Katalogas
Šampūnas Moroccan Argan MultiVit, Dabur Vatika, 400 ml
Prekės ženklas: Dabur
Šampūnas Moroccan Argan MultiVit, Dabur Vatika, 400 ml
  • Šampūnas Moroccan Argan MultiVit, Dabur Vatika, 400 ml

Šampūnas Moroccan Argan MultiVit, Dabur Vatika, 400 ml

Prekės ženklas: Dabur

Šampūnas su argano aliejumi - veiksminga priemonė standiems, sausiems ir garbanotiems plaukams.

Atkuria blizgesį ir spindesį nuobodiems ir negyvybingiems plaukams po dažymo ar ilgalaikio plaukų formavimo.

995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 9 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 9 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,27 €.

Prieinamumas: 1
Prekės kodas: HL8040

Šampūnas su argano aliejumi - veiksminga priemonė standiems, sausiems ir garbanotiems plaukams.

Atkuria blizgesį ir spindesį nuobodiems ir negyvybingiems plaukams po dažymo ar ilgalaikio plaukų formavimo.

Reguliariai naudojant šampūną atkuriami plaukų folikulai, plaukai tampa šilkiniai ir švelnūs. Apsaugo nuo skilinėjančių galiukų ir pleiskanų. Šampūnas palaiko ir stiprina plaukų sveikatą, gerina sausų plaukų išvaizdą. Plaukai tampa stiprūs, blizgantys ir glotnūs.

Pagrindinė "Vatika Argan" šampūno stiprybė - unikalios argano savybės, kurios drėkina ir minkština plaukus. Maroke, kur arganas išgaunamas, jis vadinamas "skystuoju auksu" ir yra itin retas ingredientas. Arganas tampa vis populiaresnis plaukų priežiūros kosmetikos pasaulyje dėl savo gebėjimo švelniai drėkinti, maitinti ir minkštinti sausus, standžius ir nepaklusnius plaukus.

Argano medis yra iki 15 metrų aukščio, jo amžius siekia 150-300 metų, auga tik Maroko vakaruose ir Atlaso kalnuose. Kiekviename mėsingame argano medžio vaisiuje yra 2-3 branduoliai. Vienas subrendęs medis subrandina 6-8 kg vaisių. Vaisiai renkami rankomis, o tai užima daug laiko ir yra sudėtinga, nes argano medis turi ilgus ir aštrius dyglius. Tai paaiškina aukštą argano aliejaus kainą visame pasaulyje. Nedideliam aliejaus kiekiui pagaminti reikia daug žaliavos: iš 100 kg vaisių galima gauti apie 5 kg sėklų, iš kurių galima išspausti apie 1-2 litrus aliejaus. Išgaunant maistinį aliejų, sėklos lengvai skrudinamos, kad nuskinti argano branduoliai įgautų būdingą riešutų aromatą. Taip pat ruošiamas ir kosmetinis argano aliejus, tačiau sėklos neskrudinamos. Jis gaminamas šalto spaudimo būdu.

Argano aliejus yra puiki priemonė plaukams, sugrąžina nuobodžių, negyvybingų plaukų blizgesį, atkuria galvos odos hidrolipidinį sluoksnį, gerina jos būklę. Dėl didelio vitamino E (tokoferolio) kiekio jis apsaugo odą ir plaukus nuo laisvųjų radikalų daromos žalos (yra antioksidantas). Prisideda prie natūralaus odos ir plaukų hidrolipidinio sluoksnio išsaugojimo, nes turi daug nesočiųjų riebalų rūgščių, ramina ir minkština galvos odą. Apsaugo plaukus nuo nepalankių oro sąlygų - saulės, vėjo, temperatūros svyravimų.

Naudojimas: Užtepkite šampūno ant drėgnų plaukų, kelias minutes sukamaisiais judesiais masažuokite ir nuskalaukite vandeniu. Norint užtikrinti geriausią visapusišką priežiūrą, plaukų priežiūrą geriausia papildyti "Vatika Argan" kondicionieriumi.

Ingredientai: Vanduo, natrio laureto sulfatas, kokamidopropil betainas, silikoniniai kondicionieriai, kokamidas MEA, etilenglikolio monostearatas, kvepalai, natrio chloridas, katijoninis guaras, kaktusų ekstraktas, alyvuogių ekstraktas, alijošiaus ekstraktas, argano aliejus, karbomeras, dinatrio EDTA, natrio hidroksidas, citrinos rūgštis, CI 47000, CI 61565.

Gamintojo šalis:
Jungtiniai Arabų Emyratai
Kiekis:
400 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime