Katalogas
Šampūnas ir kondicionierius Neem Margosa Anti-Dandruff, Biotique, 340 ml
Prekės ženklas: Biotique
Šampūnas ir kondicionierius Neem Margosa Anti-Dandruff, Biotique, 340 ml
  • Šampūnas ir kondicionierius Neem Margosa Anti-Dandruff, Biotique, 340 ml

Šampūnas ir kondicionierius Neem Margosa Anti-Dandruff, Biotique, 340 ml

Prekės ženklas: Biotique

Ypatinga gaivinanti Biotique Bio Margosa šampūno formulė sujungia tokių augalų ekstraktus kaip Margosa (taip pat žinomas kaip Neem), Euphorbia ir Bhringraj. Pašalina sausumą, pleiskanojimą ir niežulį, susijusį su pleiskanomis. Suteikia plaukams blizgesio ir šilko minkštumo bei švelnumo.

Šampūnas tinka visų tipų plaukams. Veiksmingai padeda kovoti su pleiskanomis, giliai valo plaukus ir galvos odą, pašalina sausumą ir dirginimą.

1390 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 13 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 13 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,39 €.

Prieinamumas: 5
Prekės kodas: HL5767

Bio Margoza (Melia) gydomojo gaivinančio šampūno formulėje natūralios melijos sultys derinamos su euforbija ir eklipta. Bio Margosa giliai valo ir turi antiseptinį poveikį. Bio Margoza šampūnas-kondicionierius nuo pleiskanų naikina lupimąsi, niežulį, pleiskanas. Subalansuota pH formulė yra pakankamai švelni kasdieniam naudojimui. Plaukai atrodo sveiki, žvilgantys ir šilkiniai.

Senovės indiškų receptų derinimas su Šveicarijos kosmetologų patirtimi leidžia sukurti kosmetiką, kuri ne paslepia odos problemas, o jas pašalina. Žinant gamtos galimybes ir gaunant tai, kas geriausia iš sausumos ir jūros, Biotique kosmetika tikrai gali suteikti jūsų odai ir plaukams jaunystės ir gaivumo.

Indijos kosmetika Biotique sėkmingai sujungia senovinius Ajurvedos gydymo receptus ir šiuolaikinius kosmetologijos pasiekimus. Biotique kosmetikoje naudojami ingredientai yra 100% natūralūs, dermatologiškai patikrinti, pagaminti pagal ES ir JAV kokybės standartus.

Naudojimas: Tepkite ant drėgnų plaukų, paskirstykite nuo šaknų iki galiukų, švelniai įmasažuokite galvos odą, gerai išskalaukite vandeniu. Vengti patekimo į akis.

Sudėtis (INCI): Sulphur 3,0%, Azadirachta indica 5,0%, Euphorbia thyme folia 2,0%, bhringaraj (Eclipta erecta) 4,0%, Sapindus mukorossi 3,0%, losjono pagrindas.

Ekologiškai grynas produktas, be konservantų.

Plaukų tipas
Visų tipų plaukams
Kilmės šalis:
Indija
Kiekis:
125 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime