Katalogas
Kinrožių žiedlapių milteliai plaukams ir veidui, Ayumi, 100g
Prekės ženklas: Ayumi naturals
Veganiška Veganiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Kinrožių žiedlapių milteliai plaukams ir veidui, Ayumi, 100g
  • Kinrožių žiedlapių milteliai plaukams ir veidui, Ayumi, 100g

Kinrožių žiedlapių milteliai plaukams ir veidui, Ayumi, 100g

Prekės ženklas: Ayumi naturals
Veganiška Veganiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda

Plaukų kaukė su šiais natūraliais kinrožių milteliais, žinomais dėl savo gebėjimo atauginti plaukus, maitinti ir kondicionuoti.

795 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 7 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 7 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,21 €.

Prieinamumas: Laikinai neturime
Prekės kodas: 5025042033330
Laikinai neturime


12 mėnesių nuo atidarymo

Gėlės yra gražiausias gamtos elementas, o jei pažvelgsime pakankamai atidžiai, jos taip pat yra geriausios gydymo priemonės.

Kinrožė - moksliškai vadinamas Hibiscus Rose - yra viena iš gėlių, teikiančių didžiulę naudą jūsų plaukams ir odai. Šios gėlės mirkomos, malamos ir paverčiamos milteliais, o užteptos suteikia kai kurias iš šių naudų.

Kokiomis unikaliomis ir naudingomis savybėmis pasižymi kinrožė?

Kinrožės milteliai yra vieni populiariausių grožio ir odos priežiūros priemonių. Taip yra todėl, kad būtent ši pudra turi keletą privalumų, apie kuriuos, esame tikri, norėtumėte sužinoti.

1. Švytinti oda

Kinrožių milteliai praturtinti antioksidantais ir antocianidinais, kurie padeda pagerinti jūsų odos sveikatą. Antioksidantai pašalina pūlinius ir apsaugo odą nuo bet kokių atšiaurių spindulių, kartu suteikdami jai švytėjimo, kurio taip trokštate.

2. Plaukai tampa šilkiniai ir švelnūs

Kinrožiė yra svarbi natūrali plaukų sudedamoji dalis. Jos elementai sulaiko drėgmę plaukuose, o jų savybės padeda pasiekti žvilgančias ir šilkines sruogas.

3. Lėtina odos senėjimą

Kinrožių milteliai yra puikus šaltinis, lėtinantis odos senėjimą. Puikiomis savybėmis pasižymintys kinrožės elementai padės pagerinti kolageno gamybą, o jūsų odai suteiks norimą stangrumą.

Taigi, jei visi šie privalumai jus suintrigavo, tuomet yra tikimybė, kad norėsite įsigyti kinrožių miltelius, tiesa? Jei taip, tuomet Ayumi gali būti jūsų geriausias pasirinkimas.

Miltelių naudojimas:

Kinrožė yra neįtikėtinai universalus ingredientas ir gali būti naudojamas daugelyje natūralių plaukų ir grožio ritualų, pvz., kaip arbatos užpilas, įpiltas į bazinius aliejus, į kondicionierių arba su "Henna" raudoniems atspalviams paryškinti.

Kaip švelnus šampūnas:

Švelniai įmasažuokite į galvos odą ir plaukus. Palikite 5-10 minučių ir išskalaukite.

Kaip plaukų priežiūros priemonė:

Sumaišykite miltelius su vandeniu arba arbata ir užtepkite ant drėgnų švarių plaukų. Palikite 1-2 valandas, kad įsigertų, ir suteikite plaukams ypatingo kondicionavimo ir blizgesio.

Kaip veido kaukė:

Sudėkite sausus hibiskų miltelius su jogurtu, kokosų pienu arba glicerinu, kad pasidarytumėte drėgną kaukę. Palikite ant odos 5-10 minučių, tada nuplaukite. Jei pageidaujate, derinkite mišinį su moliu, kad giliau išvalytumėte odą.

Kuo skystesnės konsistencijos pastą sumaišysite, tuo bus lengviau ją paskirstyti ir įmasažuoti į odą ir plaukus.

Alerginės reakcijos:

Tai natūralus produktas. Odos tyrimas būtų rekomenduojamas, kad išvengti bet kokių reakcijų dėl individualaus jautrumo į produktą. Už ausies užtepkite nedidelį tyrelės kiekį ir palaukite 24 valandas. Jei nėra paraudimo ar niežulio, tai produktas jums yra saugus naudoti.

Sudedamosios dalys: Hibiscus Rose-Sinensis žiedų milteliai. IR NIEKO DAUGIAU!

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Didžioji Britanija
Svoris / Kiekis:
100 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška