Katalogas
Ajurvedinis šampūnas kasdienai Rosemary & Hibiscus, Soil and Earth, 200 ml
Ajurvedinis šampūnas kasdienai Rosemary & Hibiscus, Soil and Earth, 200 ml
  • Ajurvedinis šampūnas kasdienai Rosemary & Hibiscus, Soil and Earth, 200 ml
  • Ajurvedinis šampūnas kasdienai Rosemary & Hibiscus, Soil and Earth, 200 ml

Ajurvedinis šampūnas kasdienai Rosemary & Hibiscus, Soil and Earth, 200 ml

Švelnus, bet galingas valiklis, praturtintas kinrožių ekstraktu ir rozmarinų eteriniu aliejumi, valo plaukus nepašalindamas natūralių aliejų, grąžina plaukams natūralią, glotnią ir sveiką išvaizdą.

Puikiai tinka kasdieniam naudojimui.

1395 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 13 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 13 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,39 €.

Prieinamumas: Laikinai neturime
Prekės kodas: HL6541
Laikinai neturime


Šampūno pagrindą sudaro vertingas ajurvedinių vaistinių augalų, tokių kaip kinrožė, amla, šikakai, mišinys su stimuliuojančiu rozmarinų eteriniu aliejumi. Šampūno pagrindą sudaro grynas nerafinuotas kokosų aliejus ir ekologiškas alijošiaus ekstraktas. 

Į kosmetikos priemonės sudėtį įeinančios ajurvedinės vaistažolės: Bhringraj, Shikakai, Amla, Neem, Triphala ir Hibiscus nuo senų laikų tradiciškai naudojamos plaukų slinkimui stabdyti ir naujų plaukų folikulų augimui skatinti.

Stiprinkite ir maitinkite plaukus!

Giliai maitina galvos odą ir padeda subalansuoti energijos srautą organizme, nes švelniai masažuojant galvos odą stimuliuojama kraujotaka.

100 % natūralus, be parabenų, sulfatų, silikonų ir ftalatų.

Be dirbtinių dažiklių. 

Be sintetinių kvapiųjų medžiagų. 

Nebandyta su gyvūnais. 

Aplinkai nekenksmingi produktai ir pakuotės.

Pagrindiniai ingredientai:

Rozmarinas

Atsisveikinkite su visais rūpesčiais dėl plaukų su rozmarinų aliejumi. Jis suteikia naujos gyvybės plonėjantiems plaukams, storina sruogas ir padeda išnaikinti pleiskanas.

Kokosų aliejus

Kokosų aliejus giliai drėkina plaukus, jame gausu sveikų omega-3 riebalų rūgščių ir vitamino E, todėl jis idealiai tinka sausiems plaukams gydyti.

Alijošius

Alavijo gelyje gausu proteolitinių fermentų, kurie gydo ir atkuria pažeistas galvos odos ląsteles. Tai padeda pagerinti plaukų folikulų sveikatą ir skatina plaukų augimą. Alavijo gelyje gausu baltymų, vitaminų ir mineralų, kurie maitina plaukų folikulus, stabdo plaukų slinkimą, plaukai tampa sveiki ir puošnūs.

Shikakai

Shikakai yra nuostabi žolelė, kuri paprastai randama Indijos tropiniuose miškuose. Shikakai yra galingas natūralus žolinis augalas, kuris suteikia plaukams daug maistinių medžiagų ir spartina plaukų augimą. Shikakai turi daug antioksidantų ir vitaminų, tokių kaip A, C ir K, kurie padeda išlaikyti plaukus sveikus ir blizgančius.

Hibiscus

Hibiscus naudingas tuo, kad natūraliai subalansuoja plaukų pH. Jis mažina riebalų išsiskyrimą liaukose, kurios gydo pleiskanas ir galvos odos niežėjimą. Jis maitina ir kondicionuoja plaukus, kartu atkurdamas sruogų elastingumą, taip sumažindamas plaukų slinkimą.

Bhringraj

Jame gausu baltymų; jis lengvai susimaišo su kokosų ar sezamų aliejumi, nes pasižymi dideliu savituoju svoriu, todėl yra tankus. Jis padeda kontroliuoti plaukų garbanojimąsi ir pažeidimus, kartu atkurdamas natūralią plaukų spalvą.

Triphala

Triphala - tai amlos, haritaki ir bibhitaki derinys.

Jis veikia kaip stiprus plaukų tonikas, stimuliuoja folikulus ir šaknis bei skatina plaukų augimą. Triphala sudėtyje esanti amla taip pat atkuria normalią galvos odos pH pusiausvyrą ir daro plaukus sveikus.

Naudojimo būdas: Į drėgnus plaukus įmasažuokite reikiamą plaukų ploviklio kiekį. Švelniai išplaukite plaukus nuo šaknų iki galiukų. Kruopščiai išskalaukite.

Sudėtis (INCI): Coconut Oil**, Aloevera Extract*, Shikakai Extract, Amla Extract, Hibiscus Extract, Neem Extract, Bhringraj Extract, Triphala Extract, CAPB, Glycerine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Capryl Glucoside, Glyceryl Cocoate, Sodium Cocoyl Glycinate, Rosemary Fragrance (essential oil)**, Purified Water.

* Ekologiška **100 % natūralus aliejus

Plaukų tipas
Visų tipų plaukams
Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Kiekis:
200 ml
Panašios prekės
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime
2395 €