MDH Chana Chana Dal Masala - tai patiekalas, kuriam tinka tiek bengališkieji gramų lęšiai, tiek tamsieji avinžirnių lęšiai.
Pavyzdiniame Chana dal recepte naudojami saldūs, riešutų skonio suskaldyti avinžirniai, virti slėgiu, o vėliau dailiai apkepti su įvairiais skoniais ir kvapiosiomis medžiagomis.
Chana Dal Masala receptas apima daugybę stiprių skonių, jame yra mažai riebalų, jis yra vegetariškas, veganiškas ir lengvai pagaminamas be glitimo. Chana Dal Masala - tai patiekalas, kuriam tinka tiek bengališkieji lęšiai, tiek tamsieji avinžirniai. Šiame pavyzdiniame Chana dal recepte naudojami saldūs, riešutų skonio suskaldyti avinžirniai (kitaip vadinami bengališkaisiais gramais), virti slėgiu, o vėliau dailiai apkepti ant keptuvės su įvairiais skoniais ir kvapiosiomis medžiagomis.
Naudojimas:
Chana Dal yra nuostabus lęšių patiekalas, kurį galima patiekti su ryžiais arba roti. Jį galima patiekti su roti, naan ar duona.
Sudedamosios dalys: Sudėtis: kalendra, druska, raudonoji aitrioji paprika, ciberžolė, svogūnų dribsniai, sausas imbieras, kasija, kmynai, česnakų dribsniai, gvazdikėliai, muskato riešutai, kmynai, asafoetida.
Alergenai: Svogūnai, česnakai, kviečiai
Maistinė vertė (100 g):
Energetinė vertė: 970 kJ / 232 kcal
Riebalai: 8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0 g
Angliavandeniai 30 g, iš kurių cukrų: 0 g
Baltymai: 10 g
Druska: 20 g
Saugojimas: Laikykite atokiau nuo drėgmės.