Katalogas
Rožinė druska, TAJ, 50g
Prekės ženklas: TAJ Indian
Veganiška Veganiška
  • Naujiena
Rožinė druska Pink Salt, TAJ, 50g
  • Rožinė druska Pink Salt, TAJ, 50g

Rožinė druska, TAJ, 50g

Prekės ženklas: TAJ Indian
Veganiška Veganiška

„Taj Indian Spices Pink Salt“ - tai Himalajų rausvoji druska, kurios rūšis išgaunama Pakistano Pandžabo regione netoli Himalajų.

095 €

Už šią prekę nėra priskiriami lojalumo taškai.

Prieinamumas: 20
Prekės kodas: 5905515727433

„Taj Indian Spices Pink Salt“ - tai Himalajų rausvoji druska, kurios rūšis išgaunama Pakistano Pandžabo regione netoli Himalajų. Štai pagrindinės jos savybės ir ypatybės:

Kilmė: Himalajų rausvoji druska kasama iš senovinių jūros druskos telkinių, susidariusių prieš milijonus metų. Išskirtinę rausvą spalvą ji įgauna dėl druskos kristaluose esančių mikroelementų, pavyzdžiui, geležies oksido.

Aromatas: Palyginti su įprasta valgomąja druska, ji yra švelnaus ir subtilaus skonio. Dėl esančių mineralų ji yra šiek tiek saldesnė ir turi daugiau skonio niuansų.

Mineralų kiekis: Himalajų rausvojoje druskoje yra kalcio, kalio, magnio ir geležies mineralų, kurie lemia rausvą druskos spalvą ir gali suteikti pėdsakų svarbiausių maistinių medžiagų.

Kulinarinis naudojimas: Ji naudojama panašiai kaip įprasta valgomoji druska gaminant, kepant ir pagardinant patiekalus. Ja taip pat galima apibarstyti kokteilių taures arba ja gardinti patiekalus, kad jie taptų švelniai traškūs.

Natūrali ir neperdirbta: Himalajų rausvoji druska laikoma natūralesne ir mažiau apdorota nei valgomoji druska, nes ji paprastai išgaunama kasyklose ir yra minimaliai rafinuojama.

Estetinis patrauklumas: Dėl rausvos spalvos druskos kristalai yra vizualiai patrauklūs, dažnai naudojami dekoratyvinėse druskinėse arba kaip gurmaniškas ingredientas.

Laikymas: Himalajų rožinę druską, kaip ir kitas druskas, reikia laikyti sausoje vietoje, kad ji nesuliptų ir išlaikytų savo kokybę.

Sudėtis: 100% rausvosios Himalajų druskos kristalai.

Kilmės šalis:
Pakistanas
Gamintojo šalis:
Indija
Svoris / Kiekis:
50 g
Panašios prekės
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime