Katalogas
Restruktūrizuojantis šampūnas sausiems arba pažeistiems plaukams, Rasayana Biocosmesi, 200ml
Prekės ženklas: Rasayana Biocosmesi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Restruktūrizuojantis šampūnas sausiems arba pažeistiems plaukams, Rasayana Biocosmesi, 200ml
  • Restruktūrizuojantis šampūnas sausiems arba pažeistiems plaukams, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Restruktūrizuojantis šampūnas sausiems arba pažeistiems plaukams, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Prekės ženklas: Rasayana Biocosmesi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška

Specifinis šampūnas, skirtas sausiems, lūžinėjantiems plaukams, paveiktiems cheminio apdorojimo ar išorinių veiksnių. Sudėtyje esantys ajurvediniai ekstraktai (Amla, Brahmi ir Methi), augaliniai baltymai ir ylang ylang eterinis aliejus stiprina, restruktūrizuoja ir apsaugo plaukus, neutralizuoja sausumą.

Plaukai tampa švelnūs, blizgantys ir sustiprinti.

* Patobulinta formulė

* Labiau koncentruota: reikia mažiau

* Nauja pakuotė iš biologinio plastiko (pagaminto iš cukranendrių)

1595 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 15 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 15 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,45 €.

Prieinamumas: Laikinai neturime
Prekės kodas: RSYN-003
Laikinai neturime


AIAB 6 mėnesiai nuo atidarymo

Šio restruktūrizuojančio šampūno sudėtyje yra augalinių paviršinio aktyvumo medžiagų, kurios valo švelniai ir veiksmingai, nepažeisdamos odos.

Ajurvedinių methi (vaistinės ožragės - Trigonella Foenum-Graecum), brahmi (Bacopa Monnieri) ir amlos (Emblica Officinalis) ekstraktų, kuriems ajurveda pripažįsta daug naudingų savybių, sinergija restruktūrizuoja ir stiprina sausus, lūžinėjančius plaukus, paveiktus cheminio apdorojimo ar išorinių veiksnių.

Kviečių baltymai stiprina plaukus ir suteikia jiems apimties. Ylang ylang eterinis aliejus atgaivina ir padeda kovoti su plaukų slinkimu.

Kadangi šampūne gausu plaukams naudingų veikliųjų medžiagų, jį gali naudoti ir tie, kurie turi normalius plaukus, bet nori suteikti plaukams daugiau jėgos, apimties ir lengvumo.

Amla yra geriausias Rasajanos augalas. Ajurveda pripažįsta daugybę šio vaisiaus savybių, įskaitant kosmetines. Plaukus jis stiprina, atgaivina, saugo nuo slinkimo ir skatina augimą. Jis suteikia plaukams apimties, jie tampa storesni ir blizgesni. Kovoja su ankstyvu plaukų slinkimu (veikia prieš žilimą).

Brahmi, dar vienas rasajanos augalas, pasižymi žvalinamuoju poveikiu. Jis skatina plaukų augimą, apsaugo nuo slinkimo ir kovoja su ankstyvu žilimu. Jis storina plauko stiebą, apsaugo nuo lūžinėjimo ir plaukų galiukų skilinėjimo.

Methi, arba ožragė, - tai augalas, kuriam ajurveda pripažįsta įvairias savybes, įskaitant plaukų stiprinimą, kovą su plaukų slinkimu ir augimą.

Amla, brahmi ir methi, kuriuose gausu natūralių antioksidantų, prisideda prie ilgo plaukų gyvavimo, todėl plaukai tampa blizgantys, sustiprėję ir surtvarkyti.

Naudojimo rekomendacijos:

Nedidelį kiekį priemonės užtepkite ant galvos odos ir įmasažuokite. Kad pasiektumėte geriausią rezultatą, palikite kelioms minutėms. Neįtrinkite į plaukų ilgį, kuris išplaunamas po skalavimo likusiomis putomis. Gerai nuplaukite.

Užtepkite "Rasayana Restructuring 2-in-1 Conditioner" kondicionieriaus kaukę.

* Kad poveikis būtų intensyvesnis, rekomenduojama kartu naudoti mūsų "Restructuring" šampūną ir "Restructuring 2-in-1" kondicionieriaus kaukę.

Išvaizdos specifikacijos:

Prieš naudojimą produktą reikia suplakti. Bet kokios nuosėdos ant buteliuko dugno laikytinos normaliomis ir susidariusios dėl ajurvedinių ekstraktų. Bet kokie nežymūs produkto spalvos skirtumai tarp skirtingų partijų atsiranda dėl įprasto natūralių ingredientų kintamumo.

Sudėtis (INCI): Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Glycerin, Hamamelis Virginiana Leaf Water*, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract*, Emblica Officinalis Fruit Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Bacopa Monnieri Extract, Cananga Odorata Flower Oil, Glyceryl Oleate, Parfum, Maltodextrin, Lactic Acid, Sodium Phytate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Sodium Dehydroacetate, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate.

* iš ekologinio ūkininkavimo.

Plaukų tipas
Silpniems, sausiems plaukams
Kilmės šalis:
Italija
Gamintojo šalis:
Italija
Kiekis:
200 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime