Katalogas
Puiklapio aliejus Tamanu, ekologiškas, Fushi, 50ml
Prekės ženklas: Fushi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Puiklapio aliejus Tamanu, ekologiškas, Fushi, 50ml
  • Puiklapio aliejus Tamanu, ekologiškas, Fushi, 50ml
  • Puiklapio aliejus Tamanu, ekologiškas, Fushi, 50ml
  • Puiklapio aliejus Tamanu, ekologiškas, Fushi, 50ml
  • Puiklapio aliejus Tamanu, ekologiškas, Fushi, 50ml

Puiklapio aliejus Tamanu, ekologiškas, Fushi, 50ml

Prekės ženklas: Fushi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška

PRIVALUMAI: atogrąžų aliejus, kuriame gausu maistingų medžiagų, padedančių apsaugoti ir sustiprinti odą

PAGRINDINIAI INGREDIENTAI: 100% grynas ir ekologiškas Fresh-Pressed® tamanu aliejus

TIKSLAI: Atkurti, valyti ir kovoti su į dėmes linkusia oda.

2295 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 22 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 22 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,66 €.

Prieinamumas: 2
Prekės kodas: 5055757971481

Grynas, aukštos kokybės aliejus mūsų vietovėje yra gana nežinomas, bet šimtus metų buvo laikomas stebuklingu aliejumi Pietryčių Azijoje ir Ramiojo vandenyno salose. Tamanu aliejuje yra daug antioksidantų ir jis teigiamai veikia odos įbrėžimus ir įtrūkimus, randus ir saulės sukeltus odos pažeidimus. Jis turi labai ryškų kvapą, primenantį petražoles.

Taikymo sritis:

* neutralizuoja dėmes ir inkštirus

* gali būti naudojamas ant randų ir į spuogus linkusios odos

* naudoti pleiskanojančioms ir sausoms odos vietoms maitinti

Tamanu aliejaus nauda:

ODOS GYDYMAS

Tamanu aliejuje yra augalinių junginių, kurie pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis, padeda nuraminti odos problemas, tokias kaip spuogai, randai, sausa oda ir saulės nudegimai.

INTENSYVUS DRĖKINIMAS

Turtingas riebalų rūgščių šaltinis, padedantis drėkinti ir maitinti odą, užkertant kelią išsausėjimui ir gerina odos elastingumą.

JAUNATVIŠKA ODA

Tamanu aliejaus antioksidacinės savybės padeda apsaugoti odą ir sumažinti smulkių raukšlių, raukšlių ir amžiaus dėmių atsiradimą, todėl oda tampa jaunatviškesnė ir švytinti.

NAUDOJIMAS:

ODAI: Įdėkite jį į savo drėkinamąjį kremą, kad pagerintumėte drėkinimo naudą, arba tepkite tiesiai ant odos, o ne savo drėkinamąjį kremą, arba pridėkite prie savo odos priežiūros rutinos prieš drėkinamąjį kremą (sausai iki normaliai odai), po drėkinamojo kremo (derinio ir riebios)

DĖMĖS IR SPUOGŲ RANDAI: Paimkite nedidelį kiekį Tamanu aliejaus (arba atskiesto mišinio) ir švariais pirštų galiukais arba medvilniniu tamponu užtepkite jį tiesiai ant dėmių. Švelniai įmasažuokite aliejų į odą, sutelkdami dėmesį į pažeistas vietas, kartokite reguliariai. ODOS RAUDOJIMAS Paimkite nedidelį Tamanu aliejaus kiekį ir patepkite juo paraudusias odos vietas. Pirštų galiukais švelniai įmasažuokite aliejų į odą, užtikrindami, kad jis padengtų pažeistas vietas.

FUSHI PATARIMAS:

Nedidelį Tamanu aliejaus kiekį patepkite tiesiai ant dėmių naudodami švarų vatos tamponą, kad jo antibakterinės savybės sumažintų paraudimą.

Sudėtis: Calophyllum inophyllum (Tamanu oil).

Tai maistinis, šalto spaudimo, nestandartizuotas, nerafinuotas, ekologiškas, be heksano ir natūralus aliejus. Kiekviena partija skiriasi ir turi unikalių savybių rinkinį.

Sudėtyje nėra: Cheminės medžiagos, konservantai, kvapiosios medžiagos ar priedai.

Kilmė: Vietnamas.

-------------------------------------------------------------------

Ką daro Tamanu aliejus?

Tamanu aliejus, gaunamas iš Tamanu medžio sėklų, suteikia odai įvairių privalumų. Jis skatina odos gijimą ir regeneraciją, todėl yra naudingas esant tokioms ligoms kaip spuogai, randai, egzema ir psoriazė. Tamanu aliejus drėkina odą, gerina elastingumą ir turi senėjimą stabdantį poveikį, sumažindamas smulkių linijų ir raukšlių atsiradimą. Jis pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis, ramina sudirgusią odą, turi antimikrobinį ir priešgrybelinį poveikį. Tamanu aliejus padeda gydyti žaizdas, mažina skausmą ir uždegimą, gali būti naudojamas esant sąnarių ir raumenų skausmams. Tačiau prieš naudojant Tamanu aliejų svarbu atlikti pleistro testą ir pasitarti su profesionalu.

Ar Tamanu aliejus mažina raukšles?

Tamanų aliejuje yra antioksidantų, kurie padeda apsaugoti odą nuo žalos, kurią sukelia laisvieji radikalai, kurie prisideda prie senėjimo procesų. Neutralizuodamas laisvuosius radikalus, tamanų aliejus gali padėti sumažinti odos oksidacinį stresą, kuris gali padėti sumažinti raukšlių atsiradimą. Tamanu aliejuje gausu riebalų rūgščių, tokių kaip oleino rūgštis ir linolo rūgštis, kurios padeda drėkinti ir maitinti odą. Kai oda yra gerai drėkinama, ji atrodo putlesnė ir elastingesnė, o tai gali sumažinti raukšlių atsiradimą. Tamanu aliejus skatina odos gijimą ir regeneraciją dėl savo junginių, tokių kaip kalofilolidas. Ši savybė potencialiai gali paskatinti kolageno, baltymo, suteikiančio odai struktūrą ir elastingumą, gamybą. Padidėjusi kolageno gamyba gali padėti sumažinti raukšlių matomumą ir pagerinti bendrą odos tekstūrą. Nors Tamanu aliejus gali suteikti drėkinimo, antioksidacinės apsaugos ir palaikyti odos regeneraciją, individualūs rezultatai gali skirtis. Svarbu pažymėti, kad Tamanu aliejaus veiksmingumas mažinant raukšles priklauso nuo įvairių veiksnių, įskaitant raukšlių sunkumą, bendrą odos būklę ir nuoseklų aliejaus naudojimą. Be to, Tamanu aliejus dažnai naudojamas kaip platesnės odos priežiūros rutinos dalis, todėl derinant jį su kitomis senėjimą stabdančiomis praktikomis, pvz., kremo nuo saulės naudojimu, sveika mityba ir vengimu rūkyti, galima dar labiau padidinti galimą jo naudą.

Ar Tamanu aliejus užkemša poras?

Paprastai manoma, kad tamanų aliejus turi žemą komedogeninį įvertinimą, o tai reiškia, kad jis turi palyginti mažą polinkį kimšti poras. Tačiau svarbu pažymėti, kad individualūs odos tipai ir jautrumas gali skirtis, o tai, kas tinka vienam žmogui, gali netikti kitam. Komedogeniškumas yra skalė, įvertinanti tikimybę, kad ingredientas ar produktas užkimš poras ir gali sukelti. spuogų atsiradimas. Tamanu aliejus paprastai turi 2 įvertinimą pagal komedogeninę skalę, kuris laikomas vidutiniškai žemu. Tai rodo, kad mažesnė tikimybė užsikimšti poras, palyginti su aukštesnio įvertinimo aliejais. Tačiau visada verta atlikti pleistro testą prieš plačiai naudojant Tamanu aliejų ant veido ar kūno. Nedidelį kiekį aliejaus užtepkite ant nedidelio odos ploto, geriausia ant dilbio arba už ausies, ir 24–48 valandas stebėkite, ar neatsirado nepageidaujamų reakcijų ar bėrimų. Jei neigiamų reakcijų nepasireiškia, paprastai saugu naudoti ant veido.

Ar Tamanu aliejų reikia skiesti?

Tamanu aliejus gali būti naudojamas tiek gryna forma, tiek atskiestas, priklausomai nuo asmeninių pageidavimų ir odos jautrumo. Štai keletas veiksnių, į kuriuos reikia atsižvelgti: Jei turite jautrią odą arba pirmą kartą bandote Tamanu aliejų, gali būti naudinga jį atskiesti nešiklio aliejumi. Nešantieji aliejai, tokie kaip simondsijų aliejus, kokosų aliejus arba migdolų aliejus, gali padėti sumažinti Tamanu aliejaus koncentraciją ir padaryti jį švelnesnį odai. Skiedimo poreikis taip pat gali priklausyti nuo numatyto Tamanu aliejaus naudojimo. Tiksliniam naudojimui ant nedidelių plotų ar dėmių galite naudoti neskiestą Tamanu aliejų. Tačiau, jei planuojate jį naudoti didesnėms veido ar kūno vietoms, skiedimas gali palengvinti naudojimą ir užtikrinti tolygesnį padengimą. Jei pasirenkate skiesti tamanų aliejų, įprastas santykis yra sumaišyti kelis lašus Tamanu aliejaus. su šaukštu nešiklio aliejaus. Tačiau specifinis skiedimo santykis gali skirtis, atsižvelgiant į asmeninius pageidavimus ir odos jautrumą. Atminkite, kad kiekvieno oda yra unikali, todėl prieš naudojant platų Tamanu aliejų patartina atlikti pleistro testą. Tai padės nustatyti, kaip jūsų oda reaguoja į ją ir ar skiedimas yra būtinas jūsų konkrečiai situacijai.

Ar galiu naudoti Tamanu aliejų kasdien?

Taip, Tamanu aliejų galite naudoti kiekvieną dieną. Tamanu aliejus suteikia įvairių privalumų odai, įskaitant drėkinimą, gijimą ir senėjimą stabdantį poveikį. Jis gali būti naudojamas vieną ar du kartus per dieną, priklausomai nuo jūsų pageidavimų ir specifinių jūsų odos poreikių. Tačiau prieš plačiai naudojant pleistrą svarbu atlikti pleistro testą ir stebėti odos reakciją. Be to, individualūs rezultatai gali skirtis, todėl visada verta pasikonsultuoti su dermatologu, jei turite kokių nors rūpesčių ar turite specifinių odos ligų.

Kuo kvepia Tamanu aliejus?

Tamanu aliejus turi savitą žemišką, žolelių ir stiprų aromatą. Jis dažnai apibūdinamas kaip šiek tiek medienos kvapo ir žolelių natos. Kai kurie žmonės taip pat aptinka švelnų dūminį ar žolės kvapą. Atminkite, kad kvapo suvokimas gali skirtis kiekvienam žmogui, tačiau apskritai Tamanu aliejus yra žinomas dėl savo unikalaus ir šiek tiek sudėtingo kvapo profilio. Užtepus jis išnyksta, o kvapas atsiranda dėl didelio kiekio aliejuje esančių antioksidantų ir antimikrobinių savybių.

Odos tipas:
Dėmėtai ir pažeistai odai
Visų tipų odai
Gamintojo šalis:
Didžioji Britanija
Kiekis:
50 ml
Panašios prekės
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
  • Naujiena
Laikinai neturime
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
  • Naujiena