Katalogas
Atgaivinantis šampūnas Triphala, Rasayana Biocosmesi, 200ml
Prekės ženklas: Rasayana Biocosmesi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Atgaivinantis šampūnas Triphala, Rasayana Biocosmesi, 200ml
  • Atgaivinantis šampūnas Triphala, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Atgaivinantis šampūnas Triphala, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Prekės ženklas: Rasayana Biocosmesi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška

Atgaivinantis šampūnas su švelniomis paviršinio aktyvumo medžiagomis ir valomosiomis veikliosiomis medžiagomis. Praturtintas antioksidaciniais ir stiprinamaisiais ajurvediniais ekstraktais ir eteriniais aliejais, stimuliuojančiais mikrocirkuliaciją, todėl plaukai tampa stipresni ir tvirtesni.

Idealiai tinka ypač silpniems, linkusiems slinkti plaukams, tačiau tinka visų tipų plaukams.

1795 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 17 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 17 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,51 €.

Prieinamumas: 5
Prekės kodas: RSYN-012

AIAB 6 mėnesiai nuo atidarymo

Atgaivinantis šampūnas su švelniomis paviršinio aktyvumo medžiagomis, kurios dėl šalavijo ir dilgėlės poveikio švelniai valo.

Praturtintas antioksidaciniais ir stiprinamaisiais ajurvediniais amlos, brahmi, trifalos, azijinės centelės ir sandalmedžio ekstraktais.

Kofeinas stimuliuoja mikrocirkuliaciją ir padeda kovoti su plaukų slinkimu, sąveikaudamas su Ylang ylang ir levandų eteriniais aliejais.

Alavijas padeda palaikyti hidrataciją.

Idealiai tinka visų tipų plaukams, ypač trapiems ir linkusiems slinkti.

"Triphalā" - tai senovinė ajurvedinė vaistažolių priemonė, sudaryta iš 3 Rasāyana vaisių (Amalaki, Haritaki, Bibhitaki). Jis skatina ilgaamžiškumą ir geba atkurti trijų organizmą reguliuojančių došų pusiausvyrą. Jis pasižymi ryškiu antioksidaciniu ir tonizuojamuoju poveikiu.

Amla yra geriausias Rasāyana augalas. Ajurveda pripažįsta daugybę šio vaisiaus savybių, įskaitant kosmetines. Plaukus jis stiprina, atgaivina, saugo nuo slinkimo ir skatina augimą. Jis suteikia plaukams apimties, jie tampa storesni ir blizgesni. Kovoja su ankstyvu plaukų slinkimu (veikia prieš žilimą).

Brahmi, dar vienas rasajanos augalas, pasižymi svarbiu tonizuojamuoju poveikiu. Jis skatina plaukų augimą, apsaugo nuo slinkimo ir kovoja su ankstyvu žilimu. Jis storina plauko stiebą, apsaugo nuo lūžinėjimo ir plaukų galiukų skilinėjimo.

Sandalmedis - tai brangi mediena, kuri ajurvedoje pripažįstama dėl savo gaivinančių ir raminančių savybių. Jis veikia priešuždegimiškai, mažina niežulį ir sudirgimą. Turi sutraukiančio ir tonizuojančio poveikio.

Trifala, amla, brahmi, sandalmedis turi daug natūralių antioksidantų ir prisideda prie ilgo plaukų gyvavimo!

NAUDOJIMO BŪDAI:

Nedidelį kiekį tepkite ant galvos odos ir įmasažuokite. Kad pasiektumėte geriausių rezultatų, palikite kelioms minutėms. Neįtrinkite į plaukus, kurie bus nuplauti su putų likučiais po skalavimo. Gerai nuplaukite.

Užtepkite kondicionierių "Leave in Conditioner" arba "Rasayana Fortifying 2-in-1 Conditioner Mask".

Lūžinėjantiems, skilinėjantiems, silpniems, linkusiems slinkti plaukams labai rekomenduojama kartu naudoti "Triphala Revitalising Shampoo" su "Triphala" stiprinamuoju losjonu ir "Vayas Strengthening Pre-Shampoo Poultice".

Sudėtis (INCI): Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Coco-Glucoside, Salvia Officinalis Flower/Leaf/Stem Water*, Cocamidopropyl Betaine, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Terminalia Bellerica Fruit Extract, Terminalia Chebula Fruit Extract, Emblica Officinalis Fruit Extract, Bacopa Monnieri Extract, Centella Asiatica Extract, Urtica Dioica Leaf Extract*, Caffeine, Hydrolyzed Wheat Protein, Cananga Odorata Flower Oil, Lavandula Hybrida Oil*, Santalum Album Wood Oil, Glyceryl Oleate, Glycerin, Maltodextrin, Sodium Phytate, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potasium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, Lactic Acid, Sodium Chloride, Linalool.

* iš ekologinio ūkininkavimo.

Plaukų tipas
Silpniems, sausiems plaukams
Visų tipų plaukams
Kilmės šalis:
Italija
Gamintojo šalis:
Italija
Kiekis:
200 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime