- Naujiena

Moringa yra vienas turtingiausių vitaminų ir mineralų šaltinių ajurvediniuose augaluose.
Ji maitina visus kūno audinius, atgaivina ir stiprina organizmą.
Moringa gali būti naudojama kaip maisto papildas, kurio galima dėti į kokteilius, kokteilius, jogurtus ir kitus patiekalus.
Jei ieškote natūralaus maistinių medžiagų šaltinio, kuris padėtų išlikti sveikiems ir gyvybingiems, moringa yra puikus pasirinkimas.
Indijoje moringos lapai tradiciškai naudojami уыфте virškinamojo trakto ligoms, galvos skausmams, įvairiems uždegimams, mažakraujystei, akių infekcijoms, bronchitui, išsekimui ir odos infekcijoms. Švieži ir džiovinti lapai dedami į maistą, siekiant pagerinti jo maistinę vertę. Moringos lapuose yra vitaminų A, B, C, D, E, mineralų, įskaitant kalį, kalcį, geležį, seleną ir magnį. Moringos lapai palankiai veikia medžiagų apykaitą ir pripildo organizmą energija. Iš šio augalo pagamintas aminorūgščių turtingas gėrimas puikiai sušildo ir suteikia energijos. Moringa veiksmingai skaido riebalus ir mažina apetitą, o jos nuostabus skonis suteiks žvalumo ir puikios nuotaikos. Moringos lapų miltelių taip pat dedama į padažus, sriubas ir pieną.
Rekomenduojamas vartojimas: 1 šaukštelį miltelių užplikykite šiltu vandeniu ir išgerkite. Taip pat galima dėti į žaiuosius kokteilius, konditerijos gaminius ir kitus patiekalus.
Kontraindikacijos: Nenaudoti nėštumo, žindymo laikotarpiu, jaunesniems nei 12 metų vaikams, esant individualiam sudedamųjų dalių netoleravimui.
Laikymas: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, atokiau nuo saulės spindulių.
Sudėtis: 100% Moringa oleifera (moringa, lapai) milteliai.
Kiekis: 100 g
Pagaminta Indijoje.