„Taj Indian Spices Pink Salt“ - tai Himalajų rausvoji druska, kurios rūšis išgaunama Pakistano Pandžabo regione netoli Himalajų.
„Taj Indian Spices Pink Salt“ - tai Himalajų rausvoji druska, kurios rūšis išgaunama Pakistano Pandžabo regione netoli Himalajų. Štai pagrindinės jos savybės ir ypatybės:
Kilmė: Himalajų rausvoji druska kasama iš senovinių jūros druskos telkinių, susidariusių prieš milijonus metų. Išskirtinę rausvą spalvą ji įgauna dėl druskos kristaluose esančių mikroelementų, pavyzdžiui, geležies oksido.
Aromatas: Palyginti su įprasta valgomąja druska, ji yra švelnaus ir subtilaus skonio. Dėl esančių mineralų ji yra šiek tiek saldesnė ir turi daugiau skonio niuansų.
Mineralų kiekis: Himalajų rausvojoje druskoje yra kalcio, kalio, magnio ir geležies mineralų, kurie lemia rausvą druskos spalvą ir gali suteikti pėdsakų svarbiausių maistinių medžiagų.
Kulinarinis naudojimas: Ji naudojama panašiai kaip įprasta valgomoji druska gaminant, kepant ir pagardinant patiekalus. Ja taip pat galima apibarstyti kokteilių taures arba ja gardinti patiekalus, kad jie taptų švelniai traškūs.
Natūrali ir neperdirbta: Himalajų rausvoji druska laikoma natūralesne ir mažiau apdorota nei valgomoji druska, nes ji paprastai išgaunama kasyklose ir yra minimaliai rafinuojama.
Estetinis patrauklumas: Dėl rausvos spalvos druskos kristalai yra vizualiai patrauklūs, dažnai naudojami dekoratyvinėse druskinėse arba kaip gurmaniškas ingredientas.
Laikymas: Himalajų rožinę druską, kaip ir kitas druskas, reikia laikyti sausoje vietoje, kad ji nesuliptų ir išlaikytų savo kokybę.
Sudėtis: 100% rausvosios Himalajų druskos kristalai.