Katalogas
Šarminių žolelių arbata Alkaline Herbs, Yogi Tea, 17 pakelių
Prekės ženklas: Yogi Tea
Ekologiška Ekologiška
Šarminių žolelių arbata Alkaline Herbs, Yogi Tea, 17 pakelių
  • Šarminių žolelių arbata Alkaline Herbs, Yogi Tea, 17 pakelių
  • Šarminių žolelių arbata Alkaline Herbs, Yogi Tea, 17 pakelių
  • Šarminių žolelių arbata Alkaline Herbs, Yogi Tea, 17 pakelių

Šarminių žolelių arbata Alkaline Herbs, Yogi Tea, 17 pakelių

Prekės ženklas: Yogi Tea
Ekologiška Ekologiška

Vien sąmoningas šios arbatos paruošimas su žolelių kvapu ir į saulę panašiomis spalvomis gali padėti iš naujo atrasti vidinę pusiausvyrą. Kruopščiai parinktos šarminės, sertifikuotos ir ekologiškos žolelės yra tokios skanios, kad paprasčiausiai norėsite dar vieno puodelio!

Arbata visiems, kurie mėgsta pusiausvyrą.

Ajurvedos ekologiškų žolelių arbatos mišinys su kiaulpienėmis, dilgėlėmis ir levandomis.

550 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 5 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 5 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,15 €.

Prieinamumas: 3
Prekės kodas: 9554-YT65

Soil Assotiation Organic BIO BG EU

„Yogi Tea®“ šarminės žolelės - naujas įkvėpimas jūsų kasdieniniam arbatos puodeliui

Atraskite savo vidinę pusiausvyrą naudodami „Yogi“ arbatos šarmines žoleles. Šiuolaikiniame greitame pasaulyje ne visada lengva išlaikyti pusiausvyrą ir laikytis pagrindinės dietos - vis dėlto rūpintis savimi tampa vis svarbiau. Mėgaukitės šia pagrindine žolelių arbatos kompozicija iš gamtos gamta leidžia mums iš naujo atrasti savo vidinę pusiausvyrą. Nuostabios, švelnios žolelės, tokios kaip sėjamoji aviža ir kvapnioji levanda, suteikia šiai puikiai Yogi arbatai ypatingą skonį. Jūs tikrai norėsite išgerti dar puodelį!

Yogi arbatos pagrindinių žolelių sudedamosios dalys:

Sėjamoji aviža - priklauso saldžiųjų žolių šeimai ir auga visur, kur klimatas vidutiniškas. Jį sudaro antžeminės avižų augalo dalys, kurios nuskinamos laiku iki žydėjimo, o tada tiesiogiai džiovinamos. Sėjamoji aviža yra maloniai švelnaus ir šiek tiek saldaus skonio.

Citrinžolė - turi eterinių aliejų ir turi stiprų, citrinų gaivos skonį. Vis dar neaišku, iš kur kilo šis žiogų šeimos augalas, dažniausiai naudojamas Azijos virtuvėje, tačiau jo populiarumas tūkstantmečiais buvo nepalaužiamas!

Kiaulpienė - vienas žinomiausių ir labiausiai paplitusių laukinių augalų. Jis klesti beveik visur, kur gali išdygti ryškiai geltonas krepšelis, pražįstantis danguje. Jo lapai yra itin aromatingi: smulkūs, sausi ir šiek tiek kartūs, jie idealiai tinka salotoms, kokteiliams ir, žinoma, taip pat gardžioms arbatoms.

Levandų žiedai - visame Viduržemio jūros regione galima užuosti išgaunamą levandų kvapą. Šiose vietovėse mėtų šeimai priklausantis augalas yra vietinis, nors dėl gražių žiedų jis dabar auginamas visame pasaulyje. Levandos skonis yra aitrus, aštrus ir šiek tiek kartokas, joje yra vertingų eterinių aliejų.

Paruošimas: Užpilkite 1 pakelį arbatos stikline vandens (100 ° C), palikite 5 minutes. Jei pageidaujama, saldinkite su cukranendrių cukrumi arba medumi.

Sudedamosios dalys: citrinžolė*, melisa*, kiaulpienė* (10%), dilgėlė*, šaltmėtė*, žalia avižų žolė* (4%), levandų žiedai* (4%), pankolis*, morkos*, liepų žiedai*, beržo lapai* , liucerna*, petražolė*.

 * ingredientai yra iš ekologinių ūkių.

Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai.

Laikymo sąlygos: laikykite  sandariai uždarytame inde, tamsioje, vėsioje, gerai vėdinamoje vietoje, ne aukštesnėje kaip +25 laipsniai.

Kilmės šalis: ES

Grynasis kiekis: 35,7 g (17 pakelių po 2,1g)

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: YOGI TEA GmbH, Vokietija

Kilmės šalis:
ES
Gamintojo šalis:
Vokietija
Svoris / Kiekis:
35,7
Kiekis:
17 pakelių
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška