Katalogas
Asilių pieno tabletės voniai, Oleanat, 5x20g
Prekės ženklas: Oleanat
Ekologiška Ekologiška
  • Naujiena
Asilių pieno tabletės voniai, Oleanat, 5x20g
  • Asilių pieno tabletės voniai, Oleanat, 5x20g

Asilių pieno tabletės voniai, Oleanat, 5x20g

Prekės ženklas: Oleanat
Ekologiška Ekologiška

Kiekviena iš šių vonios tablečių vonios vandenį paverčia kreminiu pienu, kuriame susilieja maitinamosios asilių pieno savybės ir subtilus atpalaiduojantis jazminų žiedų aromatas.

Ši subtili sintezė suteikia nepakartojamo švelnumo.

Jazminų žiedų aromatas papildo puoselėjamąjį asilių pieno poveikį maloniu kvapu, garsėjančiu atpalaiduojančiomis savybėmis.

Kartu jie sukuria harmoningą vonios pojūtį, kuris ramina protą ir lepina odą.

* Pakuotėje yra 5 tabletės 5-iems kartams.

1995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 19 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 19 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,57 €.

Prieinamumas: 2
Prekės kodas: PI904040

Ecosert

Kiekviena iš šių vonios tablečių vonios vandenį paverčia kreminiu pienu, kuriame susilieja maitinamosios asilių pieno savybės ir subtilus atpalaiduojantis jazminų žiedų aromatas. Ši subtili sintezė suteikia nepakartojamo švelnumo. Jazminų žiedų aromatas papildo puoselėjamąjį asilių pieno poveikį maloniu kvapu, garsėjančiu atpalaiduojančiomis savybėmis. Kartu jie sukuria harmoningą vonios pojūtį, kuris ramina protą ir lepina odą.

* Pakuotėje yra 5 tabletės 5-iems kartams.

Kodėl asilių pienas?

Asilių pienas plačiai žinomas dėl savo panašumo į žmogaus motinos pieną, todėl yra neįtikėtinai veiksmingas, tačiau švelnus. Jame gausu vitaminų, tokių kaip A, E ir Omega 3 ir 6, kurie palaiko natūraliai sveiką odą.  

Apie produktą 

Ekologiškas asilių pienas suteikia būtino drėkinimo ir maistinių medžiagų.

Palieka odą švelnią ir glotnią.

Tinka visų tipų odai, įskaitant jautrią.

Kaip naudoti

Suderinkite ekologiško asilo pieno savybes su malonumu maudytis vonioje: įdėkite putojančią tabletę į vonios dugną ir paleiskite 37 °C karštą vandenį. Panardinkite kūną į vandenį, užmerkite akis ir mėgaukitės regeneruojančiomis ir raminančiomis asilo pieno savybėmis.

Asilių pieno dorybės

Dėl savo unikalaus riebalų rūgščių ir vitaminų A, E bei Omega 3 ir 6 derinio asilių pienas regeneruoja odą ir neleidžia odai senėti. Dėl maitinančių, minkštinančių ir hipoalerginių savybių jis ypač tinka jautrios odos tipams. Jis taip pat rekomenduojamas sergant egzema, spuogais ir psoriaze.

Geros reputacijos pienas nuo seniausių laikų

Gražioji Egipto karalienė Kleopatra savo grožio sėmėsi iš garsiosios maudymosi asilių piene. Kaip ir Romos imperatorienė Poppea, kuri pasirūpino, kad ją visada lydėtų 300 asilių banda, kad nepritrūktų pieno! Galiausiai Hipokratas rekomendavo asilių pieną nuo visų ligų (sąnarių skausmų, žaizdų gijimo ...). Asilių pienas šiandien grįžo!

Pieno gamyba Dauphiné (Prancūzija) širdyje

Asilių pieno gamybai reikia kantrybės ir žinių.

BIO/Ecocert sertifikatas

Ingredientai (INCI): Sodium bicarbonate, citric acid, CI 77891, monosodium citrate, maltodextrin, parfum, Acacia senegal gum, silica, talc, lactis lipida* (donkey milk), hexyl cinnamal, limonene, benzyl salicitate, eugenol, coumarin, cinnamyl alcohol, citronellol.

* ingredientai iš ekologiško ūkininkavimo.

Ekologiškos kosmetikos sertifikatas pagal Ecocert Greenlife

99.9% ingredientų yra natūralūs savo kilme

79% ingredientų yra iš ekologiško ūkininkavimo

Odos tipas:
Jautriai odai
Visų tipų odai
Gamintojo šalis:
Prancūzija
Svoris / Kiekis:
100 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime