Katalogas
Stiprinantis plaukų aliejus Strong Amla, Khadi Naturprodukte, 50 ml
Prekės ženklas: Khadi
Aliejus plaukams STRONG AMLA, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Aliejus plaukams STRONG AMLA, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Aliejus plaukams STRONG AMLA, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Aliejus plaukams STRONG AMLA, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Stiprinantis plaukų aliejus STRONG AMLA, Khadi Naturprodukte, 50 ml

Stiprinantis plaukų aliejus Strong Amla, Khadi Naturprodukte, 50 ml

Prekės ženklas: Khadi

Khadi Strong Amla ajurvedinis galvos odos ir plaukų aliejus - sveikiems, tvirtiems ir blizgiems plaukams nuo šaknų iki galiukų.

1395 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 13 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 13 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,39 €.

Prieinamumas: 2
Prekės kodas: KH-HOE-6-XX

Khadi Strong Amla ajurvedinis galvos odos ir plaukų aliejus - sveikiems, tvirtiems ir blizgiems plaukams nuo šaknų iki galiukų:

* stiprina plaukų šaknis storiems, tvirtiems plaukams

* su Khadi eliksyro ajurvedine galia: stimuliuoja melanino gamybą ir taip apsaugo nuo žilų plaukų

* sveikas blizgesys ir galinga apimtis - nuo šaknų iki galiukų

* sukurtas pagal ajurvedos receptą: 100% natūralus ir veganiškas

Stiprus indiškojo lapainio Amla aliejus maitina jūsų šaknis gyvybiškai svarbiomis maistinėmis medžiagomis ir stiprina jas ilgalaikiam poveikiui. Pajuskite, kaip Khadi plaukų aliejus švelniai padengia kiekvieną plaukų sruogą ir sustiprina plaukus iš vidaus. Mėgaukitės gilaus kondicionavimo patirtimi ir džiaukitės vešliais, stipriais plaukais, nes gražiams plaukams būtina sveika galvos oda ir stiprios šaknys.

„Khadi Strong Amla“ galvos odos ir plaukų aliejaus paslaptis yra stebuklinga Khadi eliksyro galia: atrinkti Indijos vaistiniai augalai tradiciškai švelniai verdami ant atviros ugnies pagal tūkstantmečius skaičiuojančius ajurvedos receptus.

Šis vaistažolių ekstraktas, kuriame yra daug veikliųjų medžiagų, stiprina plaukų šaknis ir plaukų struktūrą. Ajurvediniai vaistiniai augalai, tokie kaip Amla ir Brahmi, taip pat naudojami norint išvengti ankstyvo žilimo: skatinama melanino gamyba, o plaukai išlaiko natūralią spalvą.

Turite normalius plaukus ir norite daugiau jėgų ir apimties? Norite kuo ilgiau išlaikyti natūralią plaukų spalvą? Norėtumėte turėti tvirtas šaknis ir gyvus, blizgančius plaukus? Tuomet „Strong Amla“ puikiai tinka jums!

Ajurvedoje galvos ir plaukų aliejus visada buvo naudojamas kaip gili plaukų procedūra. Plaukų aliejus maitina plaukus iš vidaus. Taigi plaukai ne tik „atrodo“ sveiki, bet ir parodo savo natūralų grožį ir sveiką jėgą.

Amla, Indijos agrastas, Indijoje žinoma kaip „amžinos jaunystės ir grožio vaisius“. Šiame vaisiuje yra daug svarbių maistinių medžiagų, įskaitant vitaminą C ir antioksidantus. Jis turi plaukus atjauninantį poveikį ir tradiciškai naudojamas ajurvedoje nuo plaukų slinkimo ir priešlaikinio žilimo. Vaisius suteikia plaukams tvirtumo, blizgesio ir glotnumo.

Bhringaraj žolelė, dar vadinama „plaukų karaliene“ ir, pasak ajurvedos, stiprina šaknis ir pačius plaukus. Taip pat sakoma, kad ji stimuliuoja plaukų augimą.

Brahmi yra pilnas flavonoidų, todėl Ajurvedoje populiari vaistinė žolė. Žolė maitina galvos odą ir stiprina plaukus.

Prieš naudojimą – suplakti!

Naudojimas:

Khadi galvos odos ir plaukų aliejus „Strong Amla“ tradiciškai tepamas prieš plaunant plaukus:

Paprasčiausiai papukškite į ranką 2-3 kartus. Pirmiausia įmasažuokite aliejų į galvos odą ir paskirstykite likusį aliejų pagal ilgį iki galiukų. Jei jūsų pagrindinis rūpestis yra plaukų priežiūra, pradėkite nuo galiukų ir įmasažuokite likusį plaukų aliejų į galvos odą.

Arba galite tepti aliejų Khadi plaukų priežiūros šepetėliu - natūralūs šereliai tolygiai paskirstys aliejų jūsų plaukams ir galvos odai.

Dabar apvyniokite plaukus rankšluosčiu, kad jie būtų šilumoje. Palikite aliejų mažiausiai 30–60 minučių, kad jis įsigertų, prieš plaunant plaukus Khadi šampūnu. Norėdami gauti intensyvesnį efektą, tiesiog leiskite aliejui įsigerti per naktį ir ryte išplaukite plaukus.

Natūralią plaukų priežiūros priemonę naudokite du kartus per savaitę. Taip pat galite naudoti plaukų aliejų mažomis dozėmis.

* Naudokite Khadi plaukų aliejų „Strong Amla“ kartu su kitomis Khadi plaukų priežiūros priemonėmis:

- Khadi Amla šampūnas suteikia plaukams lankstumo, blizgesio ir elastingumo.

- Khadi Rose Repair šampūnas suteikia plaukams papildomos priežiūros ir intensyvios drėgmės.

- Khadi Wonder Hair Tonic stiprina plaukus, suteikia natūralaus elastingumo ir atgaivina galvos odą.

Natūralus BDIH sertifikuotas produktas!

Sudėtis (INCI): Helianthus Annuus Seed Oil*, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Eclipta Alba Leaf Extract , Bacopa Monniera Leaf Extract , Cyperus Rotundus Leaf Extract , Symplocos Racemosa Bark Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract*, Azadirachta Indica Leaf Extract, Sesamum Indicum Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Lawsonia Inermis Leave Extract, Cinnamomum Camphora Extract, Onosma Hispidum Root Extract, Tocopherol, Linalool**, Limonene**

* iš kontroliuojamų ekologiškų ūkių

** natūralių eterinių aliejų komponentas

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Vokietija
Kiekis:
50 ml
Panašios prekės
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime