Katalogas
Gyvybingumo suteikiantis plaukų tonikas vyrams, Sesa, 100 ml
Prekės ženklas: Sesa
Gyvybingumo suteikiantis plaukų tonikas vyrams, Sesa, 100 ml
  • Gyvybingumo suteikiantis plaukų tonikas vyrams, Sesa, 100 ml

Gyvybingumo suteikiantis plaukų tonikas vyrams, Sesa, 100 ml

Prekės ženklas: Sesa

SESA Vyrų plaukų tonikas Vitalizer yra plaukus atgaivinanti priemonė vyrams. Tai puiki priemonė sveikiems, storiems ir stipriems plaukams pasiekti.

1695 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 16 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 16 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,48 €.

Prieinamumas: 5
Prekės kodas: HL8096

SESA Vyrų plaukų tonikas Vitalizer yra plaukus atgaivinanti priemonė vyrams. Tai nuostabi priemonė sveikiems, storiems ir stipriems plaukams pasiekti.

Vyrų nuplikimas yra vienas iš dažniausių vyrų plaukų slinkimo atvejų. SESA produktas yra specialiai sukurtas vyrams. SESA vitalizer tonikas yra geriausia priemonė sveikiems, storiems ir stipriems plaukams pasiekti. Tonikas praturtintas aliejais, kurie padeda atgaivinti plaukus. Kadangi produkto sudėtyje yra natūralių aliejų, jie linkę užšalti esant žemai temperatūrai. Jei taip atsitiko, norėdami iš naujo užtepti, buteliuką reikia panardinti į šiltą vandenį, tada aliejus vėl taps skystas ir bus paruoštas naudoti.

Naudojimo instrukcijos:

Masažuodami sukamaisiais judesiais pirštų galiukais įtrinkite aliejų į galvos odą ir plaukus, kol jis įsigers. Palaikykite valandą ir išplaukite šampūnu. Rekomenduojama procedūrą taikyti ne rečiau kaip 3 kartus per savaitę 3 mėnesius.

Naudojimo metu:

* vengti tiesioginio sąlyčio su akimis

* venkite sąlyčio su sudirgusia oda.

* naudoti pagal nurodymus

* nenaudokite, jei esate alergiški produktui (geriausia išbandyti ant nedidelio ploto vidinėje alkūnės pusėje, kad išvengtumėte diskomforto tepant ant galvos).

Sudėtis: Triphala, azijinė centelė, baltoji eklipta, jazminas, indinis valerijonas, šikakai, vetiverija, vaistinė seilė, indigoferinis dažiklis, indinė azadirachta, nešakotoji lavsonija, Himalajų kedras, maldaknygė, Tibeto barbarisas, ilgoji ciberžolė, svercijus, juodasis kardamonas, alavijas, pongamia peristata, pienas, alyvuogių aliejus, citrinų aliejus, migdolų aliejus, kviečių gemalų aliejus, žaliosios arbatos aliejus, rozmarinų aliejus, simondsijų aliejus, abrikosų aliejus, nilibringadi aliejus, sezamų aliejus, kvapiosios medžiagos, kokosų minkštimas.

Plaukų tipas
Visų tipų plaukams
Kilmės šalis:
ne ES
Gamintojo šalis:
Indija
Kiekis:
100 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime