Katalogas
Šampūnas su avokadų aliejumi, Vatika Dabur, 425 ml
Prekės ženklas: Dabur
Šampūnas su avokadų aliejumi, Vatika Dabur, 425 ml
  • Šampūnas su avokadų aliejumi, Vatika Dabur, 425 ml
  • Šampūnas su avokadų aliejumi, Vatika Dabur, 425 ml
  • Šampūnas su avokadų aliejumi, Vatika Dabur, 425 ml

Šampūnas su avokadų aliejumi, Vatika Dabur, 425 ml

Prekės ženklas: Dabur

Palepinkite plaukus prabangiu maitinimu su "vatika Avocado Enriched Shampoo" šampūnu. Ši kreminė formulė prisotinta natūralių prinokusių avokadų, kuriuose gausu vitaminų ir nepakeičiamųjų riebalų rūgščių, gėrybių. Švelniai išvalykite ir atgaivinkite plaukus, suteikdami jiems spindesio ir šilkinio švelnumo. Šis šampūnas puikiai tinka kasdieniam naudojimui - tai jūsų paslaptis, kad plaukai būtų giliai sudrėkinti ir atrodytų nuostabiai sveiki.

995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 9 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 9 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,27 €.

Prieinamumas: Laikinai neturime
Prekės kodas: HL8488
Laikinai neturime


"Dabur" "Vatika Avocado Shampoo Protein Boost" yra revoliucinis produktas, kuriame tradicinių odos priežiūros aliejų turtingumas derinamas su šiuolaikinėmis technologijomis, kad jūsų plaukams būtų suteikta visapusiška priežiūra. Dabur - tai prekės ženklas, kuris remiasi turtingomis ajurvedos tradicijomis ir taiko jas savo gaminiams. Vatika avokadų šampūnas yra puikus natūralių ingredientų derinimo su moderniu požiūriu į plaukų priežiūrą pavyzdys. Šis šampūnas ne tik valo plaukus, bet ir padaro juos atsparesnius pažeidimams ir UV spinduliams, o tai ypač svarbu kasdienei plaukų priežiūrai.

Privalumai:

Saldieji migdolai: padengia, puoselėja ir minkština plaukus.

Jogurtas: valo, maitina ir padeda palaikyti reikiamą plaukų drėgmės pusiausvyrą.

Medus: padengia kiekvieną plauko sruogą ir uždaro būtiną drėgmę.

Naudojimas: Nedidelį kiekį šampūno švelniai įmasažuokite į drėgnus plaukus ir galvos odą. Palaukite 2–3 minutes, tuomet gerai išplaukite. Prireikus galite pakartoti. 

Įspėjimas: Venkite patekimo į akis. Tik išoriniam naudojimui.

Sudėtis (INCI): Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Dimethiconol, Cocamide MEA, Cocamidopropyl betaine, Glycol distearate, Parfum, Sodium chloride, Amodimethicone, Sodium PCA, Carbomer, Guar Hydroxypropyltrimonium chloride, Panthenol, Sodium hydroxide, Disodium EDTA, PEG-90M, Mel (Honey) extract, Prunus amygdalus dulcis (sweet Almond) extract, Lawsonia inermis leaf extract, Yogurt extract, Isopropyl Myristate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Carthamus tinctorius (Safflower) Seed Oil, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Lactic acid, TEA-dodecylbenzenesulfonate, Trideceth-12, Cetrimonium chloride, Propylene glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Glycerin, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Magnesium Nitrate, Magnesium chloride, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Amyl cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, CI 15985 (FD&C Yellow No. 6).

Plaukų tipas
Visų tipų plaukams
Kilmės šalis:
ne ES
Gamintojo šalis:
Jungtiniai Arabų Emyratai
Kiekis:
400 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Laikinai neturime