Katalogas
Kūno aliejus odai Vitamin E Really Good, Fushi, 50ml
Prekės ženklas: Fushi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Kūno aliejus odai Vitamin E Really Good, Fushi, 50ml
  • Kūno aliejus odai Vitamin E Really Good, Fushi, 50ml
  • Kūno aliejus odai Vitamin E Really Good, Fushi, 50ml
  • Kūno aliejus odai Vitamin E Really Good, Fushi, 50ml
  • Kūno aliejus odai Vitamin E Really Good, Fushi, 50ml
  • Kūno aliejus odai Vitamin E Really Good, Fushi, 50ml
  • Kūno aliejus odai Vitamin E Really Good, Fushi, 50ml

Kūno aliejus odai Vitamin E Really Good, Fushi, 50ml

Prekės ženklas: Fushi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška

"Fushi Really Good Vitamin E Skin Oil" yra odos aliejus, pagamintas iš 100 % augalinės kilmės vitamino E. Jis intensyviai drėkina odą ir turi daug antioksidantų. Šis aliejus puikiai tinka strijoms, randams, smulkioms linijoms ir netolygiam odos atspalviui mažinti. 100% veganiškas.

NAUDINGOS SAVYBĖS: giliai regeneruoja, maitina ir atkuria.

SVARBIAUSIOSIOS SUDEDAMOSIOS DALYS: didelio 30000iµ stiprumo, 100 % grynas, augalinės kilmės vitamino E aliejus su augalinės kilmės vitamino E turtingų, šviežiai spaustų aliejų - simondsijų, kviečių gemalų, aviečių - mišiniu.

TIKSLAI: Smulkios linijos ir raukšlės, randai, odos gijimas, sausa oda.

2995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 29 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 29 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,87 €.

Prieinamumas: 1
Prekės kodas: 5060112860003

Aliejus optimaliai drėkina ir apsaugo odą. Pagrindinė sudedamoji dalis yra vitaminas E (tokoferolio acetatas), gaunamas iš genetiškai nemodifikuoto alyvuogių aliejaus. Sudėtyje taip pat yra simondsijų aliejaus, kviečių gemalų aliejaus, laukinių aviečių sėklų aliejaus ir apelsinų aliejaus. Šis intensyviai drėkinantis aliejus įsiskverbia giliai į odą, ją maitina ir saugo. Jis padeda mažinti strijas, randus, smulkias raukšleles ir netolygų odos atspalvį. Jis taip pat puoselėja nagus ir stiprina sausas ar skilinėjančias odeles. Kadangi vitaminas E yra svarbus antioksidantas, jis veiksmingai apsaugo nuo laisvųjų radikalų.

Tikrai gero vitamino E aliejaus nauda:

Atstatantis odą | 100% riešutų vitaminas

Didelio 30000iµ stiprumo, 100% grynas, augalinės kilmės, nesintetinis, genetiškai nemodifikuotas vitamino E aliejus d(a)-tokoferolis, natūrali vitamino E forma yra dvigubai stipresnė už sintetinę, oda ją lengviau įsisavina ir gauna realią naudą odos atstatymui.

Maitinantis odą | Aviečių aliejus

Maitinamasis, antioksidacinis ir natūraliai daug vitamino E turintis aliejus, kuris apsaugo odą nuo pažeidimų.

Balansuojantis odą | Simondsijų aliejus

Natūraliai hipoalerginis aliejus, kuriame natūraliai gausu vitamino E ir kuris puikiai drėkina odą.

Tonizuojantis odą | Kviečių gemalų aliejus

Natūraliai turtingas augalinio vitamino E, labiausiai odą atstatančio vitamino, būtino odos regeneracijai ir odos nelygumams pagerinti.

SAVYBĖS:

* Drėkina

* Maitina

* Atkuria

* Apsaugo

* Veganiškas

* Nebandyta su gyvūnais

NAUDOJIMAS:

1. Užlašinkite kelis lašus "Fushi Fresh-Pressed® Really Good Vitamin E" aliejaus ant bet kurios kūno vietos ir švelniai masažuokite sukamaisiais judesiais, kol įsigers.

2. Norėdami giliai sudrėkinti, tepkite ant drėgnos odos arba prieš tepdami aliejų naudokite veido dulksną.

3. Fushi Fresh-Pressed® Really Good Vitamin E aliejus taip pat puikiai tinka masažuoti veidą naudojant žemų technologijų masažo priemones, pavyzdžiui, nefrito volelį arba Gua Sha. Užlašinkite kelis lašus Fushi Fresh-Pressed® Really Good Vitamin E Oi ir masažuokite veidą bei kaklą.

FUSHI PATARIMAS:

Senovinis ajurvedinis masažo ritualas yra labai svarbus savęs priežiūros veiksmas. Lėtai ir apgalvotai atlikdami savimasažą, nesvarbu, ar tai būtų pilvo, ar viso kūno masažas, skirkite laiko apmąstyti visas priežastis, dėl kurių esate dėkingi savo kūnui, ir tai, kaip jis kasdien automatiškai ir nenuilstamai daro jums stebuklus.

TINKA SU:

- Vegan Collagen Builder - padeda formuotis odos kolagenui.

- Fushi Tikrai geras aliejus plaukams - giliai maitina, kondicionuoja plaukus ir palaiko plonėjančius plaukus.

REZULTATAS:

Giliai sudrėkinta, atkurta ir apsaugota oda.

PAGRINDINIAI INGREDIENTAI:

Vitaminas E - galingas antioksidantas, apsaugantis nuo laisvųjų radikalų ir ankstyvo odos senėjimo.

Simondsijų aliejus - šiame aliejuje gausu riebalų rūgščių. Jis pasižymi raminamuoju poveikiu ir padeda atsigauti.

Sudėtis (INCI): D(Α)-Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil*+, Triticum Vulgare (Wheatgerm) Oil*+, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil*+, Citrus Aurantium Dulcis (Sweet Orange) Oil*+, Tocopherol (Vitamin E), Limoneneε, Linaloolε.* Organic IngredientΕ Components Of Essential OilsOf Total 49% Organic, 100% Natural Origin:+ -Fushi Fresh-Pressed Oils, Virgin Cold Pressed & Fresh From HarvestF -Fushi Fresh-Ground Herbs, Freshly Harvested & Triple InfusedMade From Freshly Pressed Oils From Harvest.

-------------------------------------------------------------------

Kam naudojamas vitamino E aliejus?

Vitamino E aliejus dažnai naudojamas kaip drėkiklis, kuris drėkina ir maitina odą. Jis gali padėti pagerinti odos tekstūrą ir bendrą išvaizdą, padaryti ją lygesnę ir elastingesnę. randų ir žaizdų gijimui: Manoma, kad vitamino E aliejus pasižymi savybėmis, padedančiomis gydyti randus ir žaizdas. Jis gali padėti sumažinti randų išvaizdą ir skatinti audinių regeneraciją. Senėjimą stabdantis poveikis: Vitamino E aliejus, kaip antioksidantas, gali padėti apsaugoti odą nuo laisvųjų radikalų daromos žalos, kuri skatina senėjimą. Jis gali padėti sumažinti smulkių linijų, raukšlių ir senatvinių dėmių atsiradimą.

Ar vitamino E vartojimas padeda nuo egzemos?

Vitamino E vartojimo veiksmingumas egzemos atveju dar nėra tiksliai įrodytas, todėl individualūs rezultatai gali skirtis. Nors vitaminas E žinomas dėl savo antioksidacinių savybių ir galimos naudos odai, mokslinių įrodymų, pagrindžiančių konkretų jo vaidmenį gydant egzemą, yra nedaug. Egzema yra sudėtinga odos būklė, reikalaujanti visapusiško valdymo ir gydymo strategijų, kurios gali apimti gyvenimo būdo pokyčius, drėkinamuosius kremus, vietiškai vartojamus vaistus ir kitas paskirtas gydymo priemones. Visada patartina pasikonsultuoti su sveikatos priežiūros specialistu, kad jis pateiktų individualių patarimų ir rekomendacijų dėl egzemos valdymo.

Ar galima tepti veidą vitamino E aliejumi?

Taip, apskritai laikoma, kad vitamino E aliejų saugu tepti ant veido. Vitaminas E pasižymi antioksidacinėmis savybėmis, kurios gali padėti apsaugoti odą nuo laisvųjų radikalų daromos žalos. Jis dažnai naudojamas odos priežiūros produktuose ir, manoma, turi drėkinamąjį ir priešuždegiminį poveikį. Tačiau svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad kiekvieno žmogaus oda yra skirtinga ir kai kurie asmenys gali būti jautrūs arba alergiški vitamino E aliejui. Visada pravartu atlikti bandymą ant nedidelio odos plotelio prieš tepant jį ant viso veido, o jei turite kokių nors abejonių ar specifinių odos būklių, pasikonsultuokite su dermatologu.

Ar vitaminas E padeda sausai niežtinčiai odai?

Vitaminas E dėl savo drėkinamųjų ir priešuždegiminių savybių gali padėti esant sausai ir niežtinčiai odai. Jis dažnai naudojamas odos priežiūros priemonėse, kad sumažintų odos sausumą ir nuramintų sudirgusią odą. Vitamino E aliejus gali būti naudojamas vietiškai, kad drėkintų ir mažintų niežulį. Tačiau svarbu atkreipti dėmesį, kad veiksmingumas gali skirtis priklausomai nuo žmogaus, todėl patartina pasikonsultuoti su dermatologu, kad būtų tinkamai nustatyta diagnozė ir sudarytas individualus sausos ir niežtinčios odos gydymo planas.

Ar vitaminas E tinka paakiams?

Dažnai manoma, kad vitaminas E naudingas odai po akimis. Jo antioksidacinės savybės gali padėti apsaugoti jautrią šios srities odą nuo laisvųjų radikalų daromos žalos, kuri gali prisidėti prie ankstyvo senėjimo ir raukšlių atsiradimo. Taip pat manoma, kad vitaminas E turi drėkinamųjų savybių, kurios gali padėti sudrėkinti odą ir sumažinti jos sausumą ar pleiskanojimą. Be to, jis gali pasižymėti priešuždegiminiu poveikiu, kuris gali padėti sumažinti paburkimą ir nuraminti bet kokį sudirgimą. Tačiau svarbu atkreipti dėmesį, kad individualūs rezultatai gali skirtis, todėl prieš naudodami bet kokį naują produktą jautriai odai po akimis visada verta atlikti bandymą ir pasikonsultuoti su dermatologu.

Odos tipas:
Brandžiai, sausai odai
Sausai, išsekusiai odai
Visų tipų odai
Kilmės šalis:
Didžioji Britanija
Gamintojo šalis:
Didžioji Britanija
Kiekis:
50 ml
Panašios prekės
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime