Katalogas
Švelnus šampūnas kasdienei priežiūrai, Rasayana Biocosmesi, 200ml
Prekės ženklas: Rasayana Biocosmesi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Švelnus šampūnas kasdienei priežiūrai, Rasayana Biocosmesi, 200ml
  • Švelnus šampūnas kasdienei priežiūrai, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Švelnus šampūnas kasdienei priežiūrai, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Prekės ženklas: Rasayana Biocosmesi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška

Švelnus šampūnas, tinkamas naudoti dažnai, su augalinės kilmės paviršinio aktyvumo medžiagomis, kurios švelniai valo. Praturtintas stiprinamaisiais ajurvediniais augalais, kurie palaiko sveikus ir blizgančius plaukus. Vienu gestu, diena po dienos, plaukai atgauna jėgą ir blizgesį.

* patobulinta formulė

* labiau koncentruota: reikia mažiau.

* nauja pakuotė iš biologinio plastiko (pagaminto iš cukranendrių)

1595 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 15 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 15 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,45 €.

Prieinamumas: 4
Prekės kodas: RSYN-009

AIAB 6 mėnesiai nuo atidarymo

Dėl augalinės kilmės paviršinio aktyvumo medžiagų mūsų švelnus šampūnas valo švelniai, nepažeisdamas galvos odos.

Ajurvedinių methi (vaistinės ožragės), brahmi (Bacopa monnieri) ir amlos (Emblica officinalis) ekstraktų sinergija padeda sustiprinti ir išpuoselėti plaukus. Imbieras švelniai valo galvos odą, o ramunėlių vanduo veikia raminamai ir malšina sudirgimą.

Taip plaukai tampa blizgantys, švelnūs ir sustiprinti.

Amla ir brahmi - rasajanos augalai, kuriuose gausu antioksidantų, prisideda prie ilgo plaukų gyvavimo.

Methi arba ožragė - tai augalas, kuris, kaip pripažįstama ajurvedoje, pasižymi įvairiomis savybėmis, įskaitant plaukų stiprinimą, kovą su plaukų slinkimu ir plaukų augimą. Todėl jis labai naudingas plonėjantiems, ploniems ir silpniems plaukams, taip pat tais metų laikais, kai plaukai natūraliai labiau slenka, ir visiems, kurie nori sustiprinti plaukus, išlaikyti jų drėgmę ir sveikatą.

Adrakas arba imbieras - tai šaknis, kurią ajurveda laiko rasajana ir kuri naudojama ne tik kaip vertingas maisto produktas, bet ir kaip kosmetinė priemonė kovai su plaukų slinkimu (veikia prieš plaukų slinkimą), odos problemomis ir plaukų slinkimo prevencijai.

Amla yra Rasayana augalas, kuriam Āyurveda pripažįsta daugybę odai ir plaukams naudingų savybių. Jis stiprina, atgaivina ir veikia prieš slinkimą. Jis skatina plaukų augimą, daro juos storesnius ir blizgesnius, kovoja su ankstyvu plaukų slinkimu (veikia prieš žilimą).

Brahmi, dar vienas rasajanos augalas, atgaivina, skatina plaukų augimą, kovoja su ankstyvu slinkimu ir užkerta kelią plaukų slinkimui, storina plauko stiebą, apsaugo nuo lūžinėjimo ir galiukų skilinėjimo.

Turėdami daug natūralių antioksidantų, kovojančių su laisvaisiais radikalais, amla, brahmi, methi ir imbieras prisideda prie ilgo mūsų plaukų gyvenimo!

Naudojimo rekomendacijos:

Nedidelį kiekį priemonės užtepkite ant odos ir įmasažuokite. Kad pasiektumėte geriausią rezultatą, palikite kelioms minutėms. Gerai nuplaukite. Naudokite "Rasayana" kondicionierių arba kaukę pagal savo plaukų tipą.

Švelnų šampūną galite kaitalioti su kitais "Rasayana" specifiniais šampūnais, kad pritaikytumėte individualią plaukų priežiūros procedūrą.

Jei plaukai švelnūs, trapūs, lūžinėjantys, rekomenduojame švelnų šampūną naudoti kartu su stiprinamuoju kondicionieriumi "2 in 1" su kauke.

 *Įspėjimai

Sudėtyje yra amlos. Dėl atsargumo ant šviesių plaukų nepalikite ilgiau kaip 3-5 minutes.

Sudėtyje nėra dažiklių. Ypatinga spalva, matiškumas ar tamsios dėmės laikomos normaliu reiškiniu, atsiradusiu dėl ajurvedinių sausųjų ekstraktų.

Sudėtis (INCI): Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Chamomilla Recutita Flower Water*, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Emblica Officinalis Fruit Extract, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract*, Bacopa Monnieri Extract, Zingiber Officinale Root Oil, Glyceryl Oleate, Glycerin, Parfum, Sodium Dehydroacetate, Potassium Sorbate, Sodium Phytate, Maltodextrin, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Lactic Acid, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Geraniol, Limonenea.

* iš ekologinio ūkininkavimo.

Plaukų tipas
Silpniems, sausiems plaukams
Kilmės šalis:
Italija
Gamintojo šalis:
Italija
Kiekis:
200 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime