Katalogas
Stiprinantis šampūnas Kesh Kanti Shikakai, Patanjali, 180ml
Prekės ženklas: Patanjali
  • Naujiena
Šampūnas Kesh Kanti Shikakai, Patanjali, 180ml
  • Šampūnas Kesh Kanti Shikakai, Patanjali, 180ml

Stiprinantis šampūnas Kesh Kanti Shikakai, Patanjali, 180ml

Prekės ženklas: Patanjali

Kompleksinė priežiūra visų tipų plaukams, pleiskanoms, plaukų slinkimui, trapumui ir skerspjūviui, sausiems ir šiurkštiems plaukams; blankūs ir porėti plaukai, natūralaus blizgesio trūkumas, pažeisti plaukai.

Šis šampūnas yra idealus produktas plaukams stiprinti. 

Netinkama priežiūra, stresas, intensyvios plaukų procedūros, netinkama mityba, užterštas oras - visa tai silpnina plaukus ir dėl to jie slenka.

Patanjali šampūnas su bhringraj ekstraktu padeda maitinti plaukus, nes visi svarbūs vitaminai, įskaitant vitaminą C, patenka giliai į plaukus.

Šampūnas stiprina plaukus ir užkerta kelią plaukų slinkimui.

795 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 7 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 7 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,21 €.

Prieinamumas: 8
Prekės kodas: 8904109406348

Šampūnas Kesh Kanti Shikakai yra specialiai parinktos kompozicijos pagal senovinius Ajurvedos receptus plaukų priežiūrai, kurios pagrindas yra muilo riešutai. Jis geriausiai veikia plaukų ir galvos odos struktūrą, pašalina neigiamą aplinkos poveikį, juos maitina ir saugo. Tinka kasdienei plaukų priežiūrai. Sudėtyje nėra kenksmingų cheminių medžiagų – parabenų ir SLS (natrio sulfato ir laurilsulfato).

Muilo riešutai Shikakai ir Reetha jau seniai naudojami Indijoje kaip natūralus valiklis ir muilas plaukų ir kūno priežiūrai. Pagal tradiciją jie vis dar naudojami gaminant visus Ajurvedos šampūnus Indijoje kaip sudedamosios dalys. Juk jie gerai apsaugo galvos odą nuo grybelių poveikio ir apsaugo nuo pleiskanų atsiradimo, taip pat pašalina neigiamą aplinkos poveikį, maitina ir saugo jūsų plaukus bei galvos odą.

Tai tikrai gyvybę suteikiantis tonikas plaukams ir galvos odai. Dėl savo natūralios sudėties šampūnas ne tik švelniai valo plaukus, bet ir minkština jų struktūrą, stiprina ir maitina šaknis, užkertant kelią plaukų slinkimui. Būtent todėl gamintojas rekomenduoja užtepus šampūną kurį laiką palikti ant plaukų ir leisti suputoti, kad jis geriau sąveikautų su plaukų ir galvos odos ląsteline struktūra.

Patanjali unikalus Kesh Kanti Shikakai plaukų šampūno receptas įkūnija visas rytietiško grožio paslaptis.

Pagrindinės sudedamosios dalys: 

Acacia comcinna (Shikakai) - stiprina plaukų folikulus ir plaukus.

Eclipta Alba (Bhringaraj) - skatina plaukų augimą, maitina plaukų folikulus.

Hibiscus rosa sincesis (Hibiscus) - stiprina plaukus ir skatina jų augimą, drėkina ir skatina vitaminų skverbimąsi į plauko struktūrą.

Saccharum officinarum (cukranendrių ekstraktas) - skatina plaukų regeneraciją.

Juglans regia (graikinis riešutas) - stiprina, maitina spalvą ir suteikia plaukams žvilgesio.

Naudojimas: 3-5 ml šampūno ištepkite drėgnus plaukus. Švelniai masažuokite sukamaisiais judesiais per visą galvos odą 2 minutes. Tada nuplaukite vandeniu.

Sudėtis (INCI): Aqua, surfancant base, sunflower oil, Vit. E, Dimethicone, Diazlidynyl Urea & IPBC, Sungandhit Dravya - Q.S.

Gamintojas: Patanjali Ayurved Limited, Haridwar, Uttarakhand, Indija

Plaukų tipas
Silpniems, sausiems plaukams
Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime