Katalogas
Atstatantis plaukų aliejus Rose Repair, Khadi, 50 ml
Prekės ženklas: Khadi
Atstatantis plaukų aliejus ROSE REPAIR, Khadi Naturprodukte, 50 ml
  • Atstatantis plaukų aliejus ROSE REPAIR, Khadi Naturprodukte, 50 ml
  • Atstatantis plaukų aliejus ROSE REPAIR, Khadi Naturprodukte, 50 ml
  • Atstatantis plaukų aliejus ROSE REPAIR, Khadi Naturprodukte, 50 ml
  • Atstatantis plaukų aliejus ROSE REPAIR, Khadi Naturprodukte, 50 ml

Atstatantis plaukų aliejus Rose Repair, Khadi, 50 ml

Prekės ženklas: Khadi

Khadi Rose Repair ajurvedinis plaukų aliejus - regeneruojanti ir atkurianti, ajurvedinė priemonė sausiems, pažeistos struktūros plaukams.

* maitina ir atkuria struktūriškai pažeistus ir sausus plaukus

* gilus kondicionavimas pažeistiems plaukams ir suskaidytiems galiukams

* galingas maistinis kokteilis jūsų plaukams: drėgmė, vitaminai, antioksidantai, mineralai

* su ajurvedine Khadi eliksyro galia: apsauginiai augalų ekstraktai rūpinasi ir išsaugo jūsų natūralią plaukų spalvą

* sukurtas pagal ajurvedos receptą: 100% natūralus ir veganiškas

„Khadi Rose Repair“ plaukų aliejus maitina ir regeneruoja plaukus. Jis regeneruoja ir sustiprina pažeistus plaukus ir galiukus. Naudokite jį kaip puikų intensyvų gydymą: jis išlygina jūsų plaukų struktūrą ir natūraliai atstato plauko ašį.

„Khadi“ plaukų rožių regeneruojanti paslaptis yra stebuklinga Khadi eliksyro jėga: atrinkti Indijos vaistiniai augalai tradiciškai švelniai verdami ant atviros ugnies pagal tūkstantmečius skaičiuojančius ajurvedos receptus.

Šis vaistažolių ekstraktas sujungia gėlių karalienę Rožę su karališkosiomis žolelėmis Triphala ir supermaistu Moringa, kad sukurtų intensyviai maitinantį eliksyrą. Puikus maistinis kokteilis jūsų plaukams: drėgmė, vitaminai, antioksidantai ir mineralai suteikia gilų kondicionavimą ir šilko lygumo plaukų jausmą jų neapsunkinant.

Ar turite sausų, pažeistų plaukų? Jus erzina plaukų slinkimas ir plaukų lūžinėjimas? Jūsų plaukams labai reikia gilaus kondicionavimo priežiūros? Tuomet jums puikiai tiks plaukų aliejus „Khadi Rose Repair“!

Ajurvedoje galvos ir plaukų aliejus visada buvo naudojamas kaip gili plaukų procedūra. Plaukų aliejus maitina plaukus iš vidaus. Taigi plaukai ne tik „atrodo“ sveiki, bet ir parodo savo natūralų grožį ir sveiką jėgą.

Rožė, gėlių karalienė, turi ne tik unikalų kvapą, bet ir laikoma intensyviai drėkinančia bei regeneruojančia priemone. Ji maitina plaukus ir taiso struktūrinius pažeidimus.

Ajurvedos sėkmės trijulę Tripahalą sudaro vaisiai Haritaki, Amalaki ir Bibithaki. Joje gausu antioksidantų ir jis laikomas atjauninančia priemone.

Moringa yra maistinių medžiagų turintis supermaistas - taip pat ir plaukams. Jis aprūpina plaukus ir galvos odą vitaminais ir mineralais ir, sakoma, skatina plaukų augimą.

1395 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 13 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 13 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,39 €.

Prieinamumas: 4
Prekės kodas: KH-HOE-5-XX

Prieš naudojimą – suplakti!

Naudojimas:

Khadi galvos odos ir plaukų aliejus tradiciškai tepamas prieš plaunant plaukus:

Paprasčiausiai papukškite į ranką 2-3 kartus. Pirmiausia įmasažuokite aliejų į galvos odą ir paskirstykite likusį aliejų pagal ilgį iki galiukų. Jei jūsų pagrindinis rūpestis yra plaukų priežiūra, pradėkite nuo galiukų ir įmasažuokite likusį plaukų aliejų į galvos odą.

Arba galite tepti aliejų Khadi plaukų priežiūros šepetėliu - natūralūs šereliai tolygiai paskirstys aliejų jūsų plaukams ir galvos odai.

Dabar apvyniokite plaukus rankšluosčiu, kad jie būtų šilumoje. Palikite aliejų mažiausiai 30–60 minučių, kad jis įsigertų, prieš plaunant plaukus Khadi šampūnu. Norėdami gauti intensyvesnį efektą, tiesiog leiskite aliejui įsigerti per naktį ir ryte išplaukite plaukus.

Natūralią plaukų priežiūros priemonę naudokite du kartus per savaitę. Taip pat galite naudoti plaukų aliejų mažomis dozėmis.

Khadi plaukų aliejaus ROSE REPAIR galima puikiai derinti su šiais Khadi produktais:

- su Khadi Rose Repair šampūnu, kuris suteikia gilų kondicionavimo rezultatą pažeistos struktūros plaukams

- su Khadi Amla šampūnu stiprioms plaukų šaknims ir storiems, sveikiems plaukams

- su Khadi Shikakai šampūnu intensyviai drėgmei ir kvapą gniaužiančiam blizgesiui

Natūralus BDIH sertifikuotas produktas!

Sudėtis (INCI): Sesamum Indicum Seed Oil*, Cocos Nucifera Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Isoamyl Laurate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Eclipta Alba Leaf Extract*, Murraya Koenigii Leaf Extract, Moringa Oleifera Leaf Extract*, Centella Asiatica Leaf Extract*, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Terminalia Chebula Fruit Extract*, Terminalia Bellirica Fruit Extract*, Bacopa Monnieri Leaf Extract*, Trigonella Foenum-Gaecum Seed Extract*, Glycyrrhiza Glabra Root Extract*, Lawsonia Inermis Leaf Extract*, Indigofera Tinctoria Leaf Extract*, Cedrus Atlantica Bark Extract, Cyperus Scariosus Root Extract*, Rosa Damascena Flower Extract, Ficus Benghalensis Root Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract*, Pelargonium Graveolens Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Vetiveria Zizanoides Root Oil, Azadirachta Indica Seed Oil*, Lavandula Angustifolia Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Ocimum Sanctum Leaf Oil, Mentha Piperita Oil, Arnica Montana Flower Extract, Acacia Concinna Fruit Extract*, Thymus Vulgaris Leaf Extract, Citral**, Geraniol**, Linalool**, Citronellol**, Limonene**, Benzyl Salicylate**, Farnesol**, Benzyl Benzoate**, Eugenol**

* iš kontroliuojamų ekologiškų ūkių

** natūralių eterinių aliejų komponentas

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Vokietija
Kiekis:
50 ml
Panašios prekės
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda