Katalogas
Dantenų priežiūros aliejus Ayurdent, Maharishi Ayurveda, 50ml
Prekės ženklas: Maharishi Ayurveda
Dantenų priežiūros aliejus Ayurdent®, Maharishi Ayurveda, 50ml
  • Dantenų priežiūros aliejus Ayurdent®, Maharishi Ayurveda, 50ml

Dantenų priežiūros aliejus Ayurdent, Maharishi Ayurveda, 50ml

Prekės ženklas: Maharishi Ayurveda

Veikia prieš bioplėvelę* ir apnašas. Ramina dantenas. Apsaugo nuo dantenų uždegimo ir blogo burnos kvapo.

Sudėtyje nėra alkoholio, konservantų ar sintetinių ingredientų. 100 % natūralus.

* Bioplėvelės yra mikroskopinės plėvelės, suformuotos bakterijų, kurios gali sukelti apnašų susidarymą ir įvairias dantenų problemas.

1495 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 14 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 14 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,42 €.

Prieinamumas: 4
Prekės kodas: 10424

Klasikiniuose Ajurvedos tekstuose aprašomas tūkstantmetis žolelių aliejaus naudojimas burnos ertmės priežiūrai ir palaikymui. Gerai žinoma, kad apnašos dažnai yra pagrindinė dantenų ir periodonto ligų priežastis.

Ayurdent® dantenų priežiūros aliejų sukūrė žinomi Maharishi Ayurveda ekspertai, remdamiesi autentiškais ajurvedos receptais - ir, kaip ir visi Maharishi produktai, aukščiausios Maharishi Ayurveda kokybės. Ayurdent® dantenų priežiūros aliejus yra tradiciškai gaminamas ir moksliškai patikrintas.

Bazinis aliejus yra aukščiausios kokybės subrendęs sezamo aliejus, ekologiškos kokybės. Išskirtinė, autentiška 21 vertingų natūralių žolelių, vaisių, žiedų, šaknų, žievės, sėklų ir gryniausių eterinių aliejų sudėtis daro Ayurdent® dantenų priežiūros aliejų retu lobiu.

* Be alkoholio

* Be konservantų

* Be sintetinių ingredientų

* 100 % natūralus

* Cosmos Natural sertifikuota: kontroliuojama natūrali kosmetika

Turinys: 50 ml, su purškimo dozatoriumi.

Ingredientai (INCI): Sesamum indicum*, Acacia farnesiana Cinnamomum zeylanicum oil**, Mentha piperita, Woodfordia fruticosa, Mesua ferrea, Glycyrrhiza glabra, Syzygium aromaticum oil **, Symplocos racemosa, Myrica nagi, Elettaria cardamomum, Piper cubeicaba, Curcimara , Ficus bengalensis, Cyperus scariosus, Myristica fragrans, Aquilaria agallocha, Prunus puddum, Pterocarpus santalinus, Eugenol ***, Cinnamal ***, Linalool ***.

* iš kontroliuojamo ekologinio auginimo

** tikras eterinis aliejus

*** iš tikrų eterinių aliejų

Naudojimas: Ayurdent® dantenų priežiūros aliejų galima purkšti tiesiai ant dantenų. Taip pat galima purkšti ant pirštų ir po to 2 - 3 minutes švelniai masažuoti dantenas abiejose dantų eilėse. Tada išspjaukite ir praskalaukite burną drungnu vandeniu. Veikia prieš bioplėvelę ir apnašas. Ramina dantenas. Apsaugo nuo dantenų uždegimo ir blogo burnos kvapo.

Gamintojas: Maharishi Ayurveda Europe B.V., Herkenbosch, Nyderlandai

Gamintojo šalis:
Nyderlandai
Kiekis:
50 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime