Spindulinės Mung pupuolės Moong, neskaldytos, Smart Organic, 500g
Azijietiškos Mung pupelės yra labai skanios!
- Jos:
- – turi daug tirpių skaidulų
- – rečiau sukelia vidurių pūtimą
- – puikiai tinka daiginti
- – lengvai verdamos
- – Ekologiškos
Mung pupelėse yra daug maistinių medžiagų ir antioksidantų, kurie gali būti naudingi sveikatai. Jose yra daug svarbių vitaminų, mineralų, baltymų ir skaidulų. Daigintos mung pupelės turi dar daugiau antioksidantų ir amino rūgščių. Mung pupelėse yra tirpių skaidulų ir atsparaus krakmolo, kuris gali pagerinti virškinimą. Mung pupelėse esantys angliavandeniai taip pat rečiau sukelia vidurių pūtimą nei kiti ankštiniai augalai. Tiesą sakant, jos gali skatinti svorio mažėjimą ir „blogojo“ MTL cholesterolio kiekį, kraujospūdį ir cukraus kiekį kraujyje. Mung pupelės yra sveikos, skanios ir universalios!
Rekomenduojamas naudojimas: Į didelį puodą įpilkite 1 puodelį mung pupelių ir 3 puodelius vandens. Užvirinkite, tada sumažinkite ugnį ir troškinkite, kol pupelės suminkštės. Tai užtruks apie 30 minučių. Tada galite dėti į salotas ar kitą patiekalą.
Maistinė vertė (100g): energinė vertė 1664 kJ / 395 kcal, riebalai 6 g, iš jų sotieji 0,6 g, angliavandeniai 58 g, iš kurių cukrus 11 g, skaidulos 14 g, baltymai 21 g, druska 0,04 g.
Sudedamosios dalys: spindulinės mung pupuolės*.
*ekologiškas sertifikuotas ingredientas.
Ekologiškas gaminio sertifikatas: BG-BIO-22
Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje, sausoje ir tamsioje vietoje.
Grynasis kiekis: 500 g
Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės
Kilmė: Kinija
Gamintojas: Smart Organic AD, Bulgarija