Katalogas
Aliejus sąnariams ir raumenims Really Good, Fushi, 100ml
Prekės ženklas: Fushi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Aliejus sąnariams ir raumenims Really Good, Fushi, 100ml
  • Aliejus sąnariams ir raumenims Really Good, Fushi, 100ml
  • Aliejus sąnariams ir raumenims Really Good, Fushi, 100ml
  • Aliejus sąnariams ir raumenims Really Good, Fushi, 100ml
  • Aliejus sąnariams ir raumenims Really Good, Fushi, 100ml
  • Aliejus sąnariams ir raumenims Really Good, Fushi, 100ml
  • Aliejus sąnariams ir raumenims Really Good, Fushi, 100ml
  • Aliejus sąnariams ir raumenims Really Good, Fushi, 100ml
  • Aliejus sąnariams ir raumenims Really Good, Fushi, 100ml

Aliejus sąnariams ir raumenims Really Good, Fushi, 100ml

Prekės ženklas: Fushi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška

Naudingos savybės: Ramina ir palaiko pavargusius, skaudančius sąnarius ir raumenis, taip pat skatina kraujotaką.

Svarbiausi ingredientai: Ajurvedinis Mahanarajano mišinys - stiprus žolelių aliejų mišinys su šildančiu 23 maistingųjų medžiagų turinčių žolelių deriniu, įskaitant Fresh-Ground® Ashwagandha ir Tulsi.

Tikslai: Skausmas, sąnarių ir raumenų skausmas, po sporto.

2995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 29 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 29 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,87 €.

Prieinamumas: 2
Prekės kodas: 5060112866029

"Fushi Really Good Muscle & Joints Oil" sudėtyje yra stimuliuojančio aliejų ir augalų ekstraktų mišinio, kuris puikiai tinka skaudantiems raumenims ir pavargusiems sąnariams. Jis malšina raumenų skausmą ir atpalaiduoja sąnarius. Panaudoję jaučiatės žvalūs ir kupini naujos energijos. Puikiai tinka po fizinio krūvio!

Poveikis

"Fushi Really Good Muscle & Joints Oil" malšina raumenų ir sąnarių skausmą. Jo sudėtyje, be kitų sudedamųjų dalių, yra trapų žolės, kamparo, juodųjų pipirų ir rozmarinų. Šis šiltas ir raminantis derinys ramina ir gaivina sustingusius, skaudančius ir pavargusius raumenis bei sąnarius. Gaivus eukalipto kvapas suaktyvina protą.

Tikrai gero raumenų ir sąnarių aliejaus nauda

CIRKULIACIJA | BOSWELLIA

Fresh-Ground® bosvelija, yra stipri augalinė derva, tradiciškai naudojama ajurvedoje sąnarių sveikatai palaikyti, judėjimui gerinti ir kraujotakai gerinti.

SKAUSMO MALŠINIMAS | ASHWAGANDHA

Viena žinomiausių ajurvedinių žolelių, pasižyminti adaptogeninėmis savybėmis, padedančiomis palaikyti pavargusius sąnarius.

STIPRUMAS | SALDYMEDIS IR TULSI

Apsauginės vaistažolės, žinomos kaip gerinančios bendrą savijautą ir padedančios palengvinti pavargusius ir sustingusius sąnarius.

KOMFORTAS | VALERIJONAS

Raminanti žolė, žinoma dėl savo gebėjimo nuraminti ir nuraminti pavargusius sąnarius.

SAVYBĖS:

* Ramina

* Atkuria

* Veganiškas

* Nebandyta su gyvūnais

NAUDOJIMAS:

1 - SKAUSMĄ RAMINANTIS ALIEJUS. Rytą ir vakare sukamaisiais judesiais įmasažuokite į pažeistą vietą. Nuolatinei priežiūrai tepkite kartą per dieną arba tiek, kiek reikia.

2- MASAŽO ALIEJUS. Galima naudoti kaip masažo aliejų.

FUSHI TOP PATARIMAS:

Ajurvedos ritualai: Naudokite "Fushi Really Good Muscle & Joints Oil", kad su meile ir kantrybe atliktumėte sau abhyanga masažą (savimasažą), kaip rekomenduojama Ajurvedoje. Sutelkite dėmesį į tas vietas, kuriose jaučiamas skausmas ar uždegimas: masažuokite pavargusius kelius, klubus, nugarą, kaklą, pečius ir visus sąnarius. Taip pat galima naudoti kaip vonios aliejų, ypač gerai veikia kartu su Epsomo druskos vonia.

GERAI VEIKIA SU:

- Ašvaganda - adaptogeninis augalas, padedantis organizmui ir protui reaguoti į stresą.

- Calmaid - raminančių žolelių mišinys ramiam nakties miegui.

REZULTATAS:

Raumenys ir sąnariai jaučiasi ne tokie skausmingi ir pavargę.

PAGRINDINIAI INGREDIENTAI:

Vitaminas E - stiprus antioksidantas, apsaugantis nuo laisvųjų radikalų ir ankstyvo odos senėjimo.

Vynuogių sėklų aliejus - maitinamasis lengvos tekstūros aliejus. pasižymi stipriomis antioksidacinėmis savybėmis

Saldžiųjų migdolų aliejus - maitina, minkština ir apsaugo nuo dehidratacijos.

Sudėtis (INCI): Cocos Nucifera (Coconut) Oil+*, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil+*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil+*, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil+*, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil+*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil+*, Cinnamomum Camphora (Camphor) Bark Oil+*, Piper Nigrum (Black Pepper) Fruit Oil+*, Withania Somnifera (Ashwagandha) Root Extractf, Sida Cordifolia (Bala) Root Extractf, Boerhavia Diffusa (Punarnava) Root Extractf, Premna Serratifolia (Headache Tree) Root Extractf, Mesua Ferrea (Ceylon Ironwood) Flower Extractf, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extractf, Valeriana Officinalis (Valerian) Root Extractf, Berberis Aristata (Indian Barberry) Root Extractf, Boswellia Serrata (Indian Frankincense) Resin Extractf, Ocimum Tenuiflorum (Holy Basil) Extractf, Glycyrrhiza Glabra (Liquorice) Root Extractf, Gmelina Arborea (Gamhar) Root Extractf, Clerodendrum Trichotomum (Harlequin Glorybower) Branch Extractf, Aegle Marmelos (Indian Bael) Root Extractf, Solanum Indicum (Black Nightshade) Root Extractf, Tribulus Terrestris (Bindii) Extractf, Solanum Virginianum (Yellow-Fruit Nightshade) Extractf, Stereospermum Chelonoides (Paroli) Root Extractf, Hedysarum Alhagi (Camelthorn) Leaf/Stem Extractf, Desmodium Gangeticum (Salpani) Root Extractf, Oroxylum Indicum (Indian Trumpet Flower) Root Extractf, Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Extractf, Cinnamomum Camphora (Camphor) Bark Extractf, Limoneneε, Linalolε.

* Organinė sudedamoji dalis

Ε - Natūralūs eterinių aliejų komponentai

+ -Fushi aliejai, ekologiški, šalto spaudimo ir švieži iš derliaus

F -Fushi žolelės, ekologiškos, šviežiai surinktos ir trigubai užpildytos

Sudėtyje nėra: cheminių medžiagų, konservantų, kvapiųjų medžiagų ar priedų.

Laikymas: Laikykite vėsioje, tamsioje vietoje, atidarytą aliejų sunaudokite per 12 mėnesių.

-------------------------------------------------------------------

Kuris yra geriausias aliejus raumenims?

Ajurvedoje su raumenimis susijusioms problemoms spręsti naudojami skirtingi aliejai, atsižvelgiant į individualią konstituciją, konkrečią būklę ir došinį disbalansą. Sezamų aliejus ajurvedoje labai vertinamas dėl savo šildomųjų ir maitinamųjų savybių. Jis paprastai naudojamas raumenų skausmui, sustingimui ir uždegimui malšinti. Manoma, kad sezamų aliejus subalansuoja Vata došą, kuri siejama su judėjimu ir su raumenimis susijusiomis problemomis. Mahanarajano aliejai - tai tradicinis ajurvedinių aliejų preparatas, sudarytas iš daugybės žolelių ir aliejų. Jis specialiai naudojamas su raumenimis ir sąnariais susijusioms problemoms, pavyzdžiui, raumenų skausmui, sustingimui, artritui ir išialgijai, spręsti. Jis padeda subalansuoti Vata ir Pitta došas.

Kaip naudoti "Really Good Muscle & Joints" aliejų?

Raumenų aliejaus naudojimo dažnumas gali skirtis priklausomai nuo konkretaus žmogaus. Jei jaučiate ūmų raumenų skausmą ar diskomfortą, raumenų aliejų galite naudoti 2-3 kartus per dieną arba pagal poreikį. Švelniais sukamaisiais judesiais įmasažuokite aliejų į pažeistą vietą. Esant lėtinėms raumenų problemoms arba nuolatinei raumenų priežiūrai, aliejų galite naudoti 1-2 kartus per dieną. Ilgalaikei naudai gauti svarbiausia yra pastovumas. Norėdami pasiekti optimalių rezultatų, galite apsvarstyti galimybę įtraukti savimasažo rutiną arba kreiptis į profesionalius ajurvedinius masažus. Jei raumenų aliejų naudojate prieš fizinę veiklą ar pratimus, tepkite jį likus 10-15 min. iki veiklos, kad sušildytumėte raumenis ir pagerintumėte kraujotaką. Po užsiėmimo aliejų galite naudoti pakartotinai, kad raumenys atsipalaiduotų ir nusiramintų. Nepamirškite įsiklausyti į savo kūną ir pagal poreikį koreguoti tepimo dažnumą. Jei pasireiškė nepageidaujamų reakcijų arba jei skausmas nepraeina, svarbu pasitarti su ajurvedos gydytoju arba sveikatos priežiūros specialistu, kad jis pateiktų tolesnį vertinimą ir rekomendacijas.

Ar "Really Good Muscle & Joints" aliejus gali būti naudojamas masažui?

Raumenų aliejus paprastai yra specialiai skirtas raumenų skausmui, įtampai mažinti ir atsipalaidavimui po fizinio aktyvumo skatinti. Nors raumenų aliejus gali būti naudojamas savarankiškam masažui, paprastai jis skirtas tikslingai naudoti tam tikrose kūno vietose, o ne viso kūno masažui, norint naudoti jį kaip masažo aliejų, sumaišykite jį su "Fushi Sweel" migdolų aliejumi santykiu 1:1, kad jis taptų mažiau stimuliuojantis, bet turėtų pakankamai gydomosios vertės, kad kūnas atjaunėtų ir nusiramintų.

Ar aliejus tinka raumenų skausmui malšinti?

Pagal ajurvedos principus raumenų skausmą dažnai sukelia organizmo došų (energetinių jėgų) disbalansas arba toksinų kaupimasis. Aliejaus tepimas ant pažeistos vietos padeda sutepti raumenis, sausgysles ir sąnarius, sumažina trintį ir skatina sklandų judėjimą. Jis padeda sumažinti raumenų sustingimą ir įtampą. Aliejus geba prasiskverbti pro odos sluoksnius ir pasiekti giliuosius audinius, taip maitindamas ir skatindamas gijimą. tam tikruose ajurvediniuose aliejuose, pavyzdžiui, Mahanarajano mišinyje, kuris naudojamas mūsų aliejuje "Really Good Muscle & Joints", yra vaistažolių, kurios, kaip manoma, pasižymi detoksikuojančiomis savybėmis, mišinio. Šie aliejai padeda pašalinti iš raumenų ir sąnarių susikaupusius toksinus, kurie gali sukelti raumenų skausmą. Masažuojant aliejumi pažeistą vietą, pagerėja limfos tekėjimas, atsipalaiduoja raumenys ir skatinamas endorfinų - natūralių organizmo nuskausminamųjų - išsiskyrimas.

Per kiek laiko "Really Good Muscle & Joints" aliejus pradeda veikti?

Naudojant aliejų galite pajusti šildymo pojūtį, kuris gali padėti numalšinti raumenų skausmą ir įtampą. Šis tiesioginis poveikis dažnai priskiriamas tokioms sudedamosioms dalims, kaip kamparas, veiklieji junginiai ir į aliejų įdėtos šildančios žolelės. Paguodą turėtumėte pajusti per 30 minučių ar valandą. Kalbant apie ilgalaikį poveikį, raumenų aliejus gali suteikti palengvėjimą ir atpalaiduoti dar kelias valandas po panaudojimo. Vis dėlto svarbu atkreipti dėmesį, kad raumenų aliejus nėra vaistas nuo visų ligų ir ne visiems asmenims ar būklėms gali suteikti momentinį ar ilgalaikį palengvėjimą. Be to, verta atsižvelgti į tai, kad raumenų aliejaus veiksmingumas gali priklausyti ir nuo patiriamo raumenų diskomforto stiprumo bei pobūdžio. Esant pastovesnėms ar sunkesnėms problemoms, gali prireikti kreiptis į sveikatos priežiūros specialistą, kad būtų atliktas išsamus įvertinimas ir paskirtas tinkamas gydymas.

Odos tipas:
Visų tipų odai
Rekomenduojama
Raumenims
Sąnariams
Kilmės šalis:
ne ES
Gamintojo šalis:
Didžioji Britanija
Kiekis:
100 ml
Panašios prekės
Laikinai neturime
  • −30%
Veganiška Veganiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
  • Naujiena