Katalogas
Ajurvedinis sausas šampūnas Sensitive Herbal Wash, Khadi, 50g
Prekės ženklas: Khadi
Ajurvedinis sausas šampūnas Sensitive Herbal Wash, Khadi, 50g
  • Ajurvedinis sausas šampūnas Sensitive Herbal Wash, Khadi, 50g
  • Ajurvedinis sausas šampūnas Sensitive Herbal Wash, Khadi, 50g
  • Ajurvedinis sausas šampūnas Sensitive Herbal Wash, Khadi, 50g
  • Ajurvedinis sausas šampūnas Sensitive Herbal Wash, Khadi, 50g

Ajurvedinis sausas šampūnas Sensitive Herbal Wash, Khadi, 50g

Prekės ženklas: Khadi

Kaip švelni švelni aksominė pirštinė jautriems plaukams: ypač švelnus, raminantis ir intensyviai maitinantis šampūnas

Turtinga Indijos žolelių lobių skrynia buvo rankomis parinkta jautriai odai: apsaugo nuo dirginimo, ramina ir vėl subalansuoja galvos odą bei plaukus.

Švelni priežiūra net trapiems ir švelniems vaikų plaukams

Ajurvedinis atsakas į reguliarų plaukų plovimą pačia natūraliausia jo forma - itin smulkiais miltelias

Tradicinė ajurvedos formulė: 100% natūrali ir veganiška, taigi visiškai be silikono ir sulfatų

895 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 8 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 8 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,24 €.

Prieinamumas: 4
Prekės kodas: KH-HWP-8-XX

Švelni aksominė pirštinė jūsų jautriems plaukams: ypač švelnus, raminantis ir intensyviai maitinantis pudrinis šampūnas.

Ajurvedos khadi Sensitive Herbal Wash Powder šampūnas yra toks sodrus ir subalansuotas, kad jį geriausia naudoti gryną ir nemaišytą. Mes rekomenduojame naudoti šias Khadi plaukų priežiūros priemones kaip puikius kompanionus:

Khadi Lavender Sensitive Elixir šampūnas yra vyresnioji jautrių žolelių plovimo miltelių sesuo - jie vienas kitą papildo švelniai prižiūrėdami ir geriau subalansuodami galvos odą bei plaukus.

Jei jūsų galvos oda labai sudirgusi arba atsiranda pleiskanų, ajurvedinis Khadi plaukų aliejus Neem Harmony gali padėti.

Ar jūsų plaukai trokšta daugiau regeneruojančios drėgmės ir priežiūros? Tada mes rekomenduojame Khadi ajurvedinį atstatantį rožių plaukų aliejų Rose Repair.

Ajurvedos miltelių šampūnas jautriam vaistažolių prausimui sujungia švelnų valymą ir priežiūrą. Tai subalansuoja jūsų galvos odą ir suteikia plaukams intensyvią priežiūrą pagal ajurvedos tradicijas ir visiškai natūraliai. Khadi miltelių šampūnas yra ajurvedos atsakymas į įprastą plaukų priežiūrą: natūralus, labai koncentruotas, galingas, tačiau taip švelnus.

Sensitive Herbal Wash sauso šampūno valomojo ir intensyviai maitinančio poveikio paslaptis slypi Khadi trejybės efekte: 1. Individualus rankomis rinktų Indijos vaistinių augalų poveikis sujungiamas į visumą, taip padauginant jų galias. 2. Miltelių šampūnas sukurtas pagal senovės ajurvedos receptus. 3. Naudojant tradicinį gamybos procesą, ingredientai švelniai sumalami į ypač smulkius miltelius.

Taikydami švelnų šampūną, galite iškart pajusti, kaip jūsų galvos oda atsipalaiduoja, malšinamas dirginimas ir plaukai mėgaujasi maitinamąja priežiūra.

Gryna ajurveda - „Sensitive Herbal Wash Powder“ miltelių šampūnas sujungia rinktinių indiškų vaistinių žolelių lobių skrynią:

Šventasis bazilikas ramina ir subalansuoja.

Reetha (muilo riešutai) suformuoja švelnią putą, kuri švelniai ir natūraliai valo ir atstato. Tai suteikia jūsų plaukams papildomo blizgesio, ypač derinant juos su Shikakai.

Bhringaraj (gulsčioji gražulė) skatina gijimą, stiprina, vėsina ir stimuliuoja plaukų augimą.

Neem (nimbamedis) yra labai antiseptikas, mažina pleiskanas ir malšina uždegiminį niežėjimą.

Hibiscus (kinrožė) turi daug vitaminų ir mineralų. Tai drėkina plaukus ir suteikia jiems tvirtumo ir gyvybingumo.

Fenugreek (ožragė) yra gerai žinoma priemonė nuo odos ligų. Ožragė yra antibakterinė, priešuždegiminė ir stiprina plaukus giliai į šaknis. Vitaminai C, E ir D skatina galvos odos kraujotaką, apsaugo nuo laisvųjų radikalų, palaiko plaukų augimą ir kovoja su plaukų slinkimu.

Ramunėlės yra antibakterinės, detoksikuojančios ir valančios.

Amla (indiškas lapainis) suteikia plaukams daug vitamino C ir antioksidantų. 

Indijos pulmonarija turi vėsinančių ir sutraukiančių savybių ir laikoma priešuždegiminiu, žaizdų gijimo, germicidinių ir dezinfekuojančių. 

„Khadi Sensitive Herbal Wash Powder Shampoo“ šampūnas yra „Balancing“ produktų linijos dalis - kartu jie sudaro svajonių komandą, kuri nuramina ir ramina sudirgintas galvos odą ir švelniai valo plaukus, kad atkurtų pusiausvyrą. Mes taip pat rekomenduojame jį naudoti kartu su Khadi Neem Harmony plaukų aliejumi - labai jautriai, pleiskanojančiai ir dirginančiai galvos odai.

Patirkite, kaip maloniai minkšta smulkiai sumaltos kaukės konsistencija išlaisvina harmonizuojančią jos magiją. OOOHHHMMM!

Kaip maksimaliai išnaudoti „Khadi Sensitive Herbal Herbal Wash Powder Shampoo“ šampūną:

Į dubenį suberkite plaukų ilgiui tinkamą kiekį ir sumaišykite smulkius miltelius su šiltu vandeniu, kol jie bus švelnios tekstūros. Vidutinio ilgio plaukams turėtų pakakti vienos pakuotės.

Sušlapinkite plaukus ir rankomis naudokite tepkite miltelių šampūną ant galvos odos ir išilgai plaukų, kad galėtumėte juos valyti ir maitinti.

Leiskite „Sensitive Herbal Wash Powder Shampoo“ šampūnui įsigerti maždaug 5 minutes. Magija prasideda!

Po to kruopščiai nuplaukite šampūną „Sensitive Herbal Wash Powder“ su drungnu vandeniu. Atlikta!

Saugumo informacija: Nenaudokite produkto ant atvirų žaizdų ir laikykite toliau nuo akių. Miltelių dulkės yra ypač smulkios ir jų negalima įkvėpti.

Miltelių šampūną galite naudoti kaip plaukus maitinančią procedūrą ar kaip kasdienį šampūną, kaip ir skystą šampūną. Jei norite paskui dažyti natūraliais Khadi plaukų dažais, pirmiausia rekomenduojame plauti plaukus ajurvediniais Khadi eliksyro šampūnais, pavyzdžiui, miltelių šampūno „vyresniąja seserimi“: Khadi levandų eliksyro šampūnu jautriems plaukams.

Plaukų valymas ajurvedoje: tai, kas Vakarų pasaulyje laikoma kasdiene būtinybe, ajurvedos filosofijoje turi aukštesnį tikslą. Plaukų plovimas yra holistinės ceremonijos dalis, kurios metu aura ir fizinis kūnas ne tik išvalomi, bet ir išlaisvinami nuo išorinių energijų. Miltelių forma yra laikoma tikriausiu ir natūraliausiu valymo būdu. Naudodami khadi trejybės efektą, jūs priartinate savo kūną, dvasią ir sielą į harmoniją kiekvieno plovimo metu.

Sudėtis (INCI): Sapindus Mukurossi Fruit Powder*, Acacia Concinna Fruit Powder*, Emblica Officinalis Fruit Powder*, Justicia Adhatoda Leaf Powder*, Azadirachta Indica Leaf Powder*, Eclipta Prostrata Powder*, Ocimum Sanctum Leaf Powder*, Trigonella Foenum-Graecum Seed Powder*, Lawsonia Inermis Leaf Powder*, Hibiscus Sabdariffa Flower Powder*, Chamomilla Recutita Flower Powder*, Ziziphus Jujuba Leaf Powder*.

* iš ekologinio žemės ūkio | 100% ekologiškas viso produkto kiekis

Ajurvedos galia - seniausia natūropatija pasaulyje - jus nustebins. Khadi plaukų kaukės ir pudros milteliai yra sertifikuoti pagal griežtas tarptautinio COSMOS standarto AISBL ekologiškų ir natūralių kosmetikos gaminių gaires ir reguliariai tikrinami dėl jų kokybės pagal Europos kosmetikos reglamento specifikacijas.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Vokietija
Svoris / Kiekis:
50 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime