Katalogas
Ajurvedinis šampūnas nuo pleiskanų Neem Balance Elixir, Khadi, 200 ml
Prekės ženklas: Khadi
Ajurvedinis šampūnas nuo pleiskanų NEEM Balance Elixir, Khadi Naturprodukte, 200 ml
  • Ajurvedinis šampūnas nuo pleiskanų NEEM Balance Elixir, Khadi Naturprodukte, 200 ml
  • Ajurvedinis šampūnas nuo pleiskanų NEEM Balance Elixir, Khadi Naturprodukte, 200 ml
  • Ajurvedinis šampūnas nuo pleiskanų NEEM Balance Elixir, Khadi Naturprodukte, 200 ml
  • Ajurvedinis šampūnas nuo pleiskanų NEEM Balance Elixir, Khadi Naturprodukte, 200 ml
  • Ajurvedinis šampūnas nuo pleiskanų NEEM Balance Elixir, Khadi Naturprodukte, 200 ml

Ajurvedinis šampūnas nuo pleiskanų Neem Balance Elixir, Khadi, 200 ml

Prekės ženklas: Khadi

Atsisveikinkite su pleiskanomis: šampūnas „Neem Balance“ yra įrodymas, koks sąžiningas ir ilgalaikis yra Khadi

Su Ajurvedos sveikatinančia Khadi Neem Elixir galia: daro stebuklus su pleiskanomis, ramina sudirgusią ir niežtinčią galvos odą ir grąžina jos būklę į pusiausvyrą.

Nimbamedžio, skaistmino medžio ir garstyčių aliejaus trilogija valo ir ramina, nedelsiant šalindama niežulį

Geriausia naudoti pakaitomis su Levander Sensitive šampūnu

Tradicinė ajurvedos formulė: 100% natūrali ir veganiška, be silikono

1595 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 15 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 15 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,45 €.

Prieinamumas: 6
Prekės kodas: KH-SHP-11-VE

Tarkite "sudie" pleiskanoms ir atsisveikinkite su niežuliu: raminantis palengvinimas sudirgusiai ir pleiskanojančiai galvos odai.

„Khadi Neem Balance“ ajurvedinis eliksyro šampūnas labai švelniai valo plaukus - ramina jautrią ir sudirgusią galvos odą. Stebuklingo sveikatinančio efekto paslaptis slypi Khadi Neem Balance eliksyre. Šis ajurvedos augalų ekstraktas sujungia individualų rankomis surinktų indiškų žolinių augalų poveikį į visumą ir padidina jų galias. Khadi Neem Balance eliksyras yra švelniai išgauto žolelių nuoviro rezultatas, gaminant ant atviros ugnies tradiciniame procese pagal senovės ajurvedos formules. Šis procesas atskleidžia savo paslaptį ir unikalią galią.

Plaudami plaukus iškart pastebėsite, kaip galvos oda vėl staiga pradeda kvėpuoti ir dingsta pleiskanos. Pajuskite gilų ir greitą palengvėjimą nuo stipraus niežulio ar deginimo. Jūsų galvos oda bus sustiprinta ir maitinama iš vidaus, kad būtų natūraliai apsaugota. Greitai vėl jausitės gerai savo odoje ir Jūsų plaukai suklestės. Nes sveika ir atsipalaidavusi galvos oda yra puikus dirva gražiems ir tvirtiems plaukams.

Vienas iš svarbiausių ajurvedos vaistinių augalų yra „Neem“, kuris pašalina pleiskanas ir uždegiminį niežėjimą dėka savo stipraus antiseptinio poveikio. Kartu su tikrojo skaistminio medžiu pasiekiamas geras apsaugos lygis nuo grybų ir bakterijų, kuris netgi viršija natūralaus antibiotiko veiksmingumą. kartu su Reetha, indišku muilo riešutu, itin švelniai valančiu plaukus, taip pat ožrage, Indijoje tradiciškai vartojama odos ligoms gydyti, „Khadi Balance Elixir“ šampūno galia gerokai viršija „įprastų“ šampūnų galią.

Khadi Neem Balance ajurvedinis eliksyro šampūnas turi unikalią pH vertę nuo 6,8 iki 7,2, todėl jis tampa šarminis arba šiek tiek rūgštus. Taip jis gali subalansuoti jūsų galvos odos pH lygį ir visam laikui išvaduoti nuo pleiskanų. Geriausia jį naudoti pakaitomis su „Levender Sensitive Elixir“ šampūnu. Šis gilaus gydymo šampūnas yra labai stiprus ir ilgainiui padeda jūsų galvos odai pasveikti.

Su Khadi Neem Balance ajurvediniu eliksyro šampūnu pajusite maitinamąjį poveikį plaukams ir galvos odai nuo tos akimirkos, kai pradėsite plauti plaukus. Atsiskleidžia sveikatinanti ajurvedos formulės magija. Palaipsniui galite pajusti, kaip švelniai valo natūralus kosmetinis šampūno pagrindas ir koks regeneruojantis  Jūsų plaukams ir galvos odai yra Khadi Neem Balance eliksyras yra jūsų plaukams ir galvos odai. Dėl labai stiprių ir koncentruotų ingredientų rekomenduojame jį naudoti pakaitomis su šampūnu „Lavender Sensitive Elixir“.

Kaip maksimaliai išnaudoti Khadi Neem Balance eliksyro šampūno savybes:

Įspauskite plaukams tinkamą šampūno kiekį į rankas ir suvilgykite vandeniu, kad atsirastų putos. Paskirstykite aktyvias putas ant galvos odos, kad būtų galima nedelsiant pajusti palengvėjimą.
„Neem Balance Elixir“ šampūną rekomenduojame palikti ant galvos tiek laiko, kiek Jums atrodo reikalinga, kad veikliosios medžiagos galėtų visiškai atlikti savo darbą.
Tada kruopščiai nuplaukite šampūną drungnu vandeniu.

Plaukų valymas ajurvedoje: tai, kas Vakarų pasaulyje laikoma kasdiene būtinybe, ajurvedos filosofijoje turi aukštesnį tikslą. Plaukų plovimas yra holistinės ceremonijos, kurios metu aura ir fizinis kūnas ne tik išvalomi, bet ir išlaisvinami nuo išorinių energijų, dalis. Su ajurvediniu Khadi eliksyru Jūsų kūnas, dvasia ir siela vėl harmoningai bus suderinami kiekvieną kartą.

„Khadi Neem Balance“ ajurvedinį eliksyro šampūną galima naudoti kartu su šiomis khadi plaukų priežiūros priemonėmis:

* Khadi ajurvedinis plaukų aliejus „Neem Harmony“ subalansuoja sudirgintą ir pleiskanojančią galvos odą ir yra puikus priedas prie „Neem Balance“ eliksyro šampūno. Naudojant pakaitomis, jis padidina nimbamedžio poveikį ir padeda galvos odai sugrįžti į harmoningą būseną.

* „Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Rose Repair“ intensyviai maitina, regeneruoja ir atgaivina. Šis gilaus svaikatinimo šampūnas skirtas Jums, jei jums reikia daugiau drėgmės ir norite palepinti savo plaukus bei galvos odą.

​Sudėtis (INCI): Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Lauryl Glucoside, Sodium Pca, Rosmarinus Officinalis Flower Oil*, Sodium Citrate, Benzyl Alcohol, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract*, Xanthan Gum, Glyceryl Oleate, Acacia Concinna Fruit Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Azadirachta Indica Leaf Extract*, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Indigofera Tinctoria Leaf Extract*, Lawsonia Inermis Leaf Extract*, Oryza Sativa Bran Oil*, Sapindus Mukurossi Fruit Extract*, Vitex Negundo Leaf Extract*, Zinc Pca, Disodium Cocoyl Glutamate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Gluconate, Salicylic Acid, Hydrolyzed Sweet Almond Protein, Azadirachta Indica Seed Oil*, Citric Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Hydroxide, Limonene**, Sorbic Acid, Sodium Benzoate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate.

* iš ekologiškų ūkių
** ingredientai iš grynų eterinių aliejų, ne mažiau 98,82 % dalies

-------------------------------------------------------

Stebuklingas Khadi Neem Balance eliksyro šampūno poveikis pagrįstas khadi Neem Balance eliksyru, kuris gaminamas kruopščiu procesu pagal senovės ajurvedos formules. Indijos vaistiniai augalai, vaisiai ir lapai sujungiami į šį nuostabų mišinį:

* Antiseptinės gydomosios „Neem“ savybės Azijoje buvo pripažintos tūkstančius metų. Nimbamedis laikomas vienu iš svarbiausių ajurvedos vaistinių augalų. Nimbamedžio sėklų aliejuje yra daugiau nei 100 veikliųjų medžiagų. „Neem“ taip pat yra antibakterinis, vėsinantis ir raminantis. Tai efektyviai išlaisvina jūsų galvos odą nuo pleiskanų ir pašalina dirginimą.

„Indian Chaste“ (tikrasis skaistminas) medis yra natūralus antibiotikas, apsaugantis nuo bakterijų ir grybelių. Ajurvedos medicinoje naudojami krūmo lapai, šaknys, stiebai, sėklos ir vaisiai. Indijos skaistminas malšina skausmą, skatina žaizdų gijimą ir yra veiksmingas nuo psoriazės.

Šikakai yra muilinės akacijos vaisius. Khadi iš šio vaisiaus išgauna labai efektyvius miltelius. Shikakai skatina galvos odos detoksikaciją ir ramina dirginimą bei pleiskanas. Valymo efektas yra intensyvus, tačiau švelnus. Shikakai taip pat stimuliuoja plaukų augimą ir sukuria blizgesį bei apimtį. Tai natūralus šampūnas nuo pleiskanų ir kondicionierius - viskas viename.

Ožragė yra gerai žinoma priemonė nuo odos ligų. Ožragė yra antibakterinė, priešuždegiminė ir stiprina plaukus giliai iš šaknų. Vitaminai C, E ir D skatina galvos odos kraujotaką, apsaugo nuo laisvųjų radikalų, palaiko plaukų augimą ir kovoja su plaukų slinkimu.

Indiškas lapainis Amla suteikia plaukams daug vitamino C ir antioksidantų. Tai stiprina plaukus ir galvos odą.

Alijošiaus sultys Aloe atvėsina odą ir suteikia papildomos drėgmės.

Peržiūrėkite Khadi veikliųjų medžiagų santrauką, kad sužinotumėte daugiau apie nuostabų ajurvedos vaistinių žolelių poveikį.

Ajurvedos galia - seniausia natūropatija pasaulyje - jus nustebins. Khadi šampūnai yra sertifikuoti pagal griežtas tarptautinio COSMOS standarto AISBL ekologiškų ir natūralių kosmetikos gaminių gaires ir reguliariai tikrinami dėl jų kokybės pagal Europos kosmetikos reglamento specifikacijas.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Vokietija
Kiekis:
200 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime