiais skoniais ir kvapiosiomis medžiagomis.

Naudojimas:

Chana Dal yra nuostabus lęšių patiekalas, kurį galima patiekti su ryžiais arba roti. Jį galima patiekti su roti, naan ar duona.

Sudedamosios dalys:  Sudėtis: kalendra, druska, raudonoji aitrioji paprika, ciberžolė, svogūnų dribsniai, sausas imbieras, kasija, kmynai, česnakų dribsniai, gvazdikėliai, muskato riešutai, kmynai, asafoetida.

Alergenai: Svogūnai, česnakai, kviečiai

Maistinė vertė (100 g):

Energetinė vertė: 970 kJ / 232 kcal

Riebalai: 8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0 g

Angliavandeniai 30 g, iš kurių cukrų: 0 g

Baltymai: 10 g

Druska: 20 g

Saugojimas: Laikykite atokiau nuo drėgmės.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Svoris / Kiekis:
100 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime