Katalogas
Plaukus saugantis tonikas Wonder, Khadi, 100 ml
Prekės ženklas: Khadi
Plaukus saugantis tonikas Wonder, Khadi, 100 ml
  • Plaukus saugantis tonikas Wonder, Khadi, 100 ml
  • Plaukus saugantis tonikas Wonder, Khadi, 100 ml
  • Plaukus saugantis tonikas Wonder, Khadi, 100 ml

Plaukus saugantis tonikas Wonder, Khadi, 100 ml

Prekės ženklas: Khadi

Tiesiog nuostabus - Khadi Wonder plaukų tonikas su galingomis ajurvedinių žolelių ir augalų esencijomis suteikia jūsų plaukams natūralų elastingumą, gyvą apimtį ir spinduliuojantį blizgesį! Švelnus rūpestis be alkoholio:

* Stebuklingas plaukų tonikas „viskas viename“, suteikiantis jėgų, sotumo ir blizgesio

* Natūralus tvirtinamasis efektas, užtikrinantis natūralų atsparumą

* Čiobreliai ir žalioji arbata atgaivins ir suteiks šviežumo

* Nimbamedis ir rozmarinas stiprina ir harmonizuoja galvos odą

* Alaviijas Aloe vera ir indiškas lapainis Amla suteikia blizgesio ir drėgmės

* Gulsčioji grąžulė Bhringaraj stimuliuoja plaukų augimą

* Švelnus ir be alkoholio

* Sukurtas pagal ajurvedos receptą: 100% natūralus ir veganiškas

1595 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 15 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 15 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,45 €.

Prieinamumas: 7
Prekės kodas: KH-HTO-1-DE

Stebuklingas vertingų ajurvedos vaistinių žolelių derinys suteikia „Wonder“ plaukų tonikui nepaprastą poveikį: suteikdamas šviežumo, jis stimuliuoja galvos odą, skatina kraujotaką ir taip mažina plaukų slinkimą. Sausa ar niežtinti galvos oda yra harmonizuojama ir raminama. Švelniai įmasažuokite gaivinantį plaukų toniką, nes jis stiprina plaukų šaknis ir stimuliuoja plaukų augimą. Mėgaukitės sveika, subalansuota galvos oda, nes tai yra gražių, galingų plaukų pagrindas.

Šviežios žolelės, tokios kaip čiobreliai ir rozmarinas, švelniai reguliuoja riebalų gamybą, ilgiau išlaikant plaukus ir galvos odą šviežiais ir puriais. „Wonder Hair Tonic“ sudėtyje esantys galingi ingredientai „Aloe Vera“ ir „Amla“ suteikia turtingą drėgmę, stiprina plaukus ir suteikia jiems natūralios apimties ir sveiko blizgesio.

Unikali tekstūra užtikrina, kad vertingi „Wonder Hair Tonics“ ingredientai švelniai maitina ir apsaugo plaukus. Pajuskite, kaip dabar jūsų plaukai jaučiasi gerai maitinami ir galingi!

Ypatingas „Khadi Wonder“ plaukų tonikų pliusas: šviežios kvapnios ajurvedos vaistinės žolelės taip pat turi natūralų, švelniai stangrinantį poveikį - suteikia formą, stiprumą ir elastingumą. Taigi, norint apdovanoti savo plaukus natūraliu grožiu, jums nereikia jokio papildomo šukuosenos stiliisto.

Norėdami atgaivinti šukuoseną, naudokite plaukų toniką nusiprausę sausais rankšluosčiais arba tiesiog tarp prausimų. Papurkškite, kiek reikia, ir sušukuokite kaip įprasta. Jūsų plaukams tai patiks!

„Khadi Wonder Hair Tonic“ - jūsų stebuklingas „viskas viename“ priežiūros ir stiliaus purškiklis - sveikai galvos odai, galingiems plaukams ir natūraliam jų palaikymui!

Indijos agrastas Amla ajurvedoje laikomas prevencine priemone prieš ankstyvą plaukų papilkėjimą ir plaukų slinkimą. Tai stiprina ir suteikia apimties bei blizgesio. Indai garbina Amlą, nes tai yra universalus vaistas: Amla vaisius laikomas „amžinos jaunystės ir grožio vaisiu“. Amla medžio vaisiai yra vienas iš geriausių vitamino C šaltinių augalų karalystėje. Šviežiame vaisiuje askorbo rūgšties yra iki 20 kartų daugiau nei apelsine. Jame taip pat yra daug taninų (taninų ir karčiųjų medžiagų), bioflavonoidų, antioksidantų ir mineralų, kurie stiprina ir regeneruoja.

Alavijas arba Aloe Vera drėkina plaukus. Miltelių pavidalo alavijo augalas suteikia optimalius spalvų rezultatus ir sveikus, blizgančius plaukus. Alijošiaus sultys giliai įsiskverbia į ląstelių struktūrą ir intensyviai bei ilgai drėkina odą ir plaukus. Tai stiprina ir maitina jūsų odą ir plaukus. Alijošius yra svarbus ajurvedos komponentas ir laikomas valančiu. Augalas neleidžia jūsų odai ir plaukams išsausėti. Šiame desertiniame augale yra daugiau nei 100 ingredientų, įskaitant vitaminus, fermentus, baltymus, mineralus ir mikroelementus. Amino rūgštis lizinas užtikrina, kad jūsų oda ir plaukai išliks elastingi ir jaunatviški.

Čiobreliai yra žinomi ne tik kaip prieskonis. Be aštraus kvapo, jis taip pat turi gydomąjį poveikį. Jo eteriniai aliejai dezinfekuoja, pašalina niežėjimą ir reguliuoja. Jo lapuose taip pat yra flavonoidų ir kumarinų, kurie apsaugo ląsteles. Be to, čiobreliuose yra didelis cinko kiekis, kuris atlieka įvairias fermentines organizmo funkcijas ir stiprina imuninę sistemą. Mūsų plaukų tonike čiobreliai, be savo gaivaus kvapo ir gaivinančio poveikio, taip pat reguliuoja riebalų gamybą ir stiprina plaukų šaknis.

Naudojimas:

Plaukite plaukus pasirinktu Khadi plaukų šampūnu. Tada bet kokiu kiekiu užpurkškite „Wonder Hair Tonic“ ant galvos, smilkinių ir plaukų linijos. Švelniai įmasažuokite žolelėmis kvepiantį toniką, o jūsų galvos odai patiks gaivos ir drėgmės smūgis! Dabar taupiai purškite „Wonder Hair“ toniką per visą plaukų ilgė ir galiukuas.

Pajuskite, kaip jūsų plaukai sugeria maistingus žolelių ekstraktus. Dabar formuokite plaukus kaip įprasta: suformuokite rankomis norimą formą arba naudokite plaukų džiovintuvą. Mėgaukitės gaiviu kvapu, galinga apimtimi ir natūraliai tvirta forma.

Natūralus BDIH sertifikuotas produktas!

Sudėtis (INCI): „Aqua“, glicerinas, „Eclipta Alba“ ekstraktas, „Emblica officinalis“ vaisių milteliai, „Bacopa Monnieri“ ekstraktas, alijošiaus barbadensio ekstraktas, „Jatropha Curcas“ šaknų ekstraktas, „Azadirachta Indica“ lapų ekstraktas, „Lawsonia Inermis“ ekstraktas, „Arnica Montana“ gėlių ekstraktas, „Camellia Sinenacia“ lapų ekstraktas, Centella Asiatica lapų ekstraktas, Thymus Vulgaris aliejus, Vetiveria Zizanoides šaknų aliejus, Rosmarinus officinalis lapų aliejus, Cyperus Scariosus šaknų aliejus, citrinų rūgštis, natrio levulinatas, ksilitilglukozidas, sorbitano kaprilatas, ksilitolis, anhidroksilitas, kapililiozolis, kaprililiozolis, kaprililizolis, kaprililizolis, kaprio glicilolis, natrio kaprio glicilolis, kaprio glicilolis, kaprio glicilolis Sorbatas, benzenkarboksirūgštis, limonenas *, linalolis *

* natūralių eterinių aliejų komponentas 99,3% visos natūralios kilmės

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Vokietija
Kiekis:
100 ml
Panašios prekės
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime