Mung pupelės yra idealus visų kitų pupelių pakaitalas.
Šios pupelės yra šiek tiek saldžios ir puikiai tinka salotoms ar kariui.
Mung pupelės ypač plačiai vartojamos Pietryčių Azijoje, be to, kad jos naudojamos sveikos, iš jų dažnai gaminama ir pasta.
Iš universalių, ryškaus skonio, neskaldytų žaliųjų Mung pupelių gaminamas skanus dal arba karis. Šios mažos, švelnios pupelės sugeria kitus prieskonius ir gali būti dedamos į įvairias daržoves - nuo salotų iki sriubų. Žaliąsias pupuoles taip pat galite pakeisti lęšiais ir avinžirniais.
Neskaldytos spindulinės pupuolės pasižymi ryškesniu skoniu, puikiai tinka aromatingoms sriuboms (dalams ir kariams) paruošti.
"TRS Mung Whole" - tai aukštos kokybės Indijos regionuose užaugintos ankštinės pupelės be glitimo. Jų 500 g pakuotė idealiai tinka lengvam ir dažnam vartojimui. Šios mung pupelės, kuriose gausu baltymų, mineralų ir skaidulų, yra pagrindinis daugelio tradicinių patiekalų ingredientas. Mėgaukitės TRS Mung Whole maistingumu ir skoniu.
Spindulinės Mung pupuolės labai lengvai įsisavinamos, tinka visai šeimai, ir vaikams, ir senjorams.
Prieš naudodami pamerkite pupuoles 3-6 valandom į vandenį (geriausia palikti per naktį).
Maistinė informacija 100g (jei nenurodyta kitaip):
Energinė vertė: 1041kJ/251kcal
Riebalai: 2,5 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 1.1g
Angliavandeniai: 1,5 g: 36.4g, iš jų cukrų: 4,5 g
skaidulinės medžiagos: 10 g
Baltymai: 23,99 g
Druskos pėdsakai
Sudedamosios dalys: Mung pupelės