Katalogas
Nesmulkinti itin aštrūs čili pipirai, TRS, 50g
Prekės ženklas: TRS
Veganiška Veganiška
Nesmulkinti itin aštrūs čili pipirai Chilli Extra Hot, TRS, 100g
  • Nesmulkinti itin aštrūs čili pipirai Chilli Extra Hot, TRS, 100g
  • Nesmulkinti itin aštrūs čili pipirai Chilli Extra Hot, TRS, 100g

Nesmulkinti itin aštrūs čili pipirai, TRS, 50g

Prekės ženklas: TRS
Veganiška Veganiška

Gaunami iš geriausių ir aštriausių čili. "Chili's Extra Hot" gaminami iš aukščiausios kokybės raudonųjų čili pipirų. Tai populiariausias pasaulyje prieskonis. Jis suteikia maistui patrauklų prieskonį ir raudoną spalvą. Ypač aštrius čili pipirus galima naudoti sveikus arba iš jų pasigaminti pastą ir ruošti trintus, mėsos ir ryžių patiekalus, sriubas, karį, troškinius ir kt.

Nesmulkinti džiovinti čili yra vienas svarbiausių ingredientų. Jis padeda pridėti galingiausio ir deginančio čili karščio. Tai labai aukštos kokybės produktas. Jis suteikia autentiško, aštraus aštraus skonio visų rūšių patiekalams, keptiems ryžiams ir bet kokiems kitiems patiekalams.

* Nėra dirbtinių dažiklių.

* Gali sužadinti jūsų skonį.

* Aštrus prieskonis, pasižymintis galingu ir ryškiu skoniu

295 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 2 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 2 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,06 €.

Prieinamumas: 10
Prekės kodas: A-209

Raudonieji čili pipirai yra labai aštrūs čili pipirai. Į karštą aliejų įdėjus čili ir pakepinus, jie tampa tamsios spalvos ir patiekalui suteikia nuostabų skonį. Šie čili pipirai gaminami iš mažų, saulėje džiovintų raudonųjų čili pipirų. Dėl to jų skonis tampa intensyvesnis ir aštresnis. Tai universalus prieskonis ne tik azijietiškiems patiekalams, bet ir troškiniams ar spagečiams.

Raudonieji čili pipirai taip pat gali būti naudojami kaip picų priedų puošmena.

Raudonosios čili paprikos plačiai naudojamos daugelyje virtuvių ir yra esminis indiškos virtuvės ingredientas. Puikiai tinka aštriems padažams ir aitriųjų paprikų aliejui gaminti arba paprasčiausiai dėti į patiekalus po kepimo karštame aliejuje.

Džiovinti raudonieji čili pipirai (ilgieji) džiovinami saulėje iš geriausių rankomis surinktų šviežių čili pipirų. Raudonieji čili yra neatsiejama įvairių patiekalų, tokių kaip "Sambhar", "Rasam", "Kadhi Pakora", "Biriyani", "Madras Curry" ir kt., dalis. Jis tinka bet kokiam patiekalui suteikti autentiško skonio.

Norėdami rehidratuoti, lengvai paskrudinkite čili, sudėkite ankštis į dubenį, užpilkite šiek tiek virintu vandeniu ir kelias minutes paspauskite. Rehidratuotus čili galima susmulkinti arba supjaustyti juostelėmis ir dėti į sriubas, troškinius, salotas, salsas ir t. t.

Maistinė vertė 100g:

Energinė vertė 1340 Kj / 320 kcal

RiebalAI 17,2 g, IŠ JŲ sočiųjų riebalų 3,3 g

AngliavandeniAI 55,5 g, iš jų cukrus 10,6 g

Baltymai 12,2 g

Druska 30 mg

Sudėtis: džiovinti aštrūs raudonieji pipirai.

Alergenai: pakuojama patalpose, kuriose apdorojamos kitos sėklos ir soja.

Kilmės šalis:
ne ES
Gamintojo šalis:
Didžioji Britanija
Svoris / Kiekis:
100 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
  • Naujiena