Katalogas
Valomasis riebių plaukų šampūnas, Rasayana Biocosmesi, 200ml
Prekės ženklas: Rasayana Biocosmesi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Valomasis riebių plaukų šampūnas, Rasayana Biocosmesi, 200ml
  • Valomasis riebių plaukų šampūnas, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Valomasis riebių plaukų šampūnas, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Prekės ženklas: Rasayana Biocosmesi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška

Specifinis šampūnas riebiai galvos odai. Augalinių ir ajurvedinių ekstraktų (šalavijo, arbatmedžio, levandos, smidrų, santalmedžio) mišinys veiksmingai valo ir gaivina.

Amla, brahmi ir methi stiprina, blizgina ir didina plaukų apimtį.

Todėl plaukai išvalomi jau galvos odoje ir sustiprėja per visą ilgį.

Patobulinta formulė:

* labiau koncentruota: reikia mažiau.

* nauja pakuotė iš biologinio plastiko (pagaminto iš cukranendrių)

Veikliosios medžiagos: Amla, brahmi, methi, šalavijas, arbatmedis, levanda, petitgrain, sandalmedis.

1595 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 15 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 15 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,45 €.

Prieinamumas: 2
Prekės kodas: RSYN-002

AIAB 6 mėnesiai nuo atidarymo

Specifinis šampūnas riebiai galvos odai. Augalinių ir ajurvedinių ekstraktų (šalavijo, arbatmedžio, levandos, smidrų, santalmedžio) mišinys veiksmingai valo ir gaivina.

"Rasayana" valomasis šampūnas, kurio sudėtyje yra švelnių, bet veiksmingų augalinės kilmės paviršinio aktyvumo medžiagų, valo plaukus nepažeisdamas galvos odos.

Šalavijų gėlių vanduo, sąveikaudamas su arbatmedžių, levandų ir petitgrainų eteriniais aliejais, aktyviai valo riebią odą.

Sandalmedis ir arbatmedis ne tik valo galvos odą, bet ir veikia raminamai, mažina niežulį ir erzinančius pojūčius, būdingus riebiai odai.

Ajurvediniai amlos, brahmi ir methi ekstraktai stiprina, suteikia plaukams apimties ir blizgesio, suteikia natūralių antioksidantų.

Todėl plaukai išvalomi galvos odoje ir sustiprinamas jų visas ilgis.

Ajurvedinė formulė:

Sandalmedis yra vertingas augalas, kuriam ajurveda pripažįsta daugybę savybių. Jis pasižymi priešuždegiminiu poveikiu, mažina niežulį, dirginimą ir uždegimą. Suteikia palengvėjimą ir gaivumą, kurį ypač vertina tie, kurių plaukai riebaluojasi.

Amla yra geriausias Rasāyana augalas. Ajurveda pripažįsta daugybę jo savybių, įskaitant kosmetines: plaukus stiprina, atgaivina, kovoja su plaukų slinkimu ir skatina jų augimą. Ji suteikia plaukams apimties, daro juos storesnius ir labiau blizgančius, o tai labai vertina riebių plaukų savininkai. Kovoja su ankstyvu žilimu (veikia prieš žilimą).

Brahmi, dar vienas rasajanos augalas, pasižymi žvalinamuoju poveikiu. Jis skatina plaukų augimą, saugo nuo slinkimo ir kovoja su ankstyvu slinkimu. Jis taip pat storina plauko stiebą, apsaugo nuo lūžinėjimo ir plaukų galiukų skilinėjimo.

Methi arba ožragė - tai augalas, kuriame ajurveda pripažįsta įvairias savybes, įskaitant plaukų stiprinimą, kovą su plaukų slinkimu ir augimą.

Amla, brahmi ir methi, kuriuose gausu natūralių antioksidantų, prisideda prie ilgo plaukų gyvavimo, kurie vėliau tampa blizgantys, sustiprėję ir sutvarkyti.

Naudojimo rekomendacijos:

Nedidelį kiekį priemonės užtepkite ant odos ir įmasažuokite. Kad pasiektumėte geriausią rezultatą, palikite kelioms minutėms. Neįtrinkite į ilgus plaukus, kurie nuplaunami su po skalavimo likusiomis putomis. Gerai nuplaukite. Užtepkite "Rasayana" stiprinamojo iššukavimo kondicionieriaus.

"Rasayana Strengthening Detangling Conditioner" neapsunkina riebių plaukų ir suteikia jiems blizgesio bei apimties.

Riebiems plaukams, kurių ilgis sausas / labai sausas / apdorotas, rekomenduojame prieš plaunant šampūnu užtepti Rasayana stiprinančiąją kondicionieriaus kaukę "2 in 1". Palikę ją 15-20 min. ir nuplovę, galite tęsti valomojo šampūno ir stiprinamojo iššukavimo kondicionieriaus naudojimą.

 *Įspėjimai

Sudėtyje yra amlos. Ant šviesių plaukų nepalikite ilgiau kaip 3-5 minutes.

Išvaizdos specifikacijos:

Prieš naudojimą produktą reikia suplakti. Bet kokios nuosėdos ant buteliuko dugno laikytinos normaliomis ir susidariusios dėl ajurvedinių ekstraktų. Bet kokie nedideli produkto spalvos skirtumai tarp skirtingų partijų atsiranda dėl įprasto natūralių ingredientų kintamumo.

Sudėtyje nėra dažiklių. Ypatinga spalva, matiškumas ar tamsios dėmės laikomos normaliu reiškiniu, atsiradusiu dėl ajurvedinių sausųjų ekstraktų.

Sudėtis (INCI): Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Salvia Officinalis Flower/Leaf/Stem Water*, Disodium Capryloyl Glutamate, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Oleate, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract*, Citrus Aurantium Amara Leaf/Twig Oil*, Bacopa Monnieri Extract, Emblica Officinalis Fruit Extract, Lavandula Hybrida Oil*, Santalum Album Wood Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Glycerin, Sodium Phytate, Sodium Dehydroacetate, Maltodextrin, Sodium Chloride, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Linalool, Limonene.

* iš ekologinio ūkininkavimo.

Plaukų tipas
Visų tipų plaukams
Kilmės šalis:
Italija
Gamintojo šalis:
Italija
Kiekis:
200 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
  • Naujiena