Toor Dal blyškiai geltoni apvalūs lęšiai. Švelnaus saldoko riešutų skonio. Tai pagrindinis indiškas ingredientas gaminant Dalo sriubas.
Toor Dal - blyškiai geltoni apvalūs lęšiai. Švelnaus saldoko riešutų skonio. Tai pagrindinis indiškas ingredientas gaminant Dalo sriubas. "Dalas" - tai tiršta žirnienė, lęšienė ar pupienė, t.y. džiovintų ankštinių arba "dalo" (džiovintų ir skaldytų nuimta odele ankštinių (lęšių, žirnių arba įvairių pupelių rūšių) troškinys su prieskoniais, daržovėmis ir kitokiais pagardais.
Sudedamosios dalys: Tikrojo kajano lęšiai be luobelės, skaldyti.
Supakuota aplinkoje, kurioje pakuojami riešutai, gliuteno turintys produktai, sezamo sėklos, kviečiai, soja ir garstyčios.
Maistinė vertė (100g): Energetinė vertė 1436Kj /343 kcal,Riebalų: 1,5 g (iš jų sočiųjų 0,3 g), Angliavandeniai: 63 g (iš jų cukrūs 9g), Baltymai: 22 g, Druska: 0,01 g.
Laikymo sąlygos: neatidarius laikyti kambario temperatūroje. Atidarius laikyti sandariai uždarytoje pakuotėje, sausoje vietoje, atokiai nuo saulės spindulių.
Grynasis kiekis: 500 g
Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės
Kilmė: Indija
Gamintojas: Bombay Bazaar, Lenkija