Katalogas
Balkšvojo gysločio sėklų luobelės Psyllium Husk Sat Isabgol, Govinda, 250g
Prekės ženklas: Govinda
Veganiška Veganiška
Žaliavalgiams Žaliavalgiams
Ekologiška Ekologiška
Balkšvojo gysločio sėklų luobelės Psyllium Husk Sat Isabgol, Govinda,250g
  • Balkšvojo gysločio sėklų luobelės Psyllium Husk Sat Isabgol, Govinda,250g

Balkšvojo gysločio sėklų luobelės Psyllium Husk Sat Isabgol, Govinda, 250g

Prekės ženklas: Govinda
Veganiška Veganiška
Žaliavalgiams Žaliavalgiams
Ekologiška Ekologiška

Psyllium lukštų, Indijoje jau daugelį amžių žinomų ir mėgstamų Sat Isabgol pavadinimu, paslaptis yra jų maistinės skaidulos, todėl jie yra vertingas sveikos mitybos priedas. Susilietę su vandeniu, psyllium lukštai išbrinksta iki 20 kartų.

Sat-Isabgol gaunamas iš augalo Plantaqo Ovata sėklų. Sat-Isabgol taip pat žinomas kaip Psyllium Husks, Sat-Isabgol ir Ispaqhula. Tai vienmetis augalas, auginamas Indijos Gudžarato ir Radžastano valstijose.

Sat-Isabgol - tai plėvelinis viršutinis Izabgolio sėklų sluoksnis. Jis pasižymi didele savybe sugerti vandenį ir sudaryti birią gleivinę. Jo veikimas yra tik mechaninis, o jo veiksmingumą lemia tik didelis gleivių kiekis, esantis luobelėse.

1395 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 13 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 13 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,39 €.

Prieinamumas: Laikinai neturime
Prekės kodas: 9768
Laikinai neturime


Euro žalias lapas

Daugiau kaip 80% indiško gysločio luobelėse sudaro skaidulos (pavyzdžiui, sėlenose tik iki 40%), kurios turi ryškų hidrofilumą, sudaro gelį. Slinkdama per virškinąmąjį traktą, gelio masė veikia kaip molekulinė „kempinė“, normalizuoja ir homogenizuoja vidinę žarnyno aplinką, sugeria toksinus ir dujas, aktyviai mažina skausmą ir pilvo pūtimą. Isabgol - žarnyno ir virškinimo trakto ajurvedinis reguliatorius. Tai palengvina žarnyno trakto veiklą, padeda susidaryti sveikoms išmatoms. Jis gaminamas iš natūralių, ekologiškų žaliavų - „Plantago ovata“ luobelių. Ši rūšis auga tik ribotose Indijos ir Artimųjų Rytų vietose, ir vietiniai gyventojai jas naudoja nuo neatmenamų laikų

Sat-Isabgol yra gaunamas iš augalo, vadinamo Plantaqo Ovata, sėklų. Sat-Isabgol taip pat žinomas kaip Psyllium Husks, Sat-Isabgol ir Ispaqhula. Tai vienmetis augalas, auginamas Gujarato ir Radžastano valstijose Indijoje.

„Sat-Isabgol“ yra  naudojamas viršutinis „Isabgol“ sėklų sluoksnis. Jis turi didelę savybę sugerti vandenį ir sudaryti gausias gleives. Jos veikimas yra grynai mechaninis, o jos veiksmingumą lemia didelis gleivių kiekis, esantis skrandyje.

Sat-Isabgol dažniausiai naudojamas kaip skaidulos maisto papilduose. Jis vertinamas dėl savo teigiamų savybių reguliuoti storąją žarną ir jos funkcijas.

Tradiciškai vartojama:

- kaip priemonė virškinimui gerinti ir žarnyno veiklai skatinti;

- slopinti apetitą ir sumažinti kūno svorį;

- be to, augalų sėklos gali būti naudingos žmonėms, besilaikantiems mažai angliavandenių turinčios dietos - kaip papildomas ląstelienos šaltinis.

Govinda psiliumo lukštai pasižymi aukščiausiu grynumu ir ekologiška kokybe.

Kuo jie lengvesni, tuo grynesni ir kokybiškesni. Kuo mažiau rudų psiliumo sėklų sumalama, tuo daugiau lieka baltųjų psiliumo sėklų luobelių, todėl jos pasižymi didesnėmis išbrinkimo savybėmis.

Skonis neutralus - ypač mityba besirūpinantys žmonės psyllium lukštus vartoja kartu su musli arba kai atrodo tinkama, pavyzdžiui, po valgio.

Psyllium lukštai taip pat labai tinka kaip kepinių ar kokteilių ingredientas arba pudingams, raudonosioms košėms ir sriuboms tirštinti.

Be glitimo, be laktozės, be palmių aliejaus, be priedų, žalias, veganiška.

Daug maistinių skaidulų.

Puikios ekologiškos kokybės.

Sudėtis: balkšvojo gysločio sėklų luobelės (plantago ovata)*

* iš kontroliuojamo ekologinio auginimo

Maistingumo informacija 100 g:

Energinė vertė: 798 kJ / 191 kcal

Riebalai: 0,2 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 0 g

Angliavandenių 2.2 g, iš jų cukraus: 0 g

Baltymai: 1,0 g

Druska: 0,30 g

skaidulinės medžiagos: 88 g

Tradicinis vartojimo būdas: 1-2 arbatiniai šaukšteliai (5 g) per dieną - galite įmaišyti į salotas ar dribsnius, galite užpilti 1 puodeliu šilto vandens, greitai išmaišyti ir išgerti. Patartina užgerti dar 1 papildoma pilna stikline vandens.

Tinka veganams.

Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje vietoje

Kilmė: ne ES žemės ūkis

Gamintojas: Govinda Natur GmbH, Heidelbergas, Vokietija

Kūno tipas (doša):
Vata / Pita / Kapha
Kilmės šalis:
ne ES
Gamintojo šalis:
Vokietija
Svoris / Kiekis:
250 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška