Katalogas
Nimbamedžio aliejus Neem, ekologiškas, Fushi, 50ml
Prekės ženklas: Fushi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Nimbamedžio aliejus Neem, ekologiškas, Fushi, 50ml
  • Nimbamedžio aliejus Neem, ekologiškas, Fushi, 50ml
  • Nimbamedžio aliejus Neem, ekologiškas, Fushi, 50ml
  • Nimbamedžio aliejus Neem, ekologiškas, Fushi, 50ml
  • Nimbamedžio aliejus Neem, ekologiškas, Fushi, 50ml
  • Nimbamedžio aliejus Neem, ekologiškas, Fushi, 50ml
  • Nimbamedžio aliejus Neem, ekologiškas, Fushi, 50ml
  • Nimbamedžio aliejus Neem, ekologiškas, Fushi, 50ml
  • Nimbamedžio aliejus Neem, ekologiškas, Fushi, 50ml
  • Nimbamedžio aliejus Neem, ekologiškas, Fushi, 50ml

Nimbamedžio aliejus Neem, ekologiškas, Fushi, 50ml

Prekės ženklas: Fushi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška

Nimbamed=io arba tiesiog neem aliejus yra stiprus gydomasis aliejus, turintis daugybę galingų augalinių junginių, todėl jis yra universalus aliejus odos ir galvos odos sveikatai atkurti ir valyti.

Dėl maitinamųjų riebalų rūgščių ir antibakterinių savybių nimbamedžio aliejus plačiai naudojamas Ajurvedoje, siekiant spręsti dažniausiai pasitaikančias odos problemas, įskaitant sausą, pleiskanojančią odą ir į dėmeles linkusią odą. 

1450 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 14 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 14 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,42 €.

Prieinamumas: Laikinai neturime
Prekės kodas: 5055757971498
Laikinai neturime


Soil Assotiation Organic

"Fushi Fresh-Pressed®" 100 % grynas nimbamedžio aliejus paprastai naudojamas kaip gydomasis aliejus odos ir galvos odos sveikatai palaikyti.

Nimbamedžio arba tiesiog Neem aliejus yra stiprus gydomasis aliejus, turintis daugybę galingų augalinių junginių, todėl jis yra universalus aliejus odos ir galvos odos sveikatai atkurti ir valyti. Dėl maitinamųjų riebalų rūgščių ir antibakterinių savybių Neemo aliejus plačiai naudojamas Ajurvedoje, siekiant spręsti dažniausiai pasitaikančias odos problemas, įskaitant sausą, pleiskanojančią odą ir į dėmeles linkusią odą. 

Neem aliejus yra saugus, bet labai stiprus. Jis gali sukelti nepageidaujamą reakciją jautrią odą turintiems žmonėms arba sergantiems odos ligomis, pavyzdžiui, egzema. Jei neemų aliejų naudojate pirmą kartą, pradėkite nuo nedidelio, atskiesto jo kiekio ant nedidelio odos ploto, toliau nuo veido. 

Neem aliejaus nauda:

ODOS BŪKLĖ

Žinomas dėl savo priešuždegiminių, antimikrobinių ir raminamųjų savybių, todėl naudingas įvairioms odos būklėms gydyti, gali padėti palengvinti aknę, sumažinti paraudimą ir sudirgimą, nuraminti sausą ir niežtinčią odą.

GALVOS ODOS IR PLAUKŲ PRIEŽIŪRA

Naudojamas galvos odos ir plaukų problemoms, tokioms kaip pleiskanos, sausumas ir niežulys, spręsti. Padeda drėkinti galvos odą, mažinti pleiskanojimą ir palaikyti sveiką galvos odos aplinką.

BURNOS ERTMĖS SVEIKATA

Neem aliejus gali būti naudojamas burnos ertmei valyti, kai burnoje šveičiamas aliejus, kad būtų naudingas burnos sveikatai. Jo antimikrobinės savybės padeda kovoti su bakterijomis ir skatina burnos higieną.

NAUDOJIMAS:

Odos priežiūra. Neem aliejų praskieskite su aliejumi (pvz., kokosų ar alyvuogių aliejumi) ir tepkite tiesiai ant odos. Tai gali padėti nuraminti odos sudirgimus, spuogus ar kitas odos ligas. Prieš tepdami ant didesnių odos plotų, atlikite pleistro testą.

Plaukų ir galvos odos gydymas. Sumaišykite nimų aliejų su aliejumi ir įmasažuokite jį į galvos odą, kad galvos oda būtų sveika ir būtų sprendžiamos tokios problemos kaip pleiskanos ar sausumas. Prieš plaudami šampūnu, palikite jį tam tikrą laiką.

Burnos higiena. Neem aliejus gali būti naudojamas tradicinei ajurvedos praktikai, skirtai burnos sveikatai stiprinti. Įlašinkite kelis lašus nimbo aliejaus į šiltą vandenį, kelias minutes palaikykite burnoje ir išskalaukite. Būkite atsargūs, kad aliejaus nenugertumėte.

FUSHI PATARIMAS:

Prieš tepant ant veido, svarbu atskiesti jį su neemų aliejumi. 3-4 lašus neemų aliejaus sumaišykite su 1 valgomuoju šaukštu pasirinkto neemų aliejaus.

GERAI VEIKIA SU:

- Jojobos aliejus - puikus aliejus nešiklis, su kuriuo galima maišyti neel aliejų

- saldžiųjų migdolų aliejumi - vitamino e turtingas aliejus, skirtas naudoti ant kūno

Sudėtis: Azadirachta Indica (Nimbamedžio arba neem aliejus).

Ekologiškas, šviežiai spaustas iš derliaus, maistinis, nerafinuotas, šalto spaudimo ir be konservantų.

Kilmės šalis: Indija.

Sudėtyje nėra: kviečiai, glitimas, laktozė, cukrus, soja, pieno produktai, GMO, heksanas, pesticidai ir herbicidai, dirbtiniai dažikliai, kvapiosios medžiagos, kvapiosios medžiagos.

Laikymo sąlygos: Laikykite vėsioje ir tamsioje vietoje. Nenaudokite, jei pažeista pakuotė.

-------------------------------------------------------------------

Kam naudojamas Neem aliejus?

Neem aliejus yra universalus natūralus produktas, kuris dėl savo naudingųjų savybių gali būti naudojamas daugelyje sričių. Įvairiose pramonės šakose jis visų pirma naudojamas dėl insekticidinių savybių ir yra veiksmingas organinis pesticidas. Neem aliejus atbaido ir sutrikdo daugelio kenkėjų, įskaitant amarus, erkes, baltasparnius ir vikšrus, gyvybinį ciklą, todėl yra populiarus ekologinėje sodininkystėje ir žemės ūkyje. Be to, neem aliejus turi priešgrybelinių savybių ir yra naudojamas augalų grybelinėms infekcijoms kontroliuoti ir užkirsti joms kelią. Be to, kad neem aliejus naudojamas sodininkystėje, tradicinėje medicinoje jis pasižymi antiseptinėmis, priešuždegiminėmis ir drėkinamosiomis savybėmis. Jo galima rasti odos priežiūros produktuose, muiluose, šampūnuose ir losjonuose, nes jis naudingas įvairioms odos ligoms, pavyzdžiui, spuogams, egzemai ir psoriazei, gydyti. Neem aliejus yra natūrali priemonė, kurioje efektyvumas dera su ekologiškumu, todėl jis yra vertinga priemonė tiek žemės ūkyje, tiek asmeninės priežiūros srityje.

Kaip naudoti Neem aliejų nuo utėlių?

Paruoškite neem aliejaus mišinį: sumaišykite gryną neem aliejų su nešančiuoju aliejumi, pavyzdžiui, kokosų ar alyvuogių aliejumi, santykiu 1 dalis nimų aliejaus ir 10 dalių nešančiojo aliejaus. Toks praskiedimas padeda išvengti odos sudirginimo.Mišiniu patepkite galvos odą: švelniai įmasažuokite neem aliejaus mišinį į galvos odą, kad jis padengtų visą galvos odą ir plaukų šaknis. Ypatingą dėmesį skirkite toms vietoms, kuriose dažniausiai aptinkama utėlių ir gnidų (utėlių kiaušinėlių), pavyzdžiui, užpakalinėje kaklo dalyje ir už ausų. Uždenkite galvą: uždenkite galvą dušo kepuraite arba apvyniokite rankšluosčiu, kad neem aliejaus mišinys neliktų vietoje ir nenusidažytų audiniai: palikite neem aliejaus mišinį ant galvos odos ir plaukų per naktį. Taip aliejus turės pakankamai laiko uždusinti utėles ir sutrikdyti jų gyvenimo ciklą: ryte švelniais dantukais kruopščiai iššukuokite plaukus ir pašalinkite negyvas utėles. Pradėkite nuo plaukų šaknų ir šukuokite iki pat plaukų galiukų. Po kiekvieno judesio šukas nušluostykite popieriniu rankšluosčiu arba nuplaukite šiltu muiluotu vandeniu, kad išvengtumėte pakartotinio užsikrėtimo. Šampūnas ir skalavimas: kruopščiai išplaukite plaukus švelniu šampūnu, kad pašalintumėte neem aliejų ir visas likusias utėles. Pakartokite gydymą: Kad utėlės būtų visiškai išnaikintos, kelias savaites kas 5-7 dienas kartokite gydymą neem aliejumi ir šukavimą. Tai padeda išnaikinti naujai išsiritusias utėles, kurios galėjo išlikti gyvos po pirmojo gydymo. Imkitės prevencinių priemonių: kad išvengtumėte pakartotinio užsikrėtimo, skalbkite patalynę, drabužius ir asmeninius daiktus, kurie galėjo turėti sąlytį su utėlėmis, karštame vandenyje ir džiovinkite juos aukštoje temperatūroje. Dulkių siurbliu išsiurbkite minkštus baldus ir automobilio sėdynes, o neplaunamus daiktus kelioms savaitėms uždarykite plastikiniuose maišeliuose.Svarbu atkreipti dėmesį, kad nors neem aliejus gali būti veiksminga natūrali priemonė nuo utėlių, vienu gydymu visų utėlių pašalinti nepavyks. Jei užsikrėtimas nepraeina arba tampa sunkus, patartina pasikonsultuoti su sveikatos priežiūros specialistu arba licencijuotu vaistininku dėl tolesnių patarimų ir gydymo galimybių.

Ar galite palikti Neem aliejų nakčiai?

Taip, neem aliejų galima palikti per naktį, kai jis naudojamas įvairiems tikslams, įskaitant galvos utėlių gydymą ar odos priežiūrą. Palikus per naktį, neem aliejus įsiskverbia į organizmą ir efektyviai veikia. Tačiau prieš tai būtina atskiesti neem aliejų su baziniu aliejumi ir atlikti pleistro testą, kad įsitikintumėte, jog nėra nepageidaujamos reakcijos ar jautrumo aliejui. Be to, apsvarstykite galimybę užsidengti galvą dušo kepuraite arba naudoti rankšluostį, kad apsaugotumėte patalynę ar pagalvės užvalkalą nuo galimų dėmių. Ryte neem aliejų galite nuplauti naudodami švelnų šampūną arba kruopščiai nuvalyti odą.

Kaip ajurvedoje naudojamas neem aliejus?

Ajurvedoje neemų aliejus naudojamas įvairiais būdais sveikatai ir gerovei skatinti. Dėl antibakterinių, priešgrybelinių ir priešuždegiminių savybių jis paprastai naudojamas vietiškai ant odos. Neem aliejus naudojamas tokioms odos ligoms, kaip aknė, egzema ir psoriazė, gydyti, taip pat odos sudirgimams raminti ir gydyti. Jis taip pat naudojamas galvos odos ir plaukų priežiūrai, kad maitintų galvos odą, kovotų su pleiskanomis ir skatintų sveiką plaukų augimą. Manoma, kad neem aliejus palaiko burnos higieną ir imuninės sistemos veiklą. Be to, jis gali būti naudojamas virškinimo sveikatai gerinti ir detoksikacijos procesams palaikyti. Neem aliejus yra universalus ajurvedos medicinos ingredientas, teikiantis daug gydomosios naudos bendrai sveikatai ir gerovei.

Kodėl Neem aliejus yra toks stiprus?

Neem aliejus laikomas stipriu dėl gausios aktyviųjų junginių, kurie lemia jo galingas savybes, sudėties. Jame yra įvairių biologiškai aktyvių komponentų, tokių kaip azadirachtinas, nimbinas, nimbidinas ir limonoidai, kurie pasižymi insekticidinėmis, priešgrybelinėmis, antibakterinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis. Šie junginiai veikia sinergiškai, todėl neem aliejus pasižymi stipriu poveikiu. Ypač azadirachtinas yra pagrindinis komponentas, kuris buvo plačiai ištirtas dėl savo vabzdžius atbaidančių ir insekticidinių savybių, todėl neem aliejus yra veiksmingas natūralus pesticidas. Be to, neem aliejaus stiprumas siejamas su jo gebėjimu sutrikdyti įvairių kenkėjų ir mikroorganizmų augimo ir dauginimosi ciklus, todėl jis yra universalus ir galingas sprendimas žemės ūkyje, asmens higienos priemonėse ir tradicinėje medicinoje.

Odos tipas:
Sausai, išsekusiai odai
Visų tipų odai
Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Didžioji Britanija
Kiekis:
50 ml
Panašios prekės
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda