Katalogas
Medetkų aliejus su migdolais, Fushi, 100ml
Prekės ženklas: Fushi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Medetkų aliejus su migdolais, ekologiškas, Fushi, 100ml
  • Medetkų aliejus su migdolais, ekologiškas, Fushi, 100ml
  • Medetkų aliejus su migdolais, ekologiškas, Fushi, 100ml
  • Medetkų aliejus su migdolais, ekologiškas, Fushi, 100ml
  • Medetkų aliejus su migdolais, ekologiškas, Fushi, 100ml

Medetkų aliejus su migdolais, Fushi, 100ml

Prekės ženklas: Fushi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška

PRIVALUMAI: Minkštinantis ir raminantis aliejus visų tipų odai ir idealiai tinka kūdikių odai.

PAGRINDINIAI INGREDIENTAI: 100% grynas ir ekologiškas medetkų aliejus (saldžiųjų migdolų aliejus, užpiltas ekologiškų medetkų žiedais).

TIKSLAI: Sudirginta ar uždegusi oda ir palengvinti nedidelį odos sudirginimą, pvz., bėrimus, nudegimus saulėje ar vabzdžių įkandimus.

2495 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 24 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 24 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,72 €.

Prieinamumas: 3
Prekės kodas: 5060112861789

Soil Assotiation Organic

Medetkų aliejus yra puikus aliejus, kurį visada reikia turėti po ranka dėl savo didžiulių priešuždegiminių ir gydomųjų savybių. Labai raminantis aliejus, turintis ir antiseptinių savybių. Jis gali būti naudojamas esant uždegiminėms ir niežtinčioms odos ligoms, taip pat lokaliai nuo infekcijų, nudegimų ir odos sudirgimų. Jis skatina ląstelių atsinaujinimą ir taip pat padeda sumažinti randus. Tai populiarus aliejus, naudojamas kūdikiams.

Ekologiško medetkų aliejaus privalumai:

ODOS SVEIKATA

Medetkų aliejus dažnai naudojamas lokaliai, siekiant skatinti odos sveikatą. Manoma, kad jame yra augalinių junginių, kurie gali padėti nuraminti ir nuraminti sudirgusią ar uždegusią odą.

ANTIMIKROBINĖS SAVYBĖS

Medetkų aliejus turi natūralių antimikrobinių savybių, kurios gali padėti gydyti nedidelius įpjovimus, įbrėžimus ir vabzdžių įkandimus.

RAMINANTIS

Dėl raminamųjų medetkų aliejaus savybių jis yra naudingas nuraminti sudirgusią odą ir idealiai tinka mažų kūdikių odai, drėkina sausą niežtinčią odą ir bendrai odos priežiūrai.

Medetkos dažnai vartojamos esant spuogams, egzemai, žvynelinei, vystyklų bėrimui, skausmingiems įtrūkusiems speneliams, sausai skilinėjančiai odai, žaizdoms, venų varikozei gydyti.

Infiltruota 3 mėnesius:

Šis medetkų aliejus gaminamas užpilant šviežius medetkų žiedlapius, kurie 3 mėnesius gali būti infiltruojami organiniame saldžiųjų migdolų aliejuje. Mūsų naudojamas šalto spaudimo ekologiškas migdolų aliejus lengvai įsigeria į odą. Tai taip pat viena geriausių daugiafunkcinių bazinių aliejų, beveik bekvapis ir puikus tepalas. Saldžiųjų migdolų aliejus yra atsparus oksidacijai, todėl jis yra idealus nešiklis.

Supakuota į stiklinį butelį, kad turinys būtų apsaugotas nuo karščio, šviesos, oksidacijos ir drėgmės.

Tai nestandartizuotas, nerafinuotas ir natūralus aliejus. Kiekviena partija skiriasi ir turi keletą unikalių savybių. Aliejuje gali būti matomos nuosėdos arba natūralios sudedamųjų dalių dalelės. Taip yra paprasčiausiai todėl, kad mūsų aliejai niekada nėra rafinuojami, nedezodoruojami ar filtruojami, ir tai nereiškia, kad aliejus turi defektų.

NAUDOJIMAS:

1– Užlašinkite kelis lašus Fushi Fresh–Pressed® Calendula aliejaus ant bet kurios kūno vietos ir švelniai masažuokite sukamaisiais judesiais, kol įsigers. 2 – Vietinis naudojimas: Medetkų aliejus gali būti tepamas tiesiai ant odos, kad nuramintų ir drėkintų. Švelniai įmasažuokite nedidelį aliejaus kiekį ant norimos vietos, tokios kaip sausa ar sudirgusi oda, randai ar vabzdžių įkandimai. Jis dažnai naudojamas dėl savo raminamųjų ir gydomųjų savybių.

FUSHI PATARIMAS:

Medetkų aliejus yra švelnus ir saugus kūdikiams ir gali būti naudojamas vystyklų bėrimui ar sausai odai palengvinti.

Sudėtis: Calendula officinalis flores (medetkų žiedai), Prunus dulcis (ekologiškas nerafinuotas šalto spaudimo auksinių saldžiųjų migdolų aliejus).

Medetkų aliejus tris kartus infuzuojamas 3 mėnesius santykiu 1:1. žolė į aliejų. Tai užtikrina garantuotą laboratoriškai patikrintą mažiausiai 4000 mg/ltr terpenų. Tris kartus infuzuojama per 3 mėnesius. Tai šalto spaudimo, nestandartizuotas, nerafinuotas, ekologiškas, be heksano ir natūralus aliejus. Kiekviena partija skiriasi ir turi unikalių savybių rinkinį.

Sudėtyje nėra: Cheminės medžiagos, konservantai, kvapiosios medžiagos ar priedai.

-------------------------------------------------------------------

Kam tinka medetkų aliejus?

Medetkų aliejus gerai ramina ir gydo odą. Jis gali būti naudojamas sausai, sudirgusiai ar jautriai odai palengvinti, žaizdų gijimui skatinti, saulės nudegimui palengvinti, vystyklų bėrimui palengvinti ir sausą bei niežtinčią galvos odą nuraminti.

Ar galiu naudoti medetkų aliejų tiesiai ant odos?

Taip, medetkų aliejus gali būti naudojamas tiesiai ant odos. Naudojant medetkų aliejų ant odos, jis paprastai yra saugus daugeliui žmonių, tačiau visada verta pirmiausia atlikti pleistro testą, kad patikrintumėte, ar nėra alerginių reakcijų ar jautrumo. Norėdami atlikti pleistro testą, nedidelį kiekį medetkų aliejaus užtepkite ant nedidelio odos ploto, pavyzdžiui, dilbio vidinės pusės. Palaukite 24 valandas ir stebėkite, ar nėra kokių nors nepageidaujamų reakcijų, tokių kaip paraudimas, niežėjimas ar sudirginimas. Jei nėra neigiamų reakcijų, greičiausiai saugu naudoti didesnį odos plotą.

Ar medetkų aliejus tinka rožinei?

Medetkų aliejus dažnai garsinamas dėl galimos naudos raminant ir nuramina sudirgusią odą, todėl jis gali būti populiarus rožine sergančių asmenų pasirinkimas. Tačiau svarbu atkreipti dėmesį, kad rožinė yra sudėtinga odos liga, kurios sunkumas gali skirtis ir sukelti įvairių veiksnių. Nors kai kurie rožine sergantys asmenys gali palengvinti ir pagerinti savo simptomus naudodami medetkų aliejų, tai negarantuoja, kad tiks visiems. Apskritai, naudojant bet kokį naują produktą ant rožinės linkusios odos, pirmiausia svarbu atlikti pleistro testą, kad įsitikintumėte, jog nėra jokių nepageidaujamų reakcijų. Be to, apsvarstykite galimybę naudoti produktus su švelniomis, nedirginančiomis sudedamosiomis dalimis ir vengti žinomų rožinę sukeliančių veiksnių, tokių kaip stiprios cheminės medžiagos, kvapai ir per didelis karštis. Atminkite, kad tai, kas tinka vienam žmogui, gali netikti kitam, todėl geriausia pasikonsultuoti su profesionalu. kuris gali įvertinti jūsų individualią situaciją ir pateikti pritaikytas rekomendacijas.

Ar medetkos tinka psoriazei?

Nors medetkų aliejus dažniausiai naudojamas dėl galimų raminamųjų ir drėkinančių savybių, yra nedaug mokslinių įrodymų, konkrečiai tiriančių jo veiksmingumą gydant psoriazę. Psoriazė yra lėtinė autoimuninė odos būklė, kuriai būdingi uždegiminiai, pleiskanojantys odos dėmeliai. Nors medetkų aliejus gali šiek tiek palengvinti su psoriaze susijusį sausumą ir nedidelį sudirginimą, jis nelaikomas pagrindiniu šios būklės gydymo būdu. Medicininis psoriazės gydymas paprastai apima vietinius kortikosteroidus, vitamino D analogus, retinoidus ir kitus išrašytus vaistus. Jei sergate psoriaze ar bet kokia kita odos liga, labai svarbu pasikonsultuoti su dermatologu arba sveikatos priežiūros specialistu, kuris galėtų tinkamai diagnozuoti, patarti ir gydymo parinktys pagal jūsų konkrečius poreikius. Jie gali rekomenduoti tinkamiausius ir įrodymais pagrįstus gydymo būdus veiksmingai gydyti psoriazę.

Ką medetkos veikia odą?

Medetkos, dar žinomos kaip medetkos, buvo naudojamos šimtmečius dėl galimos naudos odos priežiūroje. Medetkos pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis, kurios gali padėti nuraminti sudirgusią ar uždegusią odą. Tai gali būti naudinga esant tokioms sąlygoms kaip nedideli nudegimai, bėrimai, vabzdžių įkandimai ir saulės nudegimai. Medetkų aliejus yra žinomas dėl savo drėkinančių savybių, kurios gali padėti sudrėkinti sausą ar suskilinėjusią odą. Jis sudaro apsauginį odos barjerą, padeda išlaikyti drėgmę ir neleidžia prarasti vandens. Medetkos tradiciškai naudojamos žaizdoms gydyti. Jis gali skatinti audinių regeneraciją ir padėti natūraliam nedidelių įpjovimų, įbrėžimų ir mėlynių gijimo procesui. Medetkos paprastai laikomos švelniomis ir gerai toleruojamomis, todėl tinka jautriems odos tipams. Tačiau vis tiek svarbu atlikti pleistro testą, kad patikrintumėte, ar nėra alerginių reakcijų ar jautrumo prieš klijuojant jį ant didesnio odos ploto.

Odos tipas:
Jautriai odai
Visų tipų odai
Gamintojo šalis:
Didžioji Britanija
Kiekis:
100 ml
Panašios prekės
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
  • Naujiena
Laikinai neturime
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime