Katalogas
Itin smulkūs kietagrūdžių kviečių miltai Semolina Fine, TRS, 500g
Prekės ženklas: TRS
Kietagrūdžių kviečių miltai Semolina Coarse, TRS, 500g
  • Kietagrūdžių kviečių miltai Semolina Coarse, TRS, 500g
  • Kietagrūdžių kviečių miltai Semolina Coarse, TRS, 500g

Itin smulkūs kietagrūdžių kviečių miltai Semolina Fine, TRS, 500g

Prekės ženklas: TRS

Smulkios manų kruopos, dar vadinamos "Sooji" arba "Rava", yra universalus ingredientas, naudojamas įvairiose virtuvėse.

Šis smulkiai maltų kviečių produktas puikiai tinka įvairiems patiekalams ruošti - nuo purios upmos ir pikantiškų blynų iki gardžių saldumynų, pavyzdžiui, halvos

350 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 3 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 3 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,09 €.

Prieinamumas: 10
Prekės kodas: A-161

Tai šviesiai geltonų miltų pavidalas iš kietųjų kietųjų kviečių, kuris naudojamas tradiciniams makaronams gaminti. Jie taip pat gali būti naudojami picos, duonos ir sausainių tešlai, taip pat gnocchi. Šis terminas reiškia britų pieno pudingą, kuriame miltai kruopščiai išverdami ir pasaldinami cukrumi. Šis patiekalas patiekiamas su medaus šaukšteliu, džemu arba šviežiais arba džiovintais vaisiais.

"TRS Semolina fine" yra malta vidurinė kietųjų kviečių dalis. Smulkūs manų kruopos yra šiek tiek rupesnės už kvietinius miltus. Iš manų kruopų gaminami makaronai, pusryčių dribsniai, pudingai ir kuskusas, o iš smulkių manų kruopų gaminami indiški saldūs patiekalai, pavyzdžiui, Halwa ir Kesari, bei sūrūs patiekalai, pavyzdžiui, Rava Dosa ir Upma.

Atraskite TRS "Fine Semolina" manų kruopų, būtinų įvairiems gardiems patiekalams gaminti, universalumą. Ši smulkiai malta kvietinė manų kruopų košė idealiai tinka įvairiems patiekalams - nuo pikantiškų iki saldžiųjų. Nesvarbu, ar norite gaminti tradicinius patiekalus, tokius kaip halva ar kuskusas, ar išbandyti naujus receptus, "TRS Fine Semolina" užtikrina puikią tekstūrą ir kokybę visiems jūsų kulinariniams nuotykiams.

Smulkios manų kruopos, dar vadinamos "Sooji" arba "Rava", yra universalus ingredientas, naudojamas įvairiose virtuvėse. Šis smulkiai maltų kviečių produktas puikiai tinka įvairiems patiekalams ruošti - nuo purios upmos ir pikantiškų blynų iki gardžių saldumynų, pavyzdžiui, halvos. Turtinga baltymų ir skaidulų, "Semolina Fine" yra maistingas pasirinkimas jūsų sandėliuke. Smulki tekstūra užtikrina, kad patiekalai kaskart būtų glotnūs, be gumulėlių. Puikiai tinka tiek tradiciniams indiškiems receptams, tiek naujoviškiems kulinariniams kūriniams, todėl "Semolina Fine" yra pagrindinis produktas, suteikiantis jūsų virtuvei ir maistingumo, ir skonio.

Maistinė vertė 100g:

Baltymai(13g), riebalai(1,1g), angliavandeniai (73g), skaidulinės medžiagos (3,9g).

Sudėtis: kietagrūdžių kviečių miltai (Semolina fine)

Laikyti sausoje vėsioje vietoje, gerai uždarytoje talpoje.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Didžioji Britanija
Svoris / Kiekis:
500 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda