Katalogas
Džiovintos smulkintos mėtos, TAJ, 50g
Prekės ženklas: TAJ Indian
Veganiška Veganiška
  • Naujiena
Džiovintos smulkintos mėtos Mint Flakes, TAJ, 50g
  • Džiovintos smulkintos mėtos Mint Flakes, TAJ, 50g

Džiovintos smulkintos mėtos, TAJ, 50g

Prekės ženklas: TAJ Indian
Veganiška Veganiška

„Taj Indian Masala“ mėtų dribsniai - tai unikalus kulinarinis stipriklis, pagerinantis patiekalų ir gėrimų skonį.

„Taj Masala Spices“ mėtų dribsniai gaminami iš aukštos kokybės mėtų lapelių, kurie kruopščiai išdžiovinami, kad išsaugotų natūralų skonį ir aromatą. 

295 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 2 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 2 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,06 €.

Prieinamumas: 9
Prekės kodas: 5905515727167

„Taj Indian Masala“ mėtų dribsniai 50 g - tai unikalus kulinarinis stipriklis, pagerinantis patiekalų ir gėrimų skonį. Dėl intensyvaus, gaivaus aromato mėtų dribsniai yra neįtikėtinai universalūs. Jie suteikia gaivumo ir išskirtinio skonio įvairiems patiekalams, įskaitant salotas, virtas daržoves, vaisius, jogurtus, marinuotus agurkus, karį, čatnį, troškinius, sriubas ir salotų padažus.

Mėtos yra turtingas maistingųjų medžiagų šaltinis ir turi sveikatai naudingų savybių. Jos rekomenduojamos esant įvairiems negalavimams. Dėl savo aštraus skonio ji puikiai dera su daugeliu patiekalų, suteikdama jiems gaivumo ir naudos sveikatai.

Pagrindinės savybės:

Gaivus skonis: Taj Masala Spices Mėtų dribsniai vertinami dėl gaivaus ir vėsinančio skonio, kuris patiekalams suteikia išskirtinumo. Mėtų dribsnių šviežumas suteikia žavesio, kuris tinka ir prie pikantiškų, ir prie saldžių receptų, sukurdamas harmoningą skonių pusiausvyrą.

Aromatingas kvapas: Šie mėtų dribsniai pasižymi kvapniu aromatu, kuris pripildo orą nuostabaus šviežių mėtų kvapo. Aromatinės dribsnių natos pažadina pojūčius ir pagerina bendrą valgymo patirtį, todėl jie yra vertinamas ingredientas viso pasaulio virtuvėse.

Aukščiausia kokybė: „Taj Masala Spices“ mėtų dribsniai gaminami iš aukštos kokybės mėtų lapelių, kurie kruopščiai džiovinami, kad išsaugotų natūralų skonį ir aromatą. Dribsniuose nėra dirbtinių priedų ir konservantų, todėl kiekviename kąsnyje jaučiamas grynas ir autentiškas skonis.

Universalus naudojimas: Nuo salotų ir gėrimų iki pagrindinių patiekalų ir desertų - „Taj Masala Spices“ mėtų dribsniai yra neįtikėtinai universalūs ir gali būti naudojami įvairiose kulinarijos srityse. Jais galima gaivinti kokteilius, pagardinti mėsą ir daržoves arba naudoti kaip aromatingą padažų ir čatnių sudedamąją dalį.

Patogi pakuotė: „Taj Masala Spices“ mėtų dribsnius, supakuotus į sandarią pakuotę, lengva laikyti ir naudoti. Pakartotinai uždaroma pakuotė padeda išsaugoti dribsnių šviežumą ir aromatą, todėl galite mėgautis mėtų skoniu, kada tik panorėję.

Naudojimo instrukcijos:

Užbarstykite „Taj Masala Spices“ mėtų dribsnių ant salotų, sriubų ar jogurto ir suteikite gaivaus skonio.

Dribsniais gardinkite kokteilius, kokteilius ar šaltąsias arbatas, kad pajustumėte mėtų gaivą.

Įmaišykite dribsnių į marinatus, padažus ar padažus, kad patiekalams suteiktumėte gilumo ir sudėtingumo.

Sudėtis: 100% džiovinti mėtų lapelių dribsniai.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Svoris / Kiekis:
50 g
Panašios prekės
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime