Katalogas
Plaukų šampūnas ir kondicionierius Walnut Volume & Bounce, Biotique, 190ml
Prekės ženklas: Biotique
  • Naujiena
Plaukų šampūnas ir kondicionierius Walnut Volume & Bounce, Biotique, 190ml
  • Plaukų šampūnas ir kondicionierius Walnut Volume & Bounce, Biotique, 190ml

Plaukų šampūnas ir kondicionierius Walnut Volume & Bounce, Biotique, 190ml

Prekės ženklas: Biotique

Ši turtinga, stiprinanti formulė valo ir atgaivina plaukus, kad jie atrodytų pilnesni, storesni ir pakylėti.

pH subalansuota formulė padeda išvengti plaukų slinkimo.

Sudėtyje yra graikinių riešutų, graikinių riešutų žievės, amlos vaisių ir bhringraj.

1495 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 14 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 14 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,42 €.

Prieinamumas: 5
Prekės kodas: 8904352000805

Maitinamasis šampūnas, specialiai sukurtas plaukams valyti ir atgaivinti, kad jie taptų puresni, storesni ir pakylėti. Jo pH subalansuota formulė veiksmingai užkerta kelią plaukų slinkimui ir neleidžia pasireikšti visoms plaukų slinkimo bėdoms. Jis stimuliuoja plaukus nuo šaknų iki galiukų, todėl galvos oda tampa tonizuota, pakilios nuotaikos, nesausėja ir nedirgsta.

Graikinių riešutų ekstraktai ir stiprus bhringraj ir amlos derinys darniai veikia, kad pagerintų galvos odos mitybą, skatintų sveiką plaukų augimą, užkirstų kelią plaukų slinkimui ir atgaivintų galvos odą.

Šis apimties suteikiantis šampūnas veiksmingai kovoja su plaukų slinkimo problemomis ir šalina jų priežastis. Geresnė galvos odos mityba ir plaukų stiprinimas iš vidaus skatina sveikesnes ir atsparesnes sruogas.

* Saugo nuo plaukų slinkimo

* Atgaivina plaukus

* Plaukų apimtis ir žvilgesys

Apie produktą

Kas tai yra: Šis maitinamasis šampūnas plaukams valo ir atgaivina plaukus, kad jie atrodytų puresni, storesni ir pakelti. pH subalansuota formulė padeda išvengti plaukų slinkimo ir užkerta kelią visoms plaukų slinkimo bėdoms. Ji stimuliuoja plaukus nuo šaknų iki galiukų.

Pagrindinės sudedamosios dalys: Šampūno „Walnut Volume and Bounce Shampoo“ sudėtyje yra graikinių riešutų gėrybių, o bhringraj ir amla kartu stiprina galvos odos mitybą, skatina sveiką augimą, užkerta kelią plaukų slinkimui ir atgaivina galvos odą.

Pagrindiniai privalumai: Šis apimties suteikiantis šampūnas ploniems plaukams veiksmingai kovoja su plaukų slinkimo problemomis ir jas gydo. Stiprina galvos odos mitybą ir stiprina plaukus iš vidaus. pH subalansuota formulė užkerta kelią plaukų slinkimui ir padidina galvos odos kraujotaką.

Jo ajurvedinė formulė pagaminta iš 100 % natūralių augalinių ekstraktų ir joje nėra kenksmingų cheminių medžiagų. Šis šampūnas yra dermatologiškai patikrintas ir tinka ploniems ir ploniems plaukamsPaskirstykite „Biotique“ apimties suteikiantį šampūną ant drėgnų plaukų, išsklaidydami putas nuo galvos odos iki plaukų galiukų. Kruopščiai išskalaukite vandeniu ir saugokitės, kad nepatektų į akis.

Tikslinė lytis: Unisex

GRAIKIŠKI RIEŠUTAI: Graikiniai riešutai buvo auginami nuo geležies amžiaus, vertinami dėl brangaus aliejaus, kuris turi daugybę gydomųjų savybių, švelniai ir efektyviai valo, lygina ir šviesina odos tekstūrą bei tonusą.

AMLA: Amloje gausu antioksidantų ir vitamino C, kurie padeda skaistinti odą ir šviesinti veido spalvą. Geriausias būdas gauti amlos naudą odai - kasdien vartoti sultis arba naudoti jas kaip veido pakuotę.

BHRINGRAJ: Bhringraj yra senovinis žolinis augalas, kuriame gausu baltymų, šimtmečius naudojamas siekiant išvengti plaukų slinkimo ir ankstyvo žilimo. Slopina pleiskanų atsiradimą ir padeda išlaikyti plaukus spindinčius sveikata.

Graikinių riešutų šampūnas yra ekologiškai švarus. Sudarytas iš 100 % natūralių augalinių ekstraktų, jame nėra kenksmingų cheminių medžiagų. Šis plonos tekstūros plaukams skirtas šampūnas buvo dermatologiškai patikrintas ir tinka turintiems plonus ir plonus plaukus, nes siūlo saugų ir švelnų plaukų priežiūros sprendimą.

Naudojimas: Kad pasiektumėte geriausių rezultatų, šį apimties suteikiantį šampūną tepkite ant drėgnų plaukų. Plaukite nuo galvos odos iki plaukų galiukų, kad putos gerai padengtų plaukus. Kruopščiai išskalaukite plaukus vandeniu, pašalindami visus šampūno pėdsakus. Būkite atsargūs, kad šampūnas nepatektų į akis. .

Sudėtis (INCI): Akhrot chal (Jugens regia), Amla (Emblica officinalis), Ritha(Sapindus mukorossi), Bhringraj (Eclipta alba), Himalayan water Q.S.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Kiekis:
190 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime