Katalogas
Marulos (kietrių) aliejus Virgin, Fushi, 50ml
Prekės ženklas: Fushi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Marulos (kietrių) aliejus ploniems plaukams Virgin, Fushi, 50ml
  • Marulos (kietrių) aliejus ploniems plaukams Virgin, Fushi, 50ml
  • Marulos (kietrių) aliejus ploniems plaukams Virgin, Fushi, 50ml
  • Marulos (kietrių) aliejus ploniems plaukams Virgin, Fushi, 50ml
  • Marulos (kietrių) aliejus ploniems plaukams Virgin, Fushi, 50ml

Marulos (kietrių) aliejus Virgin, Fushi, 50ml

Prekės ženklas: Fushi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška

Vitaminų turtingas aliejus, suteikiantis veido odai švytėjimo ir skaistumo.

100% grynas ir šviežiai spaustas marulos aliejus (Sclerocarya birrea).

Skirta: sausai, papilkėjusiai odai, smulkioms raukšlelėms ir sausoms vietoms, pakelia ir skaistina odą.

2995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 29 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 29 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,87 €.

Prieinamumas: 2
Prekės kodas: 5055757904366

Soil Assotiation Organic

"Fushi Fresh-Pressed®" 100 % grynas marulos aliejus Afrikoje vadinamas "stebuklinguoju aliejumi" ir yra vertinamas kaip jaunatviškos odos puoselėjimo priemonė.

Marulos aliejus yra itin maitinantis lengvas aliejus, lengvai įsigeriantis į odą, turtingas antioksidantų, kurie padeda palaikyti odos apsaugą. Jame taip pat yra aminorūgščių, ypač L-arginino, kurios gali padėti išvengti smulkių linijų ir raukšlių. Marulos aliejus idealiai tinka brandžiai, sausai odai, atgaivina pavargusią odą, padeda padidinti jos elastingumą ir puoselėti putlesnę išvaizdą.

Marulos aliejaus nauda:

DAUG ANTIOKSIDANTŲ

Turtingas antioksidantų, tokių kaip vitaminas C ir vitaminas E, kurie padeda apsaugoti odą nuo laisvųjų radikalų ir suteikia jai jaunatviškumo bei švytėjimo.

ŠVIESINA ODĄ

Padeda išlyginti odos atspalvį ir pagerinti hiperpigmentacijos bei tamsių dėmių išvaizdą. Jis gali paskatinti skaistesnę ir labiau švytinčią odą.

BLIZGŪS PLAUKAI

Galima naudoti ir plaukams drėkinti, maitinti ir suteikti blizgesio. Padeda sutramdyti garbanas, apsaugo nuo karščio daromos žalos.

NAUDOJIMAS:

1 - Tepkite ant nuvalytos, drėgnos odos. Įmasažuokite žirnio dydžio "Fushi Marula" aliejaus kiekį į odą.

2- Leiskite aliejui visiškai įsigerti ir tik tada pereikite prie kito odos priežiūros etapo.

3- Aliejų galima naudoti vietoj drėkinamojo kremo, prieš drėkinamąjį kremą arba po drėkinamojo kremo, kaip paskutinį žingsnį prieš tepant apsauginį kremą nuo saulės.

4- Naudokite kartu su "Fushi Biovedic" veido kremu arba įlašinkite 2-3 lašus "Fushi Marula" aliejaus į "Biovedic" veido kremą, kad oda būtų papildomai sudrėkinta.

FUSHI PATARIMAS:

Įmasažuokite į galvos odą ir palikite per naktį, kad pamaitintumėte karščio pažeistus sausus plaukus.

TINKA SU:

- Biovedic veido kremas - drėkina ir maitina odą

- Laukinių morkų aliejumi - kelis lašus sumaišykite, kad sukurtumėte maitinamąjį veido masaž.aliejų.

Sudėtis: Marulos aliejus (Sclerocarya birrea).

Kilmė: Pietų Adrica

Tai šalto spaudimo, nestandartizuotas, nerafinuotas, ekologiškas ir natūralus aliejus. Kiekviena partija skiriasi ir pasižymi unikaliomis savybėmis.

Laikymo sąlygos: Laikykite vėsioje ir tamsioje vietoje. Nenaudokite, jei pažeista plomba.

-------------------------------------------------------------------

Kuo naudingas marulos aliejus?

Marulos aliejuje gausu antioksidantų, nepakeičiamųjų riebalų rūgščių, vitaminų E ir C, todėl jis naudingas odos sveikatai. Jis padeda drėkinti ir drėkina odą, todėl ji tampa švelni ir elastinga. Aliejus lengvai įsigeria, yra nekomedogeniškas (neužkemša porų) ir tinka visų tipų odai. Jis gali padėti sumažinti smulkių linijų, raukšlių ir senatvinių dėmių atsiradimą bei skatinti jaunatvišką veido spalvą.

Ar marulos aliejus tinka akių raukšlėms gydyti?

Marulos aliejus gali būti naudingas mažinant raukšles aplink akis. Aliejuje gausu antioksidantų, tokių kaip vitaminai E ir C, kurie padeda apsaugoti odą nuo laisvųjų radikalų, skatinančių odos senėjimą. Jame taip pat yra nepakeičiamųjų riebalų rūgščių, kurios maitina ir drėkina jautrią odą aplink akis. lokaliai naudojamas marulos aliejus gali padėti drėkinti odą ir pagerinti jos elastingumą, o tai gali padėti sumažinti smulkių linijų ir raukšlių atsiradimą. Reguliariai naudojant marulų aliejų, akių sritis gali atrodyti lygesnė ir jaunatviškesnė. Norėdami naudoti marulos aliejų akių raukšlėms, tiesiog užtepkite nedidelį kiekį aliejaus ant pirštų galiukų ir švelniais tapšnojamaisiais judesiais įmasažuokite jį į odą aplink akis. Būkite atsargūs, kad aliejaus nepatektų tiesiai į akis. Paprastai prieš naudojant bet kokį naują produktą rekomenduojama atlikti odos lopo testą ant nedidelio odos ploto, kad įsitikintumėte, jog nėra nepageidaujamų reakcijų.

Ar marulos aliejus naudingas plaukams?

Marulos aliejuje gausu nepakeičiamųjų riebalų rūgščių, tokių kaip omega-6 ir omega-9, kurios padeda drėkinti ir drėkinti plaukus. Jis gali prasiskverbti į plauko stiebą, giliai drėkina ir maitina sausus ir lūžinėjančius plaukus, todėl jie tampa minkštesni, glotnesni ir lengviau valdomi. marulos aliejuje esantys antioksidantai, įskaitant vitaminą E, padeda apsaugoti plaukus. Jis sudaro apsauginį barjerą ant plaukų sruogų, mažindamas karščio poveikio plaukų formavimo įrankių, saulės spindulių ir cheminio apdorojimo poveikį.Norėdami naudoti marulos aliejų plaukams, galite kelis lašus aliejaus užlašinti ant delnų ir paskirstyti ant drėgnų arba sausų plaukų, daugiausia dėmesio skirdami plaukų vidurio ilgiui ir galiukams. Marulos aliejaus taip pat galite dėti į plaukų kaukes, kondicionierius ar plaukų priežiūros priemones, kad plaukus papildomai sudrėkintumėte ir pamaitintumėte.

Ar marulos aliejus užkemša poras?

Marulos aliejus paprastai laikomas nekomedogeniniu, o tai reiškia, kad mažai tikėtina, jog jis gali užkimšti poras. Tai lengvas aliejus, kurį oda lengvai absorbuoja, nepalikdama riebumo ar sunkumo pojūčio. Dėl to jį galima naudoti įvairių tipų odai, įskaitant riebią ir į aknę linkusią odą. tačiau svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad kiekvieno žmogaus oda yra unikali, ir tai, kas gerai veikia vienam žmogui, gali neveikti taip pat kitam. Nors marulos aliejus paprastai gerai toleruojamas, vis dėlto yra individualaus jautrumo ar alerginių reakcijų į bet kokį odos priežiūros produktą, įskaitant aliejų, tikimybė. jei turite riebią ar į spuogus linkusią odą, patartina išbandyti marulos aliejų ant nedidelio odos plotelio prieš tepant jį ant viso veido. Tai padės nustatyti, kaip jūsų oda reaguoja į šį aliejų ir ar jis nesukelia kokių nors iššutimų ar sudirgimų. Be to, naudojant aliejų saikingai arba kartu su kitais nekomedogeniniais ingredientais, galima sumažinti porų užsikimšimo riziką.

Ar marulos aliejus yra riebus?

Marulos aliejus paprastai laikomas lengvu aliejumi, kuris greitai įsigeria į odą, todėl, naudojant tinkamą jo kiekį, neturėtų likti riebumo ar sunkumo pojūčio. Palyginti su kai kuriais sunkesniais aliejais, tokiais kaip kokosų aliejus ar ricinos aliejus, marulos aliejus yra lengvesnės tekstūros. Tačiau svarbu atkreipti dėmesį, kad individuali patirtis gali skirtis. Tokie veiksniai kaip odos tipas, užtepto aliejaus kiekis ir asmeniniai pageidavimai gali turėti įtakos aliejaus pojūčiui ant odos. Kai kuriems riebesnę odą turintiems žmonėms gali atrodyti, kad naudojant per daug marulos aliejaus gali likti nedidelių likučių ar riebumo pojūtis. Tokiais atvejais gali būti naudinga naudoti mažesnį kiekį arba maišyti jį su kitomis odos priežiūros priemonėmis, kad pasiektumėte norimą tekstūrą ir įsisavinimą. kad išvengtumėte galimo riebumo, paprastai rekomenduojama pradėti naudoti nedidelį marulos aliejaus kiekį ir pagal poreikį koreguoti, atsižvelgiant į odos reakciją. Tepant ploną sluoksnį ir leidžiant aliejui visiškai įsigerti į odą prieš tepant kitas priemones, taip pat galima išvengti riebumo pojūčio. Atminkite, kad kiekvieno žmogaus oda yra unikali, todėl geriausia paeksperimentuoti ir rasti tinkamiausią kiekį bei naudojimo būdą.

Odos tipas:
Brandžiai, sausai odai
Sausai, išsekusiai odai
Kilmės šalis:
Afrika
Gamintojo šalis:
Didžioji Britanija
Kiekis:
50 ml
Panašios prekės
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
  • Naujiena
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Laikinai neturime