![Skaldyti avinžirniai Chana Dal, Sattva Foods, 500g](https://ajurveda24.lt/20991-large_default/skaldyti-avinzirniai-chana-dal-sattva-foods-500g.jpg)
![Skaldyti avinžirniai Chana Dal, Sattva Foods, 500g](https://ajurveda24.lt/20991-large_default/skaldyti-avinzirniai-chana-dal-sattva-foods-500g.jpg)
Chana dal - tai jaunas avinžirnis, kuris buvo perskeltas ir išlukštentas. Jis atrodo ir skoniu primena mažus saldžiųjų kukurūzų grūdus ir yra vienas populiariausių indų virtuvės ingredientų. Jis tinka sriuboms, padažams, salotoms ir įvairiems indiškiems patiekalams gaminti
Chana dal turi daug skaidulų ir yra puikus sveikų, mažai riebalų turinčių baltymų šaltinis. Todėl tai puikus pasirinkimas žmonėms, kurie riboja angliavandenių suvartojimą, laikosi diabetinės dietos arba mėgstantiems vegetariškus baltymų šaltinius.
Chana dal - tai jaunas avinžirnis, kuris buvo perskeltas ir išlukštentas. Jis atrodo ir skoniu primena mažus saldžiųjų kukurūzų grūdus ir yra vienas populiariausių indų virtuvės ingredientų. Jis tinka sriuboms, padažams, salotoms ir įvairiems indiškiems patiekalams gaminti.
Rekomenduojamas vartojimas:
Avinžirnius mirkykite 2 valandas arba per naktį. Tada išmirkytus avinžirnius kruopščiai nuplaukite po tekančiu vandeniu, sudėkite į puodą ir užpilkite dideliu kiekiu vandens. Užvirkite ir švelniai virkite apie 20-30 minučių.
Sudedamosios dalys: skaldyti avinžirniai chana dal.
Supakuota aplinkoje, kurioje pakuojami riešutai, gliuteno turintys produktai, sezamo sėklos, kviečiai, soja ir garstyčios.
Maistinė vertė (100g): Energetinė vertė: 1522 kJ / 364 kcal; riebalai: 6 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 0,06 g; angliavandeniai: 61 g, iš jų cukraus: 11 g; baltymai: 19g; druska: 0g; Skaidulos: 17g
Laikymo sąlygos: neatidarius laikyti kambario temperatūroje. Atidarius laikyti sandariai uždarytoje pakuotėje, sausoje vietoje, atokiai nuo saulės spindulių.
Grynasis kiekis: 500 g
Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės
Kilmė: Indija